Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 885
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 120
Ясно, разбрах. Все пак предпочиташ захаросаната реалност.
Язък за парата.

# 121
Аз все още се опитвам да разгадая дали жените по принцип успяват масово да поддържат леко и приятно настроение, със заредени батерии и светът им винаги е позитивен- или просто поддържат фасада, а отдолу- неврози. Като изящна балерина с кървящи крака под обувките.

Има и от двата вида, но на млада възраст трудно се различават по външен вид.

# 122
Не знам сирен, но като казвам какво мисля, без да ми пука как ще ме възприеме отсрещния, защото не ми е никакъв, излиза че съм отвратителна. Почнах да мисля, че съм отвратителна, пък никой не ми го е казал. А темата не е за мен, аз по скоро се впечатлих, че хората са ме запомнили.
А иначе в реала съм много усмихната.

# 123
  • София
Чакай сега, защо се обиждаш? Тук никои не ти пише с лоши чувства. Отвратителна не си. Просто споделят директно каквото мислят. Или не ти е приятно и Сийка е права в последния си пост?

# 124
Не съм се обидила, винаги съм си мислела че на хората освен най-близките им, другите са им абсолютно безразлични. Почувствах се все едно съм на психолог, пък не съм си платила. Абе нещо не ми стана много приятно от някои мнения. Де да знам може и да сте прави. Не съм си давала сметка явно.

# 125
Авторката пуска тема за да види и различни мнения, същевременно демонстрира как не и пука от нищо и за нищо, включително за потребителите и мненията им.И? Има опция да се заключи темата , щом ти е толкова маловажна.

# 126
Не съм се обидила, винаги съм си мислела че на хората освен най-близките им, другите са им абсолютно безразлични.
Ето това звучи страшно.

# 127
Споделих някаква безсмислица, пък то какво излезе. Ако иска модератор да я заключва, не ми е важно.

# 128
  • Варна
Кристина, на мен пък си ми симпатична, нищо че понякога не ти разбирам напълно гледната точка.

Ако искаш да се заключи, пиши на модератор.

# 129
  • Пловдив
Кристина, нещо не си разбрала. Не знам какво