Съпруги на военнослужещи - 19

• 70 726
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Честит рожден ден, Мъниче! Да си жива и здрава и все така усмихната и дейна!   bouquet
Добре дошла мис Дисни!

# 391
Благодаря за топлото посрещане! Честит Рожден ден на sweet_maniche ! Много здраве и желая, късмет и само прекрасни моменти изпълнени с любов!   bouquet

# 392
  • София
Привет военни красавици. В дядовата ръкавичка пак има веселба. newsm68

МИЛО МЪНИЧЕ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! ПОЖЕЛАВАМ ТИ И НА 100 ПАК ДА СИ ТАКАВА, КАКВАТО СИ СЕГА - ЗДРАВА, КРАСИВА, ПЪЛНА С ИДЕИ, ОБИЧАНА И ОБИЧАЩА!

И за да ти е хубаво, грабвам хармониката и ще ти изпея една песничка Simple Smile

ДУНДИ, давай да си вземем от вкусищата на Мъничето и да бягаме, преди да е раздала ония обувки Joy На момчето - лек път, на дзвера - поздрави Hug

МИС ДИСНИ,  welcome  bouquet  Hug Дано да ти е хубаво при нас. Мисля, че неслучайно си потропала на нашата врата. Кой разбира, тук се спира Wink Ние сме весели, задружни, сериозни, отговорни, готови да помогнем и виртуално, и реално, коя с каквото може. Както виждаш посрещането започна. Дано и ти да си от групата на сериозните. Е, имаме и еднодневки. Минат, кажат, че искат да са с нас, ние постиламе червен килим, грабваме китките и после-нищо. Изчезват. Здраве да е! ДОБРЕ ДОШЛА миличка! Кажи от къде си, та да видим на кой гарнизон ще се увеличи числения състав. Simple Smile

СЕТИ_БЕТИ, надявам се, мъжо ти да не подслушва и да чуе какви ги говориш по адрес на батковците пилоти Wink

ФЕЙЩИСЕ,чакам с нетърпение репортажите ти от странство. Е, не може да е все хубаво. Щом като пътищата на чехите не струва, да им пратим ББ да им ги оправи Mr. Green

ЛУННО ЦВЕТЕ, кога си на училище? Сутрин или след обяд? Давай да спретнем срещичка. Може и през седмицата, след работа. Нека минат почивните дни и ще го измислим.

Днес кафе няма да има, след като вчера излях цяла бака Mr. Green Ще поминете само с гушки и пожелания за хубав ден Hug Hug Hug

Я да видя с кого се сблъсках на портала? ROSE RED, Hug. Ще ти пишем неизвинено. Отдавна не си се мяркала на хоризонта. Оооо, приятна изненада. МИС ДИСНИ бързо реагира Simple Smile

# 393
Здравейте на всички от блока! Мъниче благодарско за огромната почерпка! Жива, здрава и все така креативна да си още най-малко 100 години, а после ще го мислиш! Сети при нас подстригването е 8-10 лв., макар и в миниатюрен град, май сме тръгнали да догонваме цените в столицата. Мис Дисни добре си дошла в най-задружният блок, всеки тук е готов да помага и да съветва, кавгите са за навън. Представи се, ако искаш - от къде си, деца имаш ли и т.н. Феищице то красотата в Чехия, сигурно е за сметка на пътищата. Помня, че и ние карахме по една новопостроена магистрала (2009 г.), така тресеше, че "пломбите ни да изпадат", "дет се вика".
Ред роуз не си се мяркала скоро, как си? Снимките и най-вече децата на Сесил са прекрасни, пълни с емоция! Дунди и ние, по-точно дъщерята купи и продаде учебници. Сега предстоят тези по език, защото ги купуваме само нови и по поръчка за целия клас.

# 394
Момичета, считам се за сериозна мама! Ще се вясвам при всеки удобен случай Wink От Пловдив съм, мама на две звездни диванета, кака на 8г. и малък палавник на 3г. (навършва ги в неделя) Simple Smile Нашия тати е от ВВС и сега е в Долна М. Надявам се да допринеса за доброто настроение, виждам всички сте сладурки, така че ще се постарая да съм без отсъствия Simple Smile

# 395
  • Пловдив
Хи, хи, хи, *Miss Disney* е от нашия гарнизон, че от един и същи род войски.  newsm68
Таткото на курс ли е или за по-дълго?

албена, английският го платих още в края на миналата година, тази купувам учебник по втория език. Щерката избра френски, защото си имала частен учител под ръка.  Laughing Хем знае колко е зла тази учителка, хем пак на нея се натриса.  Mr. Green Но този път изборът е неин. Не че ако беше избрала руски, щеше да е различно. Само по немски съм пълна скръб. То и това са вариантите в училище.

# 396
Хи, хи, хи, *Miss Disney* е от нашия гарнизон, че от един и същи род войски.  newsm68
Таткото на курс ли е или за по-дълго?

