WIZZ AIR - 23

• 102 378
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
С наближаване датата на полета се покачва цената както на ръчния и чекирания багаж, така и на местата.

# 391
С наближаване датата на полета се покачва цената както на ръчния и чекирания багаж, така и на местата.

Да, за полета (+ административните такси) знам, но за чекирания багаж не бях обръщал внимания.
Благодаря

# 392
В сайта разписанието- timetable,  / в дъното на началната страница/не ми е активно.
И при вас ли е така?
Вече не виждам и препратка към стария сайт, няма ли?

# 393
В сайта разписанието- timetable,  / в дъното на началната страница/не ми е активно.
И при вас ли е така?
Вече не виждам и препратка към стария сайт, няма ли?
Препратката още си я има.  Peace
Тimetable също го има, но не е активен.

# 394
Чак сега видях препратката- най- долу в ляво/ за други невиждащи/. Laughing
Че чакаме значи да активират и разписанието.

# 395
Чак сега видях препратката- най- долу в ляво/ за други невиждащи/. Laughing
Че чакаме значи да активират и разписанието.
В старата версия си го има.

# 396
Здравейте, момичета!
Моля помогнете ми със съвети. Къде са по-хубавите места в самолета - в предната или в задната част. Логиката е, че щом отпред са по-скъпи е по-хубаво. Как да се ориентирам къде са крилата. Летях два пъти и все бях около крилата и ми пречеха на гледката. Сега като правя резервация ми излизат автоматично места 18А, 18В и 18С. Купувам три билета. Та как да разбера дали тези места не са точно след крилата. Предпочитам да си доплатя за хубави места.

Аз не съм момиче, но реших да Ви отговоря.

# 397
  • Пловдив
Здравейте, момичета!
Моля помогнете ми със съвети.

Аз не съм момиче, но реших да Ви отговоря.

Благодаря Ви Simple Smile

# 398
  • Бургас
Трябва ми вашата помощ!  На някой да му се е случвало да пътува с билет на който вместо фамилия е изписано презимето на пътника... дали ще мине така или да го оправим спешно, че пътуването наближава.

# 399
Ще мине

# 400
Здравейте, някой може ли да каже какви са разликите между Wiz Air и RyanAir. С коя компания е по-добре да се пътува?

# 401
  • София
Здравейте, някой може ли да каже какви са разликите между Wiz Air и RyanAir. С коя компания е по-добре да се пътува?
По принцип с която ти е по-удобно и по-изгодно.
Сега сериозно.. за мен разликата е единствено в повечето безплатен багаж при RyanAir, разбира се и добрите цени в момента.

# 402
Благодаря Simple Smile

# 403
Привет от Валенсия! На 27ми пристигнахме. Пътуването ми беше неописуемо ужасно! Толкова полети имам с Уиз Еър и винаги съм се чудела някой като каже, че не ги харесва и че никога не би летял с тях, но вчера и аз бях на границата! Самолета беше с връх пълен. През цялото време си представях пътуващите с влак в Индия Wink Толкова съжалявам, че махнаха опцията мястото до теб да е свободно. Отидохме 1 час по-рано, както обикновено и добре, че бяхме с децата и минахме навсякъде най-отпред, че имаче щяхме да си изпуснем полета. Имаше няколко полета на Уиз и Райън Еър и опашките за скенерите стигаха до вратата. Възползвахме се от правото си с деца да минем отпред и ни преведоха чак до автобуса без да чакаме. Качихме се в самолета аз с бебока, мъжът ми с 2годишния ни син. Бяхме на различни редове, тъй като правихме отделни резервации и от моя глупост не си смених веднага мястото, а после не ми позволи поради пълния самолет. Та 3 часа бях притисната до прозореца с бебе в скута, не мигнала цяла нощ. Това беше другия кошмар. Полета е толкова рано... Аз, естествено не си легнах, тъй като до последно оправях чантите, а децата едвам ги събудихме в 4часа. Мислех да ги взема направо с пижамите...  Относно багажа: бях питала по-рано, а сега споделям опита си как да пренесем освен количка и стол за кола. Та купихме количка, тип чадър за големия, тъй като си го знаем какъв е мързел и неще да ходи сам. А количката на бебока има опция да се сложи столчето му, вместо основната част. Съответно бебешкото столче го вкарах в чекирания ни багаж, в един голям сак, основата на количката заедно със столчето на баткото ги минахме като 2 части на 1 количка и още на гишето ги пуснахме като багаж. Отделно минахме количката-чадър. Мисля, че го организирахме супер, като изключим, че после горкия ми мъж му се наложи да мъкне на рамо бая багаж. Но това е друга тема Simple Smile Сега се наслаждаваме на почивката си, а на връщане ще пиша в другата тема как е бил полета с Райън Еър Wink

# 404
  • София
Nafnaf25, много съжалявам, че имаш лош спомен от пътуването, но аз лично не разбрах в какво се състои недоволството от авиокомпанията. Не съм пътувала много с тях и не зная каква е била тази опция мястото до теб да е свободно. Честно казано не разбирам как самолетът е бил "с връх пълен", нали няма правостоящи Thinking
Малко ме озадачава постът, струва ми се, че много добре сте се справили с детските колички, струва ми се, че малко си се претоварила с организацията и недоспиването, но се надявам, че почивката ще компенсира това. Но не разбирам какво им е на Wizz.

Общи условия

Активация на акаунт