WIZZ AIR - 23

• 102 301
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте:)
Имам спешно питане. Как ви се струва двупосочен билет до Нюрнберг около Нова година за 220 лв?
Това е от вчера и днес с намалението,не съм проверявала преди , за да мога да направя сравнение.

# 526
Имам спешно питане. Как ви се струва двупосочен билет до Нюрнберг около Нова година за 220 лв?
Това е от вчера и днес с намалението,не съм проверявала преди , за да мога да направя сравнение.

Ами ако ти е важно да е на тези дати и директно, добре е. Ако дебнеш, може и да падне, но малко вероятно около Нова Година.

# 527
Около празници е огромен късмет да се намери нещо горе долу изгодно
няколко пъти ми излезе по евтино с БГ еър

# 528
Не ми е важно да е точно на тези дати, но други около Нова година няма.
 И друго,тъй като ми е изтекло членството, като си купя членство сега ,за една година ли важи или само до края на календарната година.

# 529

Имам двупосочен до Нюрнберг за 28.12.-01.01.2017 за 69.98 лв., купен заедно с членство на 19.05.2016 г.

# 530
Eeee  Rolling Eyes Браво на вас  Simple Smile
Разликата е огромна, ама ние винаги така спонтанно решаваме къде и кога да пътуваме и в повечето случай не много изгодно де Simple Smile
Аз резервирах, пък утре ще видя какви са цените и дали да плащам или да чакам да паднат. Като гледам имаше доста свободни места и в двете посоки.

# 531
Пак съм с въпрос.
При резервацията ми снощи не ми даваше да променя пола на моя билет. Сега видях, че и на пътния план излизам мъж Embarassed .На останалите 4 билета от резервацията ми нямаше проблем с избор на пол. Проблем ли е това?
Да се опитам ли да се свържа с Уиз ер за корекция?

# 532
  • Германия
Аз не искам да не плащам, ма нещо бъгна сайтът. Мерси!
същият проблем имах и аз. Чак на трети опит ми прие едното плащане. В обратната посока упорито отказваше моята карта и накрая успяхме с друга да платим.

# 533
Пак съм с въпрос.
При резервацията ми снощи не ми даваше да променя пола на моя билет. Сега видях, че и на пътния план излизам мъж Embarassed .На останалите 4 билета от резервацията ми нямаше проблем с избор на пол. Проблем ли е това?

Няма значение това. А не можеш да го сменяш, защото така ти е в профила най-вероятно. Т.е. най-добре си оправи профила първо.

# 534
Пак съм с въпрос.

Няма значение това. А не можеш да го сменяш, защото така ти е в профила най-вероятно. Т.е. най-добре си оправи профила първо.
Да, от профила ми е. Обадих се и ми казаха ,че тъй като е сменена платформата може да се е получило това недоразумение с пола  Rolling Eyes. И това го разбрах срещу 10лв #2gunfire
 Профилът ми е от няколко години и никога не съм имала този проблем.

# 535
  • София
Аз не искам да не плащам, ма нещо бъгна сайтът. Мерси!
същият проблем имах и аз. Чак на трети опит ми прие едното плащане. В обратната посока упорито отказваше моята карта и накрая успяхме с друга да платим.
И аз успях по-късно. Peace

# 536
Скрит текст:
Пак съм с въпрос.

Да, от профила ми е. Обадих се и ми казаха ,че тъй като е сменена платформата може да се е получило това недоразумение с пола  Rolling Eyes. И това го разбрах срещу 10лв #2gunfire
 Профилът ми е от няколко години и никога не съм имала този проблем.
Спокойно можехте да не се обаждате. Нямаше да имате никакъв проблем!  Peace

# 537
Здравейте!
Имам въпрос за багажа на бебе на 1,5 г. За бебчето сме купили билет и съответно за него има отделна седалка. Прочетох, че може да се вземе безплатно количка на борда на самолета, но не мога да разбера тя /количката/  дали е вместо полагащия се безплатен багаж на всеки пътник или е допълнително към него?

# 538
Здравейте!
Имам въпрос за багажа на бебе на 1,5 г. За бебчето сме купили билет и съответно за него има отделна седалка. Прочетох, че може да се вземе безплатно количка на борда на самолета, но не мога да разбера тя /количката/  дали е вместо полагащия се безплатен багаж на всеки пътник или е допълнително към него?
Количката е отделно.  Peace

# 539
Благодаря! Това е добре!

Общи условия

Активация на акаунт