WIZZ AIR - 23

• 102 213
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Разбрах и се редактирах  bouquet

Последна редакция: вт, 08 ное 2016, 16:36 от erna

# 646
И аз да попитам нещо. Наскоро се омъжих и си смених фамилията. Писах на Уиз преди 10дни ,че съм със сменена фамилия с молба за съдействие , за смяна на името ми в профила, но нямам отговор. Имаме купени билети, полетът наближава от тях ни вест ни кост. Новата ми лична карта е готова и сега се чудя да ходя ли да я взимам или да забавя взимането с 1 месец , след ,като се върнем от пътуването. За първи път контактувам с Уиз, за колко време отговарят?

Аз също съм им писала /на 27.10/ и досега нямам отговор. Виж какво пишат за сроковете :

Може да отнеме 30 дни да отговорим на имейла Ви, затова ако запитването Ви е спешно, препоръчваме Ви да се свържете с Телефонния ни център.

PS  Току-що получих отговор - направили са корекция на билета и на профила ми. Доволна съм

Значи може скоро и мен да ме огрее

# 647
Новия изглед на сайта ме нерви Cry
гледам разписание .. виждам цена 61.45 тръгвам да купувам билет и прас 143... е какво е това  Shocked
помощ?

# 648
При мен няма такъв проблем, да не би да добавяш услуги?

# 649
Новия изглед на сайта ме нерви Cry
гледам разписание .. виждам цена 61.45 тръгвам да купувам билет и прас 143... е какво е това  Shocked
помощ?
Показаните цени обикновено са за един пътуващ.
Ако добавите още пътуващи е възможно цената да стане по-висока.
Същото беше и в стария сайт, но не се виждаше по същия начин.

# 650
  • София
Прочетох първа страница и се извинявам ако не съм открила бланката за попълване за оплакване за отменен полет за следващия ден на уйз. Ще съм благодарна ако ме насочите, за да си ползваме правата за оплакване. bouquet

# 651
https://book.wizzair.com/bg-BG/Claims

Скрит текст:
https://wizzair.com/bg-bg/informatsiya-i-uslugi/tseni-otstupki/v … -i-kompensatsii#/

Как мога да подам иск?
Моля, попълнете формуляра за искове, като обърнете специално внимание на това да изберете подходящата категория.

Ще получите уникален идентификационен номер – моля, използвайте го при всякаква кореспонденция. Ще направим всички възможно да обработим запитването ви възможно най-скоро. Със сигурност ще получите отговор от нас в рамките на 30 дни.

Полетът ми беше променен от Wizz Air. Какво трябва да направя?
Ще се свърже с вас, за да ви информираме за всякакви промени и възможности чрез имейл, изпратен до адреса, който сте предоставили в момента на извършването на резервацията си.

Моля, проверете настройките за филтри на имейла си, както и всички папки, за да не изпуснете важни известия. Можете да следите и актуализациите, публикувани на нашия уебсайт под Състояние на полета.

# 652
Прочетох първа страница и се извинявам ако не съм открила бланката за попълване за оплакване за отменен полет за следващия ден на уйз. Ще съм благодарна ако ме насочите, за да си ползваме правата за оплакване. bouquet
Кой полет са отменили?

# 653
  • Пловдив
Не намерих отговор на въпроса си, така ще попитам отново: Бебета до 2 г. имат ли правид на багаж, като изключим бебешката количка, както в Райан имат право на бебешка чанта до 5 кг.?

# 654
Брадли , Мимии  Peace
Не не добавям нищо и търсех само за 1 билет който си има членство !
Гледам цените за целия Декември Лондон -София на монитора в средата с часове и цени под датите .. от ляво на монитор  по малко квадратче , като кликна върху избрана от мен дата,... която показваше - 61,89паунда  ..  в малкото квадратче ми се появява 61,.. с дата  и час и отдолу има лилав бутон купи натискам и ме праща на следваща стъпка където  Shocked 143 паунда и .... няма вече никъде да пише 61..  ooooh!

Не е като да е било по евтино за даден час/полет !

# 655
  • срещу двата комина :)))
Не намерих отговор на въпроса си, така ще попитам отново: Бебета до 2 г. имат ли правид на багаж, като изключим бебешката количка, както в Райан имат право на бебешка чанта до 5 кг.?

да, имат право, но малка раничка  Peace

# 656
Брадли , Мимии  Peace
Не не добавям нищо и търсех само за 1 билет който си има членство !
Гледам цените за целия Декември Лондон -София на монитора в средата с часове и цени под датите .. от ляво на монитор  по малко квадратче , като кликна върху избрана от мен дата,... която показваше - 61,89паунда  ..  в малкото квадратче ми се появява 61,.. с дата  и час и отдолу има лилав бутон купи натискам и ме праща на следваща стъпка където  Shocked 143 паунда и .... няма вече никъде да пише 61..  ooooh!

Не е като да е било по евтино за даден час/полет !

Нямам обяснение...
Пробвай през старата версия същото ли се получава.

# 657
  • тук-там
Нещо се обърках...? Уиз нямат ли вариант за електронен билет? newsm78 Аpps - ала-бала, ама...

# 658
Нещо се обърках...? Уиз нямат ли вариант за електронен билет? newsm78 Аpps - ала-бала, ама...

Имат  Simple Smile
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wizzair.WizzAirApp&hl=bg
или
https://itunes.apple.com/us/app/wizz-air/id583348801?mt=8

# 659
  • тук-там
Имат  Simple Smile
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wizzair.WizzAirApp&hl=bg

Това инсталирах. Виждам арр-а, чекирана съм - билет йок. newsm78

Общи условия

Активация на акаунт