KARADAYI С КЕНАН И БЕРГЮЗАР - ВСИЧКО ЗА СЕРИАЛА И НОВИНИТЕ ИЗВЪН НЕГО - ТЕМА 79

• 76 886
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Привет дружки!  Hug Hug Hug
С тази прекрасна снимка ви пожелавам хубав ден!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Тя е от интервюто за Хабертюрк в края на миналата година, но фотографа я е споделил вчера.

#kenaniirzalioglu #actor #portrait #black #white by Ece Ogultuk 2015/11

Цитат

Синемка с каква любов гледа свекъра си  Heart Eyes Grinning Grinning
А Кени е чок шашардък, че репортерите са ги открили  Laughing

...били на гости в роднини чак в Акатлар (явно е далеч от центъра Grinning)

.........................

Семейството на Кенан също е присъствало на митинга. До баща му трябва да е сестра му, а до майка му  Thinking предполагам е дъщеря и - голямата му племенница  Grinning

http://www.sabah.com.tr/fotohaber/magazin/unlulerin-mitinge-gidis-hikayesi

И като добавим, че мама Кобал е споделила в ИГ си две снимки от митинга, на които младите се обичат, семейната идилия в условията на демокрация е пълна  Laughing Peace Heart Eyes

Ще продължа поста си с някои снимки от митинга, които излизат сега тъй и тъй сме я подкарали на байряци  Joy

....

Великолепната четворка по-отблизо  Wink

и Чачко  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 13:06 от косе-босе

# 91
Данке, сестро!

На батко момчето строено с айлието   Crazy Crazy

Я кажете те тоя размазания с цайсите и черното блузе отзАд баштарикатефендитУ ли е?

# 92

Бите, бите  Joy Joy Joy

Я кажете те тоя размазания с цайсите и черното блузе отзАд баштарикатефендитУ ли е?

Ако съдя по височината не е...той е дълъг почти колкото Кени май Thinking  Пък и да е там, то ще е нейде под чадърчетата  Wink ....звездите са построени на припек, нали имат нужда от слънце, за да греят  hahaha Joy Joy
Айше Баръм- мениджърката на Синем и Ергенчови беше там, прегръщаха се нещо, но после е седнала по-назад  Peace

........................

Красотата ще спаси света  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes в долното дясно каре няма да гледаме  hahaha hahaha hahaha

.....................

Ay Ay😏💆📱 #kenanimirzalıoğlu

# 93
Добро утро Hug
Благодарско на всички Ви за споделеното
....

# 94
Здравейте! wavey
Цветен, вълнуващ и красив ден -  
Пожелавам ви го с прекрасната усмивка на Берг! Heart Eyes Grinning Hug

Скрит текст:

# 95
Здравейте! wavey
Цветен, вълнуващ и красив ден -  
Пожелавам ви го с прекрасната усмивка на Берг! Heart Eyes Grinning Hug

Скрит текст:
ПРЕКРАСНИЦА!!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 96
Привет прекрасни хулиганки!  Hug Grinning Heart Eyes

Ата Берк Мутлу на празника по случай обрязването на малкото му братче.Малкият актьор е пял химна на ФК Бешикташ на тържеството Grinning Grinning

Ерхан Язъджъолу в сериала Sahane Damat  Simple Smile

# 97
Девойки!

Ерхан Язъджъолу в сериала Sahane Damat  Simple Smile

На зет няма начин да е случил  Mr. Green ама на сватя май  Laughing Laughing Laughing  Laughing Laughing Laughing

# 98
Portre 🔝💎 #Kenanİmirzalıoğlu

Не съм гледала сериала, но по снимки тази сватя е атеш  Wink Laughing Laughing

...........................
Кени как денсаше със сватите по сватби Joy Party Party

# 99
# 100
Привет! Hug Хубава вечер на всички! И лека нощ и сладки сънища!! Hug                        love001 love001 love001

# 101
Лили , Пипи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В предаването Söylemezsem Olmaz  вчера сутринта водещите са били впечатлени от искрената и емоционална реакция на актьора Кенан Имирзалъолу, когато е говорил за загиналите в преврата вечерта на 15 юли. Той не можал да сдържи сълзите си.Излъчен е репортаж с думите на двамата им с Къванч Татлъту.

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 00:09 от косе-босе

# 102

Добро утро и хубав ден!  Hug Hug

Думите на Кенан от последното видео.

Много вълнуващ ден. Преди малко бяха прочетени имената на хората, загинали в нощта на преврата. Народът ни показа на целия свят колко  е силен , колко е сърцат , колко много обича родината си, показа, че не се страхува да се изправи пред куршумите. Видяхме съпротива навсякъде. Наистина се гордея със своя народ, гордея се да съм част от него. Дадохме отпор на проява на терор върху страната и съм признателен на всички, които показаха воля, проявиха усилие, подкрепиха този отпор. Мнозина жертваха живота си за нашето бъдеще, спасиха бъдещето на страната ни, на децата ни. До края на живота си ще се моля за тях. Това, че всички партия и народът днес са заедно тук, прави този ден много специален. Не трябва да го забравяме, не трябва да забравяме деня на нашето единство. Докато сме заедно, хората, които загубиха живота си в нощта на преврата, ще спят спокойно. Само така можем да им дадем покой. Мисля, че Турция ще излезе по силна след днешния красив ден. Нека бъдем винаги заедно.

# 103
  • Варна
Здрасти!
Отдавна не бях влизала.. наваксах. Хубави снимки, хубави хора, ама декорът и поводът да се съберат ми дойдоха в повече.
Благодарско за споделеното, момичета, дано да ги виждаме по професионални причини, а не по политически.
Пък как ми се ходи в Турция... от март месец все ми се ходи, ама... смея ли?!!!

# 104
Селям!  Grinning Hug Hug Hug

дано да ги виждаме по професионални причини, а не по политически.

Дано, сестро Великова!  Hug Дано!  Peace

Слънцето в зори ни огряло   bouquet  Мерсаж, Варничка!  Heart Eyes Hug

От менИ, пожелания за хубав ден!  Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт