Едно момче / мъж, който иска само 1 секс не е нормално да казва на момичето че я обича и да я баламосва всякак ...т.е. не трябва да създава илюзията за това че са нещо повече от секс партьори.
BigCityNights , Жените с които се движиш наистина вероятно са били наранявани не веднъж от мъжете си, и една такава случка с платени ласки преди много време, без доказани скорошни такива, едва ли ги наранява толкова... Под нараняване нямам предвид само изневери, но и губене на доверието, близостта и т.н. Това че приемат казаното от хората във форума, и психолозите като нелепо, означава точно това.
Ако ММ ми каже това - ще посетим лекар, за да съм сигурна че не сме лепнали нещо. След това ще се съмнявам цял живот дали няма да се подхлъзне пак да плати на някоя макар че го е правил преди да ме срешне .... Струва ли си да живея в мисли той кога ще го направи пак? Има една психологична бариера, която се преодолява според мен. Човек който го е направил веднъж, знае че може и пак да го направи, знае пътеката. Този който не е - не му е отъпкан пътя натам и си няма идея какво да очаква. А за да тръгне натам, докато има жена до себе си, то нещата м/у тях трябва сериозно да куцат.
))