WIZZ AIR - 23

• 102 290
  • 736
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте, имам питане относно ръчния багаж, за пръв път ще летя с уиз еър. Раница, която е 42см висока без горната дръжка ще мине ли като малък кабинен багаж, защото е мека, а другите две мерки са под максимума. Въобще как става меренето на меки чанти, които заемат различна форма.

# 541
Здравейте, имам питане относно ръчния багаж, за пръв път ще летя с уиз еър. Раница, която е 42см висока без горната дръжка ще мине ли като малък кабинен багаж, защото е мека, а другите две мерки са под максимума. Въобще как става меренето на меки чанти, които заемат различна форма.

Трябва чантата да влиза в определена рамка, ако е мека и не е пълна, няма проблем  Peace

# 542
Благодаря за бързия отговор bouquet

# 543
Вчера събрахме последният- шести печат в капитанския паспорт на детето. След като кацнахме в София му позволиха да влезе в пилотската кабина. Говори с капитана, разгледа кабината и се снима на пилотското място. Прекрасно изживяване за малките пътници. За тези, които не са запознати с паспорта,е то линк за теглене Simple Smilehttps://d1tce334onj0l3.cloudfront.net/bg-BG/kids

# 544
# 545
  • София (Възраждане)
Скрит текст:
Вчера събрахме последният- шести печат в капитанския паспорт на детето. След като кацнахме в София му позволиха да влезе в пилотската кабина. Говори с капитана, разгледа кабината и се снима на пилотското място. Прекрасно изживяване за малките пътници. За тези, които не са запознати с паспорта,е то линк за теглене Simple Smile.  https://d1tce334onj0l3.cloudfront.net/bg-BG/kids

newsm74

# 546
И аз с едно тъпо питане. Купих билети за Декември от намалението. Профилът е на мое име ,т.е. не мога да правя редакция на моите данни. Проблемът е ,че Декември ще съм с друга фамилия. През формата за контакт , мога ли да свържа с тях и да ми го променят и ще искат ли да им се пращат документи.И още 1 въпрос, как мога да разбера кога ми изтича членството

# 547
Здравейте,

Мога ли да купя на бебето билет за възрастен чрез сайта, като го отбележа като дете или не?

Благодаря.

# 548
Здравейте,

Мога ли да купя на бебето билет за възрастен чрез сайта, като го отбележа като дете или не?

Благодаря.

Бебета 0-2 години нямат билети, а седят в родителя

# 549
Ако искаш бебето да има място, можеш да му купиш билет, но по-добре по телефона, че иначе няма да ти даде да се чекираш заради рождената дата и пак ще трябва да се разправяш. Само че когато свети лампата за коланите бебето трябва да е в теб, а не на неговата седалка.
Ако не искаш място, си купуваш за бебе 0-2г.

# 550
Здравейте. Сребърно колие,купено за подарък за Англия,трябва ли нещо по специално -да се декларира ,да нося касова бележка?

# 551
Здравейте. Сребърно колие,купено за подарък за Англия,трябва ли нещо по специално -да се декларира ,да нося касова бележка?

не

# 552
Здравейте! Притеснявам се дали мога да пренеса в ръчния багаж пасатор и блендер ( нови,за подарък),тъй като имат някакви ножчета все пак?

# 553

не

Благодаря, а в ръчния багаж ще може ли да  е сребърното колие?

# 554
Че защо да не може? Искаш да го подариш на някой хамалин от летището ли?

Общи условия

Активация на акаунт