WIZZ AIR - 23

• 102 202
  • 736
  •   1
Отговори
# 660
Нещо се обърках...? Уиз нямат ли вариант за електронен билет? newsm78 Аpps - ала-бала, ама...

Какво разбираш под "електронен билет"? Билетите на Уиз (и на почти всички авиокомпании въобще) са електронни. Хартиени е много трудно да намериш

# 661
  • Варна
Май за пореден път се бърка понятието "билет" с "бордна карта".

# 662
  • тук-там
Май за пореден път се бърка понятието "билет" с "бордна карта".

Добре, де бордна карта.  Peace

# 663
Здравейте,закупих един билет и го заплатих,сега разбирам,че една буква е сгрешена.Как мога да го оправя,или не е проблем при чекирането онлайн ще го оправя,още не е чекиран? Ако трябва да се обадя,на кой телефон ,импулстният дава винаги заето. И какви документи ще трябват за чекирането онлайн,тъй като не е на мое име?Благодаря

# 664
  • Луната
Здравейте,закупих един билет и го заплатих,сега разбирам,че една буква е сгрешена.Как мога да го оправя,или не е проблем при чекирането онлайн ще го оправя,още не е чекиран? Ако трябва да се обадя,на кой телефон ,импулстният дава винаги заето. И какви документи ще трябват за чекирането онлайн,тъй като не е на мое име?Благодаря

Пишете им в тази форма. Като тема от падащото меню избирате Грешки при резервация или регистрация. Направете го преди чекин, защото няма да можете да го промените тогава Peace
Трябват ви само лична карта или паспорт в зависимост с какво ще се пътува!

# 665
Благодаря, а за колко време отговарят,защото скоро тряжва да правя чек ин. Имат ли някакъв друг телефон?

# 666
  • Луната
Благодаря, а за колко време отговарят,защото скоро тряжва да правя чек ин. Имат ли някакъв друг телефон?
До 4-5 дни

Ето още един имейл:
callcentre.hu@wizzair.com

Телефон на летището за спешни случаи: 024917048
(пробвайте и него)
Най-сигурно си е на импулсния тлефон, ако е спешно!

# 667
По принцип няма проблем да се лети с една сгрешена буква, но вие си знаете колко ви е спешно

# 668
Здравейте,

Закупих си билети преди месец с Wizz и сега реших да взема и баткото с нас. Не виждам оция в резервацията ми да добавя билет за дете. Няма шанс да купя нов билет, тъй като детето е на четири /4/ години и трябва да има предружител (т.е. трябва да е билет за възрастен+дете). Имали ли сте подобна ситуация? Какво ще ме посъветвате?
Благодаря предварително!

# 669
На мен ми отговориха 13 дена след запитване /питане на 27.10 - отговор на 08.11/. Срокът им е по принцип 30 дена.

# 670
Аз пък имам нещо  странно . В профила ми ,когато вляза през PC пише ,че имам членство до 2.12.2017 , а в приложението на телефона до 12.02.2017. По принцип членството  е купено Февруари 2016.Е до кога имам членство ?

Открих мистерията , формата на датата е различен на сайта мм/дд/гг на приложението дд/мм/гг

Последна редакция: чт, 10 ное 2016, 15:33 от alayne

# 671
Здравейте,

Закупих си билети преди месец с Wizz и сега реших да взема и баткото с нас. Не виждам оция в резервацията ми да добавя билет за дете. Няма шанс да купя нов билет, тъй като детето е на четири /4/ години и трябва да има предружител (т.е. трябва да е билет за възрастен+дете). Имали ли сте подобна ситуация? Какво ще ме посъветвате?
Благодаря предварително!

По телефона. Или купуваш за възрастен и после пак по телефона оправяш рождената дата.

# 672
  • Луната
Здравейте,

Благодаря предварително!
Спомням си, че имаше такъв случай и добавиха детето към резервацията, но стана през импулсния телефон.

# 673
Здравейте, имам закупен билет с 23килограмов багаж, куфара трябва ли да е определен размер, или само килограмите трябва да се спазят?

# 674
  • Луната
Здравейте, имам закупен билет с 23килограмов багаж, куфара трябва ли да е определен размер, или само килограмите трябва да се спазят?

Размери: 149,9 × 119,4 × 171,5 см

Общи условия

Активация на акаунт