WIZZ AIR - 23

• 102 215
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Пловдив
Общо за трима 120лв. Whistling Таксата излиза 16лв на човек за посока.
Мх... Stop кое му е евтиното тогаз Rolling Eyes

# 631
Няма евтино, откак въведоха тая такса вече нямат билети по 1-2 лв, както имаше в началото
реално сега пак има билети по 4-5 лв, но добавяш и 16 лв админитративна такса на посока

# 632
120лв двупосочно за трима е евтино според мен. Таксите са включени в тази цена, така че кое му е скъпото?

Ето и всички такси на уиз
https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/tseni-otstupki/v … ki-uslugi-taksi#/

# 633
  • Пловдив
Благодаря ви! Peace
Не че е кой знае колко скъпо,ама се чудя как хора летят до Атина напр. за 20Е Grinning

п.п.Чекирането отделно ли се плаща?

# 634
Благодаря ви! Peace
Не че е кой знае колко скъпо,ама се чудя как хора летят до Атина напр. за 20Е Grinning

Летят с Райън за 20€. Wink

# 635
  • Пловдив
Благодаря ви! Peace

Laughing Аха...а там няма ли такива админ.такси?

# 636
Благодаря ви! Peace

Laughing Аха...а там няма ли такива админ.такси?

Колкото струва билета, толкова плащате. Разрешеният ръчен багаж е по- голям... Има такси за смяна на име и надвишаване на кг... Има и тема за Райън. Simple Smile
Скрит текст:
(С Райън: 30.11 или 1.12 -5 или 6 или 7.12 - 19,58 €)

# 637
Общо за трима 120лв. Whistling Таксата излиза 16лв на човек за посока.
Мх... Stop кое му е евтиното тогаз Rolling Eyes

Евтино е, 120 за трима. Иначе някой интересувал ли се е колко е държавната такса за летище София?
С Райън и за 0 лв се летеше, ама там те плащат таксите, за реклама докато тръгне линията

# 638
  • София
40 лева на човек отиване и връщане със самолет как не е евтино? За 120 лева на други компании е на човек в едната посока. Особено предвид цените в западните страни 20 евро билет, са най-евтината част от пребиваването. Разбира се, че ще има и административни такси, кой иначе да плати таксите на летището.

# 639
  • Пловдив
Написах по-горе защо така реагирах...

# 640
И аз да попитам нещо. Наскоро се омъжих и си смених фамилията. Писах на Уиз преди 10дни ,че съм със сменена фамилия с молба за съдействие , за смяна на името ми в профила, но нямам отговор. Имаме купени билети, полетът наближава от тях ни вест ни кост. Новата ми лична карта е готова и сега се чудя да ходя ли да я взимам или да забавя взимането с 1 месец , след ,като се върнем от пътуването. За първи път контактувам с Уиз, за колко време отговарят?

# 641
И аз да попитам нещо. Наскоро се омъжих и си смених фамилията. Писах на Уиз преди 10дни ,че съм със сменена фамилия с молба за съдействие , за смяна на името ми в профила, но нямам отговор. Имаме купени билети, полетът наближава от тях ни вест ни кост. Новата ми лична карта е готова и сега се чудя да ходя ли да я взимам или да забавя взимането с 1 месец , след ,като се върнем от пътуването. За първи път контактувам с Уиз, за колко време отговарят?

Първо влезте в сайта на мвр и вижте дали настоящата Ви ЛК е валидна...

# 642

Първо влезте в сайта на мвр и вижте дали настоящата Ви ЛК е валидна...

Валидна си е.
Ама проблема си остава , а и Декември имам още 1 пътуване. Това трябва да се оправи

# 643
Здравейте,

Закупих билети с Wizz, при потвърждението липсват определени от системата места и на тримата пътници. Не съм чекирала още. Случвало ли се е на някого?

# 644

Аз също съм им писала /на 27.10/ и досега нямам отговор. Виж какво пишат за сроковете :

Може да отнеме 30 дни да отговорим на имейла Ви, затова ако запитването Ви е спешно, препоръчваме Ви да се свържете с Телефонния ни център.

PS  Току-що получих отговор - направили са корекция на билета и на профила ми. Доволна съм

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 10:22 от Queen L

Общи условия

Активация на акаунт