WIZZ AIR - 23

• 102 321
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
Дали ще е удобно вместо да пускате 3 поредни поста, просто да ги обедините в един?

# 451
Хора, шокиран съм. Пред мен имаше едно семейство с малко дете, които бяха заплатили за приорити и имаха 3 чанти, но не бяха заплатили за голям салонен багаж И дамата ги върна да заплатят общо 120 евро за 3те багажа. Които бяха не повече от 3см по-широки от малкия салонен багаж. В същото време половин самолет братя роми спокойно качиха на самолета сакове с моите размери, които едва едва влачеха, препълнени, като голям салонен багаж без да им се направи забележка. Всичко това се случва на летище София. Какъв е този двоен стандарт? Значи брата ром може да прави квото си иска, а на семейство българи заради 3см им искат двойно повече пари за багаж, отколкото са им билетите...

# 452
Имате ли представа човек със стендове на сърцето дали пищи на проверките и дали трябва да носи епикриза? Дали возенето в самолет ще му се отрази не добре?

# 453
  • UK
Имате ли представа човек със стендове на сърцето дали пищи на проверките и дали трябва да носи епикриза? Дали возенето в самолет ще му се отрази не добре?

Не би следвало, те не са метални Wink

# 454
Хора, шокиран съм. Пред мен имаше едно семейство с малко дете, които бяха заплатили за приорити и имаха 3 чанти, но не бяха заплатили за голям салонен багаж И дамата ги върна да заплатят общо 120 евро за 3те багажа. Които бяха не повече от 3см по-широки от малкия салонен багаж. В същото време половин самолет братя роми спокойно качиха на самолета сакове с моите размери, които едва едва влачеха, препълнени, като голям салонен багаж без да им се направи забележка. Всичко това се случва на летище София. Какъв е този двоен стандарт? Значи брата ром може да прави квото си иска, а на семейство българи заради 3см им искат двойно повече пари за багаж, отколкото са им билетите...
По-лесно е да обясниш на българин, че нарушава правилата, отколкото на ром. А и те почти винаги пътуват без пари, така, че няма как да се измъкне някое и друго евро допълнително от тях.

# 455
  • София
За бебешки билет (до 2г) на какъв багаж имам право? Количката ясно, но за багажа не откривам.

# 456
За бебешки билет (до 2г) на какъв багаж имам право? Количката ясно, но за багажа не откривам.
Бебето няма право на багаж освен количката и столчето... Май има някакви 5кг бебешки неща, но може да бъркам с Райън

# 457
# 458
  • София
Егати смешниците! #Cussing out Не стига че бебшкият билет е по-скъп от този на Райън, не стига че и безплатният им багаж е по-малък, че и един, ми и за бебето нямам право на багаж. #Cussing out Последно путуване с тях.  Naughty

# 459
Имате право на багаж за бебето. Това е една бебешка чанта с размер 40х30х18см. Столче не може да носите, освен, ако не ви е част от количката. Когато направите чекирането, ще ви изпише разрешения багаж за бебето.
Тъй като пиша това за бебешкия багаж за N-ти път, се чудя дали да не го включим при информацията на първа стравица Thinking

# 460
Имате право на багаж за бебето. Това е една бебешка чанта с размер 40х30х18см. Столче не може да носите, освен, ако не ви е част от количката. Когато направите чекирането, ще ви изпише разрешения багаж за бебето.
Тъй като пиша това за бебешкия багаж за N-ти път, се чудя дали да не го включим при информацията на първа стравица Thinking
Понеже аз не пътувам с бебета и не съм се зачитала в информацията...
Ще се информирам за новата тема!

ПП Оцветих го за да не забравя.

# 461
  • София
О, супер! А от къде Ви е информацията? Да бе стане гаф на летището. Rolling Eyes

# 462
О, супер! А от къде Ви е информацията? Да бе стане гаф на летището. Rolling Eyes
От общите условия на Уиз за пътуване с деца и бебета, както и ЧЗВ на сайта им. Отделно аз съм летяла поне по три дестинации с Уиз с детето последната година.

# 463
  • София
 Hug Мерси много!

# 464
  • София
Здравейте, има ли важно значение на бордовата карта дали пише MS или MRS. Всичко останало е вярно, това дали е проблем, трябва ли да се обаждам да го променят?

Общи условия

Активация на акаунт