WIZZ AIR - 23

• 102 370
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
Като заговорихме за деца ..... Бих искал да задам един малко неясен за мен въпрос.

Малко предистория:
Лятото ще пътуваме до Валенскя с детето ни, което към датата на полета ще е на 2 годинки и 8 месеца. Колички и столчета няма да имаме с нас. Също и при резервацията сме посочели, че детето е над 2 години (2-14г.) и ще има собствено място.
До тук добре, но предвид възрастта на детето позволено ли ми е да вкарам вода и храна в ръчния багаж от рода на сандвичи, солети, кроасани и подбни или е необходимо всичко да се закупува на борда ?!? Нека някой с опит в подобна ситуация да сподели как се прави

Благодаря.

# 406
Всякаква нетечна храна може да си качите и да си ядете на борда, вода мисля, че може само за бебета, иначе може да си купите на летището след проверката на багажа

# 407
  • София
Храна можете да внасяте не само за дете, а и за възрастни. Напитки само след проверката за сигурност можете да си купите и да ги вземете в самолета. За по-малки бебета може да се носят и течни бебешки храни и пюрета, с които да минете през проверките.
Между другото на летището в Пиза ни пуснаха с вода през проверката, заради едното дете, което е на 9 години. Питаха за възрастта и казаха, че с деца до 10 години може с вода. Направиха някаква проверка на бутилката.

# 408
Sash,
Със сигурност недоспиването ми се отрази много. В толкова пълен самолет не бях пътувала, а до скоро живеехме в чужбина и веднъж на 2-3 месеца се прибирахме, та имам опит. Правостоящи, разбира се нямаше (това беше в кръга на шегата) Simple Smile но някак си с непознат човек до теб и бебе в скута в тесните седалки не беше приятно. Всъщност теснотията не ми хареса. Преди имаше опцията срещу такса да седят двама на 3 седалки. Така се улеснявах и с бебето, което няма право на място спокойно можех да го държа до себе си и да се въртя на мястото си, че и краката да си 'виря' накъдето ми е удбно.А да не говорим, че доста полети съм била сама на 3 седалки и спокойно си лягах с бебо ( той откъм вътрешната страна) сме си подремвали по време на полета. Сега нямаше накъде да се раздвижа. Но, разбира се, предвид цената няма какво да се оплаквам. И дестинациите се множат. Само възможност и желание за пътуване да има човек Simple Smile

# 409
Би трябвало да може да се купи допълнително място за бебе, на нормална цена, вероятно по телефона

# 410
Би трябвало да може да се купи допълнително място за бебе, на нормална цена, вероятно по телефона

Да, четох, че има такава опция. До колкото разбрах трябва да се обадиш в кол центъра. Другия път ще се подсигуря. Simple Smile

# 411
  • Варна
Здравейте, туко ще си чекирах билетите за Дубай и накрая уж бордна карта трябваше да ми даде, а ми даде това не е бордна карта, спомням си че това го бях чела някъде из темите, но сега не мога да го намеря, ако може някой да ми обясни нещата ще съм му благодарна? Simple Smile

# 412
Здравейте, туко ще си чекирах билетите за Дубай и накрая уж бордна карта трябваше да ми даде, а ми даде това не е бордна карта, спомням си че това го бях чела някъде из темите, но сега не мога да го намеря, ако може някой да ми обясни нещата ще съм му благодарна? Simple Smile
Аз имах такъв случай - с изпринтирания лист отивате на чек-ин гишето и там ви дават бордна карта.

# 413
Здравейте,

Моля за помощта ви,защото съм много притеснен.Туко що си запазих 2 билета за полет до Германия следващата седмица и решихме единият да има стандартната безплатна раница като багаж,а другият да има голям салонен багаж за 28 лева,мислейки  си,че това включва както раница,така и малък куфар за 28 лева.Какво да предприема сега,може ли да се откажа от този куфар или примерно да го сменя с голям за 40 лева,Моля помогнете !  Embarassed

# 414
Здравейте,

Моля за помощта ви,защото съм много притеснен.Туко що си запазих 2 билета за полет до Германия следващата седмица и решихме единият да има стандартната безплатна раница като багаж,а другият да има голям салонен багаж за 28 лева,мислейки  си,че това включва както раница,така и малък куфар за 28 лева.Какво да предприема сега,може ли да се откажа от този куфар или примерно да го сменя с голям за 40 лева,Моля помогнете !  Embarassed

Можете да смените голям салонен багаж за един чекиран като доплатите

# 415
Здравейте,

Можете да смените голям салонен багаж за един чекиран като доплатите

Благодаря за информацията,тоест мога да доплатя 12 лева и да го сменя за куфар голям до 23 кг и все пак да мога да взема раница с мен?Знаете ли до кога мога да правя такива смени? благодаря предварително

# 416
Не знам какви са цените, но да, може да доплатите за чекиран багаж, като остава безплатния малък ръчен за същия пътник. Принципно промени по резервацията може да се правят до 3 часа преди полет

# 417
Не знам какви са цените, но да, може да доплатите за чекиран багаж, като остава безплатния малък ръчен за същия пътник. Принципно промени по резервацията може да се правят до 3 часа преди полет
Благодаря много Simple Smile

# 418
Добър вечер. Имам един въпрос - има ли начин да взема този парфюм с мен или да го изхвърлям, защото се прибирам от почивка... https://www.douglas.de/douglas/D%C3%BCfte-Herrend%C3%BCfte-D%C3% … urceRef=Jo5TSgZcI

# 419
Може да се вземе в ръчния, да, щом е под 100 мл, но шишето е доста обемисто и ако носиш много други опаковки с течности може да те се съберат в пликчето за течности

Общи условия

Активация на акаунт