Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се свържа с Wiizzair София от друга държава?
Как мога да продам или върна билет за полет до Барселона?
Какви са ограниченията за багаж и течности при пътуване с Wizz Air?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се свържа с Wiizzair София от друга държава?
-
Как мога да продам или върна билет за полет до Барселона?
Можете да върнете или продадете своя самолетен билет за Барселона, но има такси, които могат да направят това нерентабилно при евтини билети. Ако намерите някой друг, който да пътува вместо вас, таксата за промяна на името през уебсайта е 91 лв., а таксата за отмяна на резервацията на пътник е 121 лв. Важно е да се запознаете с Общи условия за отмяна, където са посочени подробности относно процедурата.
-
Какви са ограниченията за багаж и течности при пътуване с Wizz Air?
-
Какво представлява „приоритетно качване“ при полет с авиокомпания?
-
Какви са ограниченията за ръчния багаж при полет с авиокомпанията Wizz Air?

Толкова съжалявам, че махнаха опцията мястото до теб да е свободно. Отидохме 1 час по-рано, както обикновено и добре, че бяхме с децата и минахме навсякъде най-отпред, че имаче щяхме да си изпуснем полета. Имаше няколко полета на Уиз и Райън Еър и опашките за скенерите стигаха до вратата. Възползвахме се от правото си с деца да минем отпред и ни преведоха чак до автобуса без да чакаме. Качихме се в самолета аз с бебока, мъжът ми с 2годишния ни син. Бяхме на различни редове, тъй като правихме отделни резервации и от моя глупост не си смених веднага мястото, а после не ми позволи поради пълния самолет. Та 3 часа бях притисната до прозореца с бебе в скута, не мигнала цяла нощ. Това беше другия кошмар. Полета е толкова рано... Аз, естествено не си легнах, тъй като до последно оправях чантите, а децата едвам ги събудихме в 4часа. Мислех да ги взема направо с пижамите... Относно багажа: бях питала по-рано, а сега споделям опита си как да пренесем освен количка и стол за кола. Та купихме количка, тип чадър за големия, тъй като си го знаем какъв е мързел и неще да ходи сам. А количката на бебока има опция да се сложи столчето му, вместо основната част. Съответно бебешкото столче го вкарах в чекирания ни багаж, в един голям сак, основата на количката заедно със столчето на баткото ги минахме като 2 части на 1 количка и още на гишето ги пуснахме като багаж. Отделно минахме количката-чадър. Мисля, че го организирахме супер, като изключим, че после горкия ми мъж му се наложи да мъкне на рамо бая багаж. Но това е друга тема