Добре дошла мис Дисни!

На момчето - лек път, на дзвера - поздрави 
Дано да ти е хубаво при нас. Мисля, че неслучайно си потропала на нашата врата. Кой разбира, тук се спира
Ние сме весели, задружни, сериозни, отговорни, готови да помогнем и виртуално, и реално, коя с каквото може. Както виждаш посрещането започна. Дано и ти да си от групата на сериозните. Е, имаме и еднодневки. Минат, кажат, че искат да са с нас, ние постиламе червен килим, грабваме китките и после-нищо. Изчезват. Здраве да е! ДОБРЕ ДОШЛА миличка! Кажи от къде си, та да видим на кой гарнизон ще се увеличи числения състав. 

. Ще ти пишем неизвинено. Отдавна не си се мяркала на хоризонта. Оооо, приятна изненада. МИС ДИСНИ бързо реагира
От Пловдив съм, мама на две звездни диванета, кака на 8г. и малък палавник на 3г. (навършва ги в неделя)
Нашия тати е от ВВС и сега е в Долна М. Надявам се да допринеса за доброто настроение, виждам всички сте сладурки, така че ще се постарая да съм без отсъствия

) Така също и до Пирот ще развеем поли и крачоли. Еднодневна екскурзия за 18 лв. Пирот, Димитровград, два манастира и зяй пазар 

В кой квартал си и къде служи мъжа ти - може да се окажем колеги
? (ако искаш да споделиш де)
дай по-конкретни дади, ще организирам нещо