WIZZ AIR - 23

• 102 435
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
Аз прочетох, че ако не се ползват до 6 месеца изгарят, може да не съм разбрала.
И понеже ще пътувам следващия месец исках да си ги ползвам за допълнителни услуги. Иначе ползвах хотел в края на август, а прочетох, че в началото на месеца след ползването на хотела трябва да си получа сумата.
И още 1 въпрос имам сега. Ще летим до Малмьо, обаче ще спим в Копенхаген първата вечер. Ако си купя трансфер от сайта на WIZZ Air ми излиза 40лв на човек. Ако си го купя от  Neptunbus   ми излиза 26лв на човек. Пак ми иска да попълня с кой полет пристигам, и оставам с впечатление, че откъдето и да купя трансфера, все с един и същ автобус ще се возим. Има ли някой по-запознат. 

# 271
  • Sofia
Да, трансферът е един и същ, но цените са различни.
Мин. година от Нептунбус можеше да се купи само с ПейПал, сега не знам как е

# 272
  • София
Да ви питам,  вчера платих билетите с кредитна карта през сайта, статус Платено, Потвърдено, С код за потвърждение . Получих тази сутрин мейл да си довърша резервацията. Понеже ми е за първи път трябва ли да Потвърждавам нещо?

"Завършете резервацията си!

Поради ниските ни цени местата на полетите ни се разпродават бързо, а изглежда, че вие сте излезли от уебсайта на Wizz Air, без да завършите резервацията си!

"Запазихме последното ви търсене, за да ви помогнем да резервирате полета си.   
От
София - Терминал 1 (SOF)
пон., 26 септ. - 06:10

До
Париж Бове (BVA)
пон., 26 септ. - 08:10

От
Париж Бове (BVA)
нед., 02 окт. - 08:40

До
София - Терминал 1 (SOF)
нед., 02 окт. - 12:20

Пътници: Възрастен: 1,  Дете: 1,  Бебе: 0
Изберете типа билет: Нормална тарифа Basic

Общо: 172.76 BGN*   
ЗАВЪРШЕТЕ РЕЗЕРВАЦИЯТА СИ
* Този имейл или каквато и да е информация в него не представлява и не е част от, и не трябва да се тълкува като оферта на Wizz Air Hungary Ltd. Посочената сума, показана като „Общо“ в имейла, е получена, когато сте извършили своето търсене в wizzair.com, и тя може да се различава от действително достъпната цена в wizzair.com в процеса на резервиране в уебсайта, поради текущи и скорошни процеси на резервиране.

Ако вече сте приключили резервацията си, можете да пренебрегнете този имейл."

# 273
Здравейте предстои ни пътуване от Бургас само с ръчен багаж. Ако взема парфюм с мен, който не е закупен от безмитния магазин ще ми го вземат ли?

# 274
  • Чукарландия
Здравейте предстои ни пътуване от Бургас само с ръчен багаж. Ако взема парфюм с мен, който не е закупен от безмитния магазин ще ми го вземат ли?

Ако е до 100 мл няма да ти го вземат. Peace

# 275
lycia

то си пише че ако си приключила резервацията да пренебрегнеш този имейл ,какво се чудиш.

относно пренос на лекарства и необходими принадлежности -нито уиз,нито раян нито която и да е друга компания правят някакви проблеми ,изобщо не обръщат внимание на спринцовки за диабет например (а те са потенциално оръжие),нито са искали някъде рецепта -по-скоро за пакет бисквити са ме карали да отварям багаж но не и за друго ,така че спокойно  Peace

Последна редакция: ср, 07 сеп 2016, 13:22 от азиа_asia

# 276
Днес влязох в сайта на Уиз и се ядосах-пак са променили интерфейса си! Така ми е трудно да се ориентирам, тъкмо бях свикнала с предишния изглед. За какво им е само да объркват хората???

# 277
  • тук-там
Днес влязох в сайта на Уиз и се ядосах-пак са променили интерфейса си! Така ми е трудно да се ориентирам, тъкмо бях свикнала с предишния изглед. За какво им е само да объркват хората???

Най-отдолу, в ляво има препратка към стария сайт. На новия още има бъгове. Peace

# 278
Благодаря, намерих го!

# 279
Здравейте! За първи път ще правя сама резервация на полет и имам няколко глупави въпроса  Grinning . Ще ходим за 3 дена в Милано и реших да не доплащам 60лв за Голям кабинен багаж, а да си останем само с Малък кабинен. Под малък кабинен багаж разбирам раница или нещо такова, а мога ли освен раница  да нося и някоя голяма дамска чанта?! Другото ми питане е ( понеже ми се налага да плащам чрез банков превод), мога ли да внеса пари по тяхната сметка от която и да е банка във Варна? Благодаря предварително.

# 280
Здравейте! За първи път ще правя сама резервация на полет и имам няколко глупави въпроса  Grinning . Ще ходим за 3 дена в Милано и реших да не доплащам 60лв за Голям кабинен багаж, а да си останем само с Малък кабинен. Под малък кабинен багаж разбирам раница или нещо такова, а мога ли освен раница  да нося и някоя голяма дамска чанта?! Другото ми питане е ( понеже ми се налага да плащам чрез банков превод), мога ли да внеса пари по тяхната сметка от която и да е банка във Варна? Благодаря предварително.
Дамска чанта можете да носите, само ако имате закупено приорити за всички пътници в резервацията.
Раница, мека чанта, малък куфар - всички стават, стига да отговарят на размерите за малък салонен багаж.
Можете да преведете сумата от всяка банка по тяхната сметка.

# 281
  • Sofia
Aз само да кажа, че трябва силна воля да се върнеш от Милано без покупки. Но пък може само на връщане да платите по-голям багаж, ако се наложи.

# 282
Здравейте! Ще пътуваме 2 пътници, когато правя резервация за полет вписвам само името и фамилията на другия човек. Можете ли да ми кажете къде да запиша номера на документа с който ще пътува?

# 283
Здравейте! Ще пътуваме 2 пътници, когато правя резервация за полет вписвам само името и фамилията на другия човек. Можете ли да ми кажете къде да запиша номера на документа с който ще пътува?
При чекирането се вписват дата на раждане и №на документ.

# 284
Здравейте,
да се включа и аз по темата с един въпрос. Имам намерение да се разходим с мъжа ми до Барселона. Когато избера  билети ми дава цена на билета плюс административна такса (която влиза в цената на билета), има ли други такси които се плащат на летището които не са включени в цената ?
Може ли да се направи застраховка за отмяна на полет ?

Общи условия

Активация на акаунт