Съпруги на военнослужещи - 19

• 70 712
  • 745
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Честит рожден ден Мъниче.Да си жива и здрава,винаги така борбена и амбициозна.Мис Дисни добре дошла при нас,сигурна съм че ще се чувстваш добре в нашето блокче.Фей въпреки пътищата нека да си изкарате страхотно.Така като гледам май аз съм сама в моя гарнизон,а другите се увеличавате все повече,ама нищо аз ще ви посрещам лятото.Сега ви пожелавам лека вечер на всички.

# 406
Добро утро момичета! Как сте? Спорен ден ви желая! Още 1 ден до почивката голяма Simple Smile))))

# 407
  • Пловдив
Привет от парка Simple Smile 
Моя синковец е малък още май за хвалби ама да не останем и ние по назад -  хубав, послушен по нататъка повече  Heart Eyes
Фей,  Залцбург и на мен ми е фаворит макар че съм ходила преди 15 години.
Баткото с очилата и аз не бих го върнала  Mr. Green Сесил много сладки деца да са ти живи и здрави.
Сети защо си принудена да ходиш там?  Аз съм от гъзарките със сестра маникюристка така че от към нокти съм добре.
Ооо и Честит Рожден Ден на Мъниче!

# 408
Здравейте и от мен
Мъниче,честит рожден ден,много щастие и късмет Hug bouquet
Добре дошла на Мис Дисни
Аз отсъствам,но ми пишете извинено отсъствие-започнах лекции и сега от Понеделник до Сряда съм по цял ден на лекции,като се прибера ММ вече е в нервна криза от Вики-само реве при него и не иска да яде,а като ме види и е ухилена до ушите,нооо ще се наложи да свиква
вечер съм толкова изморена,че в 9 като легнат децата и се паркирам с тях,ММ малко протестира,че си бил тука за две седмици а не можел да ме види,но ще изтърпи като има жена студентка
Това е от мен,сега ви  Hug и ще пиша когато мога

# 409
  • на правилното място, в точното време
Дзак от Виена. Завивам ви и гася ламбите. После ще разказвам за пътувания и емоции. Чета ви, но се мъча от тел. Имахме рожденничка - да си ни жива и здрава! Сега бегом по леглата Simple Smile

# 410
  • Шумен
Здравейте, момичета! Виждам, че групичката, която сте сформирали е много сериозна и ще се радвам да се присъединя към Вас. Приемате ли нови попълнения?

# 411
Момичета ей ме на и мен.Чета редовно но все не ми достига времето да драсна някой ред.Днес съм на нова работа със съвсем ново амплуа,не чета нищо хубаво в нета за този работодател но дано не е точно така.На старата работа след катастрофата бяха сложили друга жена на моето място а мен само ме местят.И взех да се изнервям,хем за без пари 8 часа хем всеки ден ново 20.Та днес ще се пробвам ако ми хареса напускам без предизвестие.Честито на всички който имаха поводи през това време бъдете здрави и обичани.На новите момичета,добре дошли,мога да кажа че тук е страхотно имаме си мама Фло която дава съвети и ми подкрепя,имаме си една добричка Фей която винаги е готова да подаде ръка и всички други прекрасни момичета.Сега малко да се оплача,малкото е болно,ММ е направо сляп и е с очила,баща ми е с запушен бъбрек и всичко е мн.забавно.Ама дано мине и това е хайде чао от мен.

# 412
добро утро, военни съпруги и военнослужещи дами! Днес кафето и чайчето (че доста застудя навън) са от мен.

Proletina_1983 добре дошла във  военния блок. Представи се, ако искаш. Радинка  успех с новата работа и дано да ти е по вкуса, стискам палци и ти изпращам цялата си позитивна енергия, за да се справите с болестите. Hug Hug Hug

# 413
Здравейте момичета!
Вземам с голямо удоволствие от чайчето на albena30, че нещо кръвното играе последно време.....
Все ви чета и само до там.......... Blush
Добре дошли на новите момичета....
Виждам че има попълнение към Пловдивската дружина....
Хубав ден момичета  и приятни почивни дни.....ние мислим да си направим екскурзия....
 newsm51

# 414
  • Пловдив
Добро утро
Радинка, едно голямо  Hug от мен. Дано новата работа ти допадне. Какво става с твоето момче, нещо се е случило с очите ли? Стискаме палци всичко скоро да си дойде на мястото.

ММ е щастлив. Синът му се прибра от бригадата в САЩ. Но го видяхме точно за 20 мин. Изстреля се като тапа навън - срещи с приятели. Ама то на тази възраст баща му не му е най-интересен.  Laughing

# 415
Добро утро! Албенка, благодаря за свежото събуждане, имам нужда!
Пролетина, сърдечно добре дошла при нас! Надявам се да се чувстваш добре и уютно в нашата компания!  Hug
Радинка, успех на новата работа!
Спирам и скачам в тръстиката. Хубав и усмихнат ден на всички! Да избутаме и днес, че после пак почивка ни чака!  newsm44

# 416
Момичета,работата е добра,колектива е млад и са мн. сърдечни мацки,поне на пръв поглед. ММ все се оплакваше от очите че му кървясвът,че го боли глава и все не си носеше предписаните очила.След много мрънкане от мен отиде на преглед и се оказа че ............Първо му е предписан грешен диоптър и второ малък който само му е тормозел очите.Той е с + а 4 години носи - . Баща ми за сега е със стенд че е с 4 степен запушване,надяваме се на 30 да се е отпушил канала и инфекцията да е минала за да се разбият камъните.Като цяло една година изпълнена с много кофти моменти добре че и се вижда края.

# 417
  • Пловдив
Благодаря ви Hug

Радинка и това ще мине... Бързо оздравяване на близките ти, а на теб - успех на новото място!

Пролетина, добре дошла в блокчето ни! Както вече да ти казали - ако имаш желание, разкажи за себе си Peace

Хората вече запразниха, аз съм на тръстиката Sad И не стига това, ами и от четирите почивни дни, аз съм на работа в два от тях Crossing Arms ММ е третия, та ще сме си градски и ще си разменяме децата на КПП-то... Няма начин - риска на  професията Simple Smile

# 418
  • Шумен
Много Ви благодаря за топлото посрещане! Със съпруга ми живеем в гр. Шумен. По професия съм учител и агроном, но в момента се занимавам по скоро с научна дейност, като продължавам и обучението си. За съжаление след дългогодишни опити да имаме биологични деца, нещата при нас не се получиха. Но с нетърпение очакваме семейството ни да се увеличи в най-скоро време, тъй като сме кандидат-осиновители и то от най-нетърпеливите... Това е накратко за мен и моето семейство. Ще ми трябва малко време да Ви опозная, за което моля да ме извините, ако не съм много активна в началото. Още веднъж благодаря за приема!

# 419
Добро утрооо,кафенце kaffeetrmker_2 и закусчица  newsm64,сервирани така защото нещо не ми се получава качването на картинки
Добре дошла на Пролетина
Аз днес мислих да си поспя,ноооо децата са решили че нямам нужда и от 7 сме на линия.Сега каката гледа детски,бебка си щъка с паяка,а аз се опитвам да си изпия спокойно едно кафенце и да си побъбря с вас
 Hug и приятнислънчеви почивни дни

Общи условия

Активация на акаунт