Таткото не е от тези дето могат да обясняват много добре, към колежа е - 2 годишно обучение, но са задочници (доколкото разбрах първия такъв випуск). Ходи 2 пъти в годината за по месец и после само за изпити. Та сега е за първи път. Добре че този месец има много почивни дни, че се прибираше по-често. Но то не остана Simple Smile

# 397
  • София
Хайде, пловдивчанки, уредихте се! А сега да ви видя, като вече сте доста ще ли спретнете среща, пък и нас да поканите. Да обменим опит, да се запознаем. Ние от КГБ-то се гласим през октомври да прескочим до Филибето. ( и рима се получи Joy) Така също и до Пирот ще развеем поли и крачоли. Еднодневна екскурзия за 18 лв. Пирот, Димитровград, два манастира и зяй пазар Simple Smile

Моля, път на младите. Мис Дисни, след теб съм Simple Smile

# 398
  • Пловдив
Благодаря ви момичета Hug

Мис Дисни, аз като казвам, че апартамента е свободен hahaha В кой квартал си и къде служи мъжа ти - може да се окажем колеги hahaha? (ако искаш да споделиш де)

Фло, октомври казваш... За тогава календара ми е запълнен с жълти квадратчета, че съм планувала участие в 2 състезания, в началото сме на сватба и отделно нарядите  ooooh! дай по-конкретни дади, ще организирам нещо Mr. Green

# 399
Здрасти, здрасти! Минавам със свръхзвукова скорост, че след едноседмична отпуска имам милион неща да върша. Сегааа, какво запомних:
На първо място Мъничето и нейния празник! Честито, сладурке неуморна! Бъди здрава, много щастлива и обичана, и все така енергична и креативна! Голямо гуш от мен!
Сесил, ми да се наредим и ние на опашка за вашата принцеса. Тъкмо са набори с моя синковец. Хубаво ми е момчето, синеоко, красиво като майка си, хихихихи. Ако не вярваш, питай Албенка да ти го похвали.  Embarassed
Мис Дисни, сърдечно добре дошла в колибката и още веднъж добре дошла в пловдивската банда! Виждаш, никога не ни е скучно, все по някой повод за купон има. А и да няма, и без повод става. Само Фло да свирне с Бейлиса и всички дотичваме като гладни кученца Joy
Сети, какво толкова подстригват за 19 лв?!? И аз като Дунди толкова пари просто няма начин да похарча за 2 см отрязана коса. До нас има една мацка в едно гаражче, за 5 лв ме прави, а за още 4 и ме боядисва. Много съм доволна от нея и вече доста време все там ходя.
Фей, радвам се, че си харесала Залцбург. Аз също останах очарована. Няма как да не е преекспониран Моцарт, защото все пак там е роден. Но и без това градът е великолепен! А във виена ще се влюбиш, гарантирано! Чакам с особено нетърпение разказите ти, за да ги сравня със своите впечатления.
Стартирахме и ние учебната година. Засега с немного голяма сума, че нали учебниците са безплатни, но това е само началото. Ще видим. Успех на всички ученици и на мацките-преподавателки! Търпение ви пожелавам, момичета!
Стига съм бърборила. С елегантен плонж скачам в тръстиката и обещавам, че вече ще се явявам по-често на плаца. Прегръщам ви всички!

# 400
Хем футболист, хем красавец е синът на Сад-уоман. Всичките ни деца от блока са прекрасни, живи и здрави да са ни!

# 401
Така като е почнало, освен ние с Патенцето да се нареждаме за Викито на Димитрова  Wink
Мъниче, жива и здрава да си, усмивката да не слиза от лицето ти!
Не знам защо така се потресохте от цената на постригването, тук са такива цените. Е, в кварталните е по-евтино, аз съм ходила в един салон тук, исках да ми отрежат 1-2 см, но на черта и фризьорката ме пита - искаш ли да ти мия косата?! WTF?!?! Как ще ми направи черта, като косата ми е съхнала сама, не е изправена, била съм вързана на опашка и т.н.? В един друг салон пък в квартала, където съм принудена да ходя на маникюр, фризьорката пуши вътре. Не мога да си представя да отида там на фризьор и като се прибера първата ми работа да е да се изкъпя. Аз на маникюр като ходя, отивам с домашни дрехи и в този ден, в който ще трябва да си мия косата. Ужас е. А този салон, за който писах - еми чисто, широко, подредено, приятна музика, измива те, масажира ти скалпа, приятни разговори, с кеф да си платиш 19-те лева. Но всеки си преценява как и за какво да си харчи парите.
Фейщице, чакам с нетърпение да довършиш разказа и поне този път да ни покажеш снимки  Mr. Green
Албенка, все забравям да те питам - търсиш ли сериозно работа в града на мъжа ти или още умувате?
Добре дошла на Дисни, пловдивската група май, май стана колкоъо софийската.

# 402
  • София
Чакай и баба да не изостава, да си похвали чавето-светло кестеняв, синеок, тренира джу джицу, по математика е пръв в класа. Много важно качество - уважава момичетата. Нали така му се е паднало да расте сред мацки-сестра и три братовчедки Simple Smile

# 403
Flo51 взимам го, пу за моето малкото "гардже"! Сети да, търся си работа при ММ.  Майтапм се ние тука със сватосване, ама то божа работа, може пък и децата на някой от пишещите, наистина да се вземат! Светът е малък и все ще се срещнат в някой ъгъл на кръглата ни планета Laughing.

# 404
Да наредя и моя синковец тогаз - пъстри оченца, светлокестеняв, като таралеж му е косата. Засега ходи на тайкуон-до и футбол. Пу-пу теленцето ми то. А да и с два върха  Heart Eyes Grinning Mr. Green

Едит: мерси на всички заинтересували се, ние сме добре, но имам много работа и вечер само ви прехвърлям през телефона. Ама ей на днес ми звъннаха от ДГ да си го взема, че го боляло коремчето и повърнал. И сега героя спи, а аз въртя се ....

Общи условия

Активация на акаунт