Съпруги на военнослужещи - 19

• 68 127
  • 745
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Хей момичета, събрахте ми погледа Shocked. Голямо писане е паднало. И четох, и се смях, че чак и гаджето дойде да види какво толкова смешно чета. И него разсмях hahaha Joy ЛЕЙДИ, ти си виновна, да знаеш.  Simple Smile

КАТИВИТА, нали си орисана да си пътеводна светлина на всички заблудени, изгубени ( нямам предвид загубени  Wink), незнаещи и неможещи, пак си в ролята на Вилхелм Тел.  bouquet Момиче, не ти си се омотала петъчно, а Флото се е омотала.  hahaha Joy Абсолютна чешматка ( разбирайте шматка ) Старост нерадост newsm27. Хем много добре знам, че когато аз съм в Банско ( 14 и 15 октомври ), Лунното Цвете ще е в Търново, хем виж какво съм написала Embarassed

ДУНДИ, ама ти си много изчерпателна днес Wink Като гара разпределителна си Simple Smile На Дзвера поздрави и така да продължава. Тя може много да не чете у дома, ама да слуша в у-щето и пак да си знае.

МЪНИЧЕ, възхищавам ти се на умението. Страхотни красоти правиш! Защо не го направиш твой бизнес? Като ходя по света и у нас, видях едни много интересни торти от памперси, показах на моя роднина в Брезник как става и понеже тя има магазин за детски стоки, сега не минават изписвания от родилен дом, кръщенета, имени и рождени дни без нейните "памперсови торти" Много е доволна и казва, че добри парички си изкарва. Още не сме решили кога ще се развеем до Филибето. Много ще зависи от времето. Казват, че ще има още хубави дни до края на октомври. Умуваме за един или за два дни да бъдем в Пловдив. Ще го измислим и веднага ще ви свирна, та с когото можем да се видим.

СЕСИЛ, много те мисля и все още стискам палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

САД_УОМАН, как изкарахте рождения ден на твоето гадже?

МИС ДИСНИ, ангорският котарак може и да не е ловил мишки, но със сигурност е обогатил фауната на селото Joy

АЛБЕНЧЕ,що така се изгуби? Не мислиш ли, че ни липсваш? Какво стана с намирането на работа? Ще се местиш ли при гаджето? Лелееее, затрупах те с въпроси. А сега сядай и отговаряй Simple Smile

ДЖУЛИ, ти пък защо не ходиш на зъболекар? Ами ако всички пациенти са като теб, паяжина ще ми хване вратата на кабинета tooth И на теб стискам палци, за смяна на работата fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

ДИМИТРОВА, ще свети ли крушка на вашата улица, или ще си живеете като в каменната ера? Луната ще ви свети Wink

ФЕЙЩИЦЕ, много се заседя У вашия град. Нямаш ли път към нас?

СИЛВЕ, тази вечер торбата с прегръдки е за теб Hug Hug Hug

Мацки, ние днес с гаджето ходихме да си зазимяваме къщата и кабинета У наше село. Прибрах си мушкатата в мазето ( по съвет на една баба от КГБ-то), пък да видим какво ще намеря напролет. А летните гербери и розите цъфтят като луди. Някой да иска чепки за захващане на рози? На връщане към София "поканих" гаджето на късен обяд 1dating. Имаме си едно крайпътно ресторантче, много си го харесваме, та често се отбиваме там.
Утре сутрин заминаваме една внушителна група от дузина баби на разходка и пазар до Пирот. Като се върна, ще разказвам travel.

А днес е международен ден на усмивката. Лейди, днес като гледам, разсмя всички в нашето блокче. Какво по-хубаво от това да се смеем и да ни е весело. newsm47

Една песничка поздрав за вас и за вашите дечица Simple Smile

КАТИВИТА и СИЛВЕ, среща на портала, а?

# 601
Влизам само да ви нагледам и такъв хилеж, Лейди благодаря. Много се смях. А сега отивам да чета приказка.
Уф и моя малкия мрънкосва за куче от време на време. Като вали или му се спи, гледа тв и му казвам - ако имаше сега любимец ще трябва да го разходиш и да се погрижиш първо за него. Засега се отказва, но след 1-2 години ще вземем куче. То и аз искам де. Лека нощ и сладки сънища на всички  Hug

# 602
  • Пловдив
Ахахаха историята е супер смешна и аз паднах под масата като го прочетох,  така че мятайте по една медуза у супника и децата да са доволни  Simple Smile Grinning
Ихх Кати,  милото дете, стана ми тъжно Дядо Коледа ми е  най-хубавия детски спомен.
Аз да се оплача от военните пък.... Станала някаква патъртия в поделението явно и се обадиха на ММ че няма да ходи на границата  Sad А такъв хубав график си бях направила за 2 седмици 😑 Сега увиснах и айде пак към Пловдив.
Днес започнахме и захранването с малкия, интересно му беше да видим как ще продължи. Сега е време и аз да се захраня с малко винце  Wink

# 603
Пак аз ще гася лампите
Фло,вече свети лампата на нашата улица,постигнах си целта
Дребните спят,а аз пиша тема по Семейна педагогика по нощите,че през деня няма време,а за Понеделник трябва да съм готова.Нещо не ми спори и времето допринася-навън вали кротко и е само за спане.
Сега ви завивам и ви пожелавам приятни сънища smile3524 Sleeping,а аз може и да си осъмна.
ОООО не съм само аз по нощите,Lady и тя била будна-НАЗДРАВЕ Lady и не се ядосвай,все някога ще си осъществиш плановете.Колко е голямо твоето детенце?Нещо май съм пропуснала

# 604
Лейди, искрено се посмях на неволите ти с домашните медузи Simple Smile и малко ри завидях за винцето Simple Smile така бих пийнала едно розенце Simple Smile ммммммммм може би следващата година Simple Smile Фло, ние сме добре малкия слуша, а и баба мн помага, да ми е жива и здрава. Оставям те да се разходиш до Пирот и после ще те посетя, че и аз като Джули нещо все отлагам зъболекара.  Сбутах се с Димитрова  bouquet За сега аз раздавам пижамите Simple Smile и гася лампите в блокчето ни, ако някой мине след мен Simple Smile да провери дали всички са завити Simple Smile да отменим Фей Simple Smile

# 605
Лека нощ и от мен.момичета.
Дъщерята като ми равна че я боли глава и и се гади в 19ч. Повърна веднъж и това беше.

Фло, засега никакъв резултат, очаквах поне.обаждане. Но нищо, аз си гледам . обявите в джоба, кандидатствам.където е подходящо.

Последна редакция: сб, 08 окт 2016, 15:46 от Sesylle

# 606
  • Варна
Явно аз ще проверявам дали всички са завити,че все пак захладня навън.Фло аз толкова много съм посещавала зъболекарския кабинет,че сигурно съм осигурила живота и на внуците на лекарите.Преди много години може би бях 3-4 клас прелетях на едно кръстовище спъвайки се в островчито посредата и естествено за мой огромен късмет падам на зъбите си и ми се чупи единия от предните и понеже тогава все още нямаше или поне не беше толкова достъпна метало-керамиката ми го облицоваха с пластмаса.Чак след 2-3 години ми сложиха керамика на предните 4 зъба,но преди това минах една операция на венците понеже се бяха образували кисти от самия удар.Така изкарах 7 години някъде,но един ден единия зъб просто се отлепи и падна и съответно отново по любимите кабинети,но преди поставянето на новите зъби още една такава операция,че не били изчистени хубаво венците и пак са се появили тези кисти и между всичките ми тези перипетии имам два извадени зъба от които единия е поради лекарска небрежност така да се каже,понеже ми беше счупил една от онези иглички за вадене на нерви в зъба и отгоре го пломбирал.След няколко дни болки си направих снимка на зъба и отидох при него,а той ни каза,че нищо нямало така щяло да ме боли няколко дни,но след няколко часа отидох при друг със снимката и човека каза,че имам два варианта или да ме боли цял живот или го вадим.Това са моите причини да не ходя на зъболекар,но когато положението стане непоносимо естествено с много страх и голямо нежелание отивам какво да правя.Между другото това си е и малко семейна черта,майка ми на времето като е видяла фризьорката с бяла престилка я е помислила за зъболекарка и е избягала и баба ми не е могла да я открие едно известно време.Сега може би ме разбирате защо не обичам да ходя по зъболекари.Така...написах фермана,завих ви и ви пожелавам много слънчев,емоционален и прекрасен уикенд.Лека нощ и много  Hug за всички вас.

# 607
  • София
Уж сте завити, а като гледам, тук там краче се подава. Я се опаковайте още по-добре и тогава заспивайте. ако трябва и приспивна песен ще ви изпея :

Специално за Патенцето осигурих една бутилка Розе, но утре ще я отворим Simple Smile

ДЖУЛИ, направо си стоматологичен мъченик spoko. Сега разбирам, защо и с кран не могат да те вдигнат и да те закарат в зъболекарския кабинет.

СЕСИЛ, дано нещо от някъде изскочи. Praynig

ПАТЕНЦЕ Hug, още в понеделник съм на линия, обади се.

ДИМИТРОВА, успех в написването на темата smile3523 Ей така бързо да пишеш и ти Simple Smile Браво на кмета, реши много бързо проблема. Сега е мой ред да отида при нашия кмет и да изискам поставянето на пътни знаци по малките междублокови улички. Понякога настава голямо задръстване.

Като гледам и ЛЕЙДИ е кандидатка за чаша вино. Отваряме розето...

Наздраве момичета. Хайде само по една чаша, че после от нашето военно блокче ще се разнася: Градил Илия килия...

ROSE RED, добре дошла на плаца за вечерна проверка smile3519. Ами идвай по-честичко де.

Хайде сега лека нощ, че стана утре wavey

# 608
  • на правилното място, в точното време
Не знам за лека нощ или за добро утро съм. Имам да довършвам проект и не ме свърта. Димитрова, какво по точно пишеш по тая семейна педагогиика, да видя, ако имам нещо по нея да ти пращам. Странно име, ама то вече нищо не ме учудваа. Гледам розенце из блока се разлива. Донасям си чашката....завити сте, аз ще ставам да пия кафе, но ще оставя младите попълнения да сервират. Справят се перфектно! bouquet
Леиди, другия път няма измъкване  Laughing

# 609
Добро утро Hug

Прочетох ви по диагонал, посмях се, честито на всички празнували и т.н След малко тръгвам към Софето, да прибирам чавето Wink Стискайте палци момичета. На всички - усмихнат ден Hug Hug Hug Hug

# 610
  • Пловдив
Моргеееен  bouquet
Ставам и кафето е готово ммммм Simple Smile
Димитрова на 5мес. и половина е малкия мечо.
Пате медузката не е моя просто краднах историята от една група да ви разсмея. Предполагам че кърмиш и затова не пийваш ама ще наваксаш споко, аз за съжаление нямах твоя късмет.
Сесил стискам палчета  Peace
Снощи на по чаша вино и ракия с ММ направихме сделка да си остана тук една седмица, така чееее няма да ви се разминат кафетатааа  Grinning Ми така де няма през 2 дни да събирам багажи.
Айде поне закуската ще е от мен Simple Smile

# 611
Добро утро,след снощното писане днес в 6,30 ме изненадаха моите зверчета-Вики започна да си говори в леглото и събуди кака си,така чее пия второ кафе и изглеждам така smile3556
Lady и моята е на толкова и ние се захранваме със зеленчуково пюре,но нещо не харесва моркови и се чудя вече какво да й давам,че в почти всички пюрета има морков,правя й домашни от тиква,картоф,но не може само това да яде нали трябва да се вкарат всички зеленчуци
Фей,писах за семейството и ролите в него и  презентация Моето семейство,материали засега имам,но ако нещо ми потрябва ще те имам предвид
Дафинов лист имаш стиснати палчета

# 612
Здравейте ранобудни работливи момичета! Значи групата на бебетата вече е в завидни размери. Ако някой ден правим среща, за да пийнем по едно розе, (на което съм му голям фен), дребосъците ще си правят компания. Нооо хайде всичко по реда си - да изпием първо кафето, 9 часа е все пак.
Дафинов лист, и аз стискам палци! Ей, как се изтъркулиха месеците и ето че организираш посрещане. Ние ще кандидатстваме за зелена карта, но трябва да си направим нови снимки. Днес ще пробвам дали ще мга вкъщи да ги направя и без това вали и не става за разходка. Ако не - имаме фото точно до блока.
За домашните любимци няма какво да казвам. Откакто се помня имаме, е не постоянно, но... една ангорска котка повече време гледахме, после един доберман. Сега откакто живеем с ММ имаме котки. Цялата бременност като си стоях у нас, една от тях вечно беше на корема ми легнала на кравайче и мърка. Сега много ми липсва, че ние я подарихме. Но аз и нямам време да им се радвам.
Фло, приятна екскурзия, дано там времето е благодатно за разходка.
Хубав ден на всички!

# 613
  • Пловдив
Ехе, кафенце, сладки приказки. Личи се, че навън застудя и си стоим по къщите.
Дафиново листенце, всичко ще е наред с младежа. Още малко и ще си е у дома.

Seti Beti, започна ли кандидатстването, аз не съм хвърляла око в сайта на посолството. Гледах там заради туристическите визи, че една приятелка кандидатстваше с детето за виза. Мъжът й има 10 годишна. Та в края на месеца отлитат на гости в Града на Ангелите, малко на юг де, в пустинята.  Laughing

dimitrova8002, есента е рай за захранване на бебе със зеленчукови пюрета. То има всичко на пазара. Моят дзвер не яде чушки. Едно време готовите пюрета, които ми бяха по джоба, бяха една смесица от зеленчуци, която миришеше на чушка и дзверо плюеше юнашки. Имах един шеф, французин с 3 деца, който ми каза така - за да се научи детето да яде всичко, трябва различните вкусове да му се предлагат отделно. И правехме така - картофена основа, към която прибавяхме само по един вид зеленчук. Морков, тиквичка, броколи, карфиол, грах, зелен фасул, спанак. И чушка предлагах от време на време, безуспешно. Та дзверо купешки пюрета не ядеше, само домашни. Веднъж на 10 дни отваряхме фабриката и приготвяхме бурканчетата, които после съхранявахме в хладилника. И в действителност дзверо прояде всичко, после на детската кухня нямаше проблем, нито в яслата, нито в градината.    

И аз се посмях с медузата. Когато нашето куче умря, дзверчо си фантазираше, че кучето е до нея. Ходеше из нас или навън и си говореше с него. И в един момент забрави за кучето. Сега даже не си спомня как е изглеждало, та ѝ го показвах на снимка.

А пък моят дзвер има бисер с една играчка. Имаше един плюшен мечок, с който ходеше на градина всеки ден. Ама не малко мече, а 30 см плюшена играчка. Един ден вървим към градината и тя ми казва - "Мамо, ами аз намалих възрастта на Коко /мечето/ и го направих по-малък. Защото като беше по-голям, много ми тежеше и не можех да го нося".  

Допивам кафето и отивам да ръчкам ММ, днес ще го играе водопроводчик. Снощи ми прокапа сифонът на мивката в кухнята и ще трябва да се направи нещо по въпроса.  Mr. Green

# 614
Здравейте ранобудни работливи момичета! Значи групата на бебетата вече е в завидни размери. Ако някой ден правим среща, за да пийнем по едно розе, (на което съм му голям фен), дребосъците ще си правят компания. Нооо хайде всичко по реда си - да изпием първо кафето, 9 часа е все пак.
Дафинов лист, и аз стискам палци! Ей, как се изтъркулиха месеците и ето че организираш посрещане. Ние ще кандидатстваме за зелена карта, но трябва да си направим нови снимки. Днес ще пробвам дали ще мга вкъщи да ги направя и без това вали и не става за разходка. Ако не - имаме фото точно до блока.
За домашните любимци няма какво да казвам. Откакто се помня имаме, е не постоянно, но... една ангорска котка повече време гледахме, после един доберман. Сега откакто живеем с ММ имаме котки. Цялата бременност като си стоях у нас, една от тях вечно беше на корема ми легнала на кравайче и мърка. Сега много ми липсва, че ние я подарихме. Но аз и нямам време да им се радвам.
Фло, приятна екскурзия, дано там времето е благодатно за разходка.
Хубав ден на всички!
Сети от къде се кандидатства и ММ иска да кандидатстваме,но не съм се интересувала до сега как става

Общи условия

Активация на акаунт