Съпруги на военнослужещи - 19

• 70 703
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
Честит празник на всички!

Радинка, успех с новата работа. Simple Smile

Proletina_1983, добре дошла, почти набори сме. Simple Smile А майка ми е от Шумен, но от 5г не съм стъпвала.

# 421
  • Пловдив
Ооооо, Шумен... Изкарах 4 страхотни години там Simple Smile
Мъж-военен и жена-учителка - класика Mr. Green На бас, че и двамата сте учили в Шумен Simple Smile

Днес съм изключително продуктивна hahaha Сутринта бяхме с дребчовците из града, на обяд направих на всички ни по един тостер, обядвахме и...легнах и се наспах Joy
Да, но пък като станах и като ме беше ударила кулинарната вълна - спретнах 4 ястия, барабар с хляб и палачинки Whistling За всеки да има  hahaha Сега е момента, който иска, да идва на гости Mr. Green Утре съм планувала и да изчистя - абе направо заповядайте  bowuu...

Сега съм си намазали главата с едни масла и докато чакам да мине времето, реших да ви видя Hug

# 422
  • Пловдив
Минавам набързо да се оплача и да ви гася ламбите   Mr. Green
Вече сме на село за почивните дни и тука е ааадски студ, добре че съм помъкнала няколко одеалца на малкия и сега е увит като пъшкулче  ylinfant
Добре дошла на Пролетина  welcome
Мм в събота е рожденник и сега в последния момент ще мисля и купувам подаръци бях го забравила милия.  newsm78
Айде отивам да гоня белите мечки от двора и да мятам юргана. Лека момичета.

# 423
  • Шумен
dimitrova8002 и аз изобщо не мога да разбера, как става качването на картинки във форума, Пробвала съм няколко пъти, но все не ми се получава, дано някой ден да успея.

Sesylle май е време да посетиш Шумен 5 г. са много време, не че нещо кой знае какво се е променило в града, но поне да си го припомниш  Wink

sweet_maniche само аз съм учила тук. Дойдох в града уж за малко, а то взе, че стана за постоянно, ММ си е шуменец, но не е учил тук. Ти ШУ ли си завършила?

Lady_  сподели после какъв подарък си избрала и на мен ми предстои скоро да търся подаръци ( с ММ имаме годишнина скоро, а малко след това брат ми е рожденник) и се чудя какво да им взема  newsm78

# 424
  • Пловдив

Добре утро  Hug
И честита есен Crossing Arms
Днес съм сама с дребосъцитре и мисля да ги заведа в парка, на "лов" за листа и жълъди Simple Smile

За подаръци си говорите  newsm78 И аз гледам, но за коледни вече  hahaha Време да започна да пълня  чувала на стареца - мразя лудницата декември месец, пък и последните години все повече пазарувам онлайн

Пролетина, кандидатствах навремето в ШУ журналистика, но не ме приеха hahaha Няколко години по-късно записах КТТ във военното Simple Smile

# 425
Здравейте момичета, интересувам се от почивките в чужбина по социалната програма. По конкретно Испания. Моля дайте мнения.

# 426
  • Пловдив
Еййй значи голям заплес съм станала..... В последния момент взех торта балони и една картичка снимка с малкия му направих добре че фотото работеше. Подарък голям ще получи като се приберем в Пловдив до тогава трябва да го измисля   Laughing С майка ми и сестра ми ще направим комбина за Нутрибулет,  но той по-скоро ще е семеен подарък та трябва да измисля нещо лично за него.
Мъниче Коледните подаръци са ми кошмар и винаги ги купувам в последния момент, миналата година олекнах с 300лв и ММ хич не беше доволен  Joy Що ли и мен не ме зарият с подаръци за разнообразие...  newsm78

# 427
  • Пловдив
ох, ако се побера в 300 лева, ще имам бюджет и за мен, за да разбера, че е Коледа hahaha
Няма как - с две деца и 3 племенника (един тийн, един третокласник и един дребчо на 4). Като сложа и дребни подаръчета за всички от родата Whistling и поне 2 заплати са заминали Rolling Eyes

Днес съм на коледна вълна, нищо че е два настъпи есента hahaha Умувам коледни календари и DIY украси hahaha

# 428
Здравейте и от мен.
Вчера се разходихме до Етъра, много красиво.

# 429
Хей, банда, има ли будни  Mr. Green
Имам въпрос към Пловдивчанки - понеже утре мислим да се разходим до там, може ли да ме упътите къде ще можем да се паркираме с колата, близо до Главната улица? Ние не познаваме града и покрай многото ремонти и затворени улици да не се лутаме много-много, мислим да ползваме навигацията.... И има ли нещо интересно, което да посетим? Аз всъщност видях, че точно сега има много мероприятия, но са все вечер, а ние ще сме с малкия и ще сме за бързо.
Да кажа добре дошла на Пролетина! Надявам се да ти хареса при нас и да намираш нещо интересно за четене, нещо да споделяш и с нетърпение да проверяваш дали някой е писал  Crazy И , разбира се, нека тази Коледа донесе вашето чудо!  Heart Eyes Аз имам момченце, което родих малко преди последната Коледа. Пожелавам ти от сърце!

Лека  Hug

# 430
  • Пловдив
Сети, най-сигурно ще има място за паркиране на платен паркинг - пред х-л Тримонциум или до католическата църква. Иначе утре няма синя зона, може да търсите място по ул. Иван Вазов или по ул. Капитан Райчо. Но едно от големите кръстовища е затворено, защото свалят тролейбусната мрежа, не знам как е движението в центъра.
За програмата на Нощта на музеите - има страница в нета, там можеш да видиш всички участници и часовете. Пиша от телефона и ми е голяма мъка да нацелвам буквите.  Laughing
http://www.night.bg

Последна редакция: пт, 23 сеп 2016, 22:54 от dundi73

# 431
  • София
Привет прекрасни момичета.
Изгубих се като ланския сняг. Ей ме на, отново сред вас. Изкарахме с гаджето 4 дни на село. Супер беше. Първите два дни за две стиотинки работа не съм свършила в градината, защото ЛЕЙДИ, и у наше село беше мрачно, студено и дъждовно. Време подходящо за спане, четене, тихи забавления и вирене на краци. И за да не си помислите, че съм голяма хаймана, да кажа, че на средната внучка изплетох два блузона. Утре ще има ревю и ако са добре, ще направя още два. Вчера и днес пекна слънчице, та се поразвихрих на двора-изскубах сезонните цветя, прекопах лехичките. Агрофитнес му казвам на това.

Радвам се, че към нашето голямо военно семейства се присъединяват свежи сили. Simple Smile

ПРОЛЕТИНА, добре дошла! Преди да те познавам, вече имаш място в сърцето ми newsm51 Ще очаквам с трепет и вълнение голямото събитие във вашето семейство. Ще се радваме заедно с вас! Дано да е по-скоро.

РАДИНКА, честита ти нова работа. Здравословните проблеми бързо да си отиват. Как е Ния?

АЛБЕНЧЕ, в кой град търсиш работа?

МЪНИЧЕ и аз на млади години пазарувах с месец два по-рано за празниците, но сега нещо се разхайтих. Давам паричките на снахата и щерката и те ми купуват подаръците за децата.

СЕСИЛ Hug

САД УОМАН, Hug

ДУНДИ, Hug

ДИМИТРОВА, не е лесно да съвместяваме едновременно да сме майки, съпруги, любими, работнички, студентки, дъщери, снахи, сестри, приятелки и каквото се сетите още. Аз съм и касиер на блока Joy
Ти си ми еталон за добре организирана мацка bouquet

ВИЛИ МОТОВИЛИ, как е на работното ти място?

ФЕЙЩИЦЕ, кога се прибирате? Чакам впечатления и снимков материал.

СЕТИ_БЕТИ, има, има будни. Аз. Няколко дни на село бях без компютър, та сега наваксвам  smile3529 и smile3523. Хубаво да си изкарате в Пловдив.

Хайде прекрасни, лека нощ. Още някой и друг ден ще се завиваме сами, а после се връща Фей...

ПП JOLIRAF, не мога да ти помогна. Некомпетентна съм. Има две мацки, които биха могли да ти отговорят - Кативита и Фейщицата. Зависи на коя ще попаднеш Mr. Green

Тези дни си казвах: Няма ли някое момиче да попита нещо, та да се появи Кативита.com Wink

A, Дунди отговори светкавично Simple Smile Миличка, изпревари ме, след теб се промушвам през портала tiptoe

# 432
dundi73, мерси, страхотна си  Hug аз си свалих мобилното приложение и там гледам кое от колко часа е. Утре ще го мислим.
Фло, радвам се, че се появи! Ама много си сръчна, щом и блузки плетеш.... баба мечта  Hug
Пада ми батерията на лап топа и затова бързам  animal037

# 433
  • на правилното място, в точното време
 Девойки прекрасни Hug, привет от Унгарско. Пътуваме си и с Божията помощ утре вечер ще сме си по леглатс у дома. Планувам да спя и мързелувам в неделя, че крака не ми останаха , а след утре и д..е. Фло, скъпа моя, пиша от тел, иначе с удоволствие бих отговорила  Mr. Green
Добее дошла на Пролетина  bouquet
Гася ламбите, лека ви и хубави почивни дни Heart Eyes

# 434
  • София

Добро утро красавици. Хайде на кафе и тортичка. Имам повод да почерпя. Simple Smile Преди 10 години за пръв път на този ден станах баба.

ДА Е ЖИВИ ЗДРАВ НИКОЛА, ДА ИМА ЩАСТЛИВО ДЕТСТВО, ДА ИМА КЪСМЕТ И УСПЕХИ В УЧЕНИЕТО И В СПОРТА!

ФЕЙ, лек път и ви чакаме да се обадите от дома.

СЕТИ_БЕТИ, много отдавна, бяхме с братчето ми малки, ни водят в Пловдив. Слизаме от колата и той много изненадан казва: Ама те и тук говорят на български Simple Smile

На всички желая хубав есенен ден.  Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт