KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 79

• 76 743
  • 742
  •   1
Отговори
# 720
А пък Планетче и Беркенче съвсем, ама и на тях

Пипи  Hug като каза БерКенче се сетих как не и вервахме за връзката на Кенан и Синем  hahaha Ама тя не ѝ пукаше - разконспирирала го беше, че за всички останали се обяснявал защо и как, пък като го питаха нещо за Синемче се изнасяше по най-бързия начин далеч от камерите "не искам да коментирам личния си живот"  Joy Joy Joy

И отново рубриката "Архивите говорят"  Laughing Laughing Laughing

http://www.youtube.com/watch?v=O9zSXI6q9n8

Галка  Heart Eyes не е запасан, с плетено пуловерче е, ама по-добре не гледай  hahaha

# 721
Косе,   Hug къде го намери И---люлю такъв архивен?  hahaha Joy Ама йощ тогава маа краци и ръцете горе.  Heart Eyes

Пипи,  Hug за какво се извиняваш и благодариш, джанджаазъм?  33uu Hug

# 722
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy

има в темата нова публикация, олеее... викам  я да видим кво ще споделят хулиганите  Laughing Laughing
зареждам новия отговор... косева писарка  Heart Eyes Heart Eyes цитира Пипи,  Heart Eyes споменава Беркенчето  Heart Eyes със стари приказки, ... нарежда малко хулигани за разкош  bouquet  ... придърпвам си с мишака надолЕ и четем  hahaha... засичам рубриката архивите говорят... напрягам гьозлерите ...  батю бетер баш "тариката на селото" с вълнена фЛанела и слънчеви очила висящи на нея  rotfImbo rotfImbo rotfImbo и като видях и видеооооо и викам леле тука ще се припада яко  Joy Joy Joy Joy

по-надоле.. не бил опасан  Joy Joy Joy Joy ох, бе пиленце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и що ме лъжеш сега те питам аз.. отворих го и видях  ooooh! ... хубавото беше, че бърже седна.. и после като взе да мята големите лапи  hahaha hahaha hahaha и хемен ми избистри погледа и усмивката   rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 723
Косе,   Hug къде го намери И---люлю такъв архивен?  hahaha Joy Ама йощ тогава маа краци и ръцете горе.  Heart Eyes

Сигурно още не е бил проходил,стоял си е в бебешката люлка,когато е вдигал ръчичките горе   Joy Joy

...................

по-надоле.. не бил опасан  Joy Joy Joy Joy ох, бе пиленце  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и що ме лъжеш сега те питам аз.. отворих го и видях  ooooh! ... хубавото беше, че бърже седна.. rotfImbo rotfImbo

rotfImao rotfImbo rotfImbo rotfImbo

..................

Хулиганска компенсация за архивните кадри

# 724

Пипи,  Hug за какво се извиняваш и благодариш, джанджаазъм?  33uu Hug
Онзи ден в един коментар споменах няколко видни хулиганки просто така, благодарих за коментарите, но вас пропуснах, затова се извинявам. Нищо,че не се появявате често напоследък, непростимо е ,че ви пропуснах, жалко,че не бях с вас от самото начало, толкова много съм изпуснала. Сега потдържаме огъня, докато се появи нов сериал с Кени и станем повече, надявам се!  Praynig Гледам други сериали, следя и някои други теми, но тук ми е най- хубаво. Hug love001 love001 love001

# 725

Кенан и Джансула  Laughing са играли заедно в сериалите "Здрач" и "Езел" и във филма "Последният отоманец".

https://www.instagram.com/p/BLlsuqajUyi/?taken-by=kenanimirzalioglufan

# 726
Привет, хулиганки! Hug Hug

Да имате прекрасна есенна неделя - с красиви преживявания! Heart Eyes Hug
---------------

Големи шегаджийки сте Peace Невероятна е атмосферата в тази тема!
Много  ви благодаря!!! Hug Two Hearts Обичам да идвам тук! Hug

Спокойна неделя! Hug

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 16 окт 2016, 10:26 от HELEN60

# 727
Привет и от мен Hug
За споделеното на всички,ГОЛЯМО БЛАГОДАРЯ bouquet Hug bouquet HugС вас се записвам и подписвам навсякъде.. bowuuХубав и слънчев ден!

# 728
Здравейте!  wavey

Лени, Дона  Hug Hug

Цитат

Страхотен колаж на Вилма - Махир & Фериде и тяхното място  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/BLlF0dJjP3-/?taken-by=poemberguzar

Двама бивши хулигани с една още по-голяма хулиганка Хуля - много я харесвам Бурджу  Grinning

Този футболния е ясен  Peace

Джем Карджъ, Олгун Токер и Юрдаер Окур на спектакъла "4:48 Psikoz" където Дениз Хамзаолу изпълнява главната роля

Синем с майка си и брат си Керем на роднинска сватба. Подругите питат:
Цитат
Я так и не поняла, где невестушка- справа или слева )))
  Wink Laughing Laughing

Освен бащата обаче липсва и още някой
...ще го добавя отдолу  Joy

# 729

Йенге и роднини чок гюзел, ама нереде дамата?  newsm78

# 730

Йенге и роднини чок гюзел, ама нереде дамата?  newsm78

И аз това се чудя  Thinking щом го няма да се порадва на тази хубост...значи вече работи  Peace

# 731
И от мен - една хубава Синем Heart Eyes Heart Eyes

# 732
# 733

Йенге и роднини чок гюзел, ама нереде дамата?  newsm78

как къде?  Whistling Whistling ами с менИ  Laughing Laughing Laughing

Саол, къзлар за споделеното  ooooh! bouquet йенге верно чок гюзел  Heart Eyes

# 734
как къде?  Whistling Whistling ами с менИ  Laughing Laughing Laughing

Кугаааа?  Crossing Arms Снощи беше с менИ!  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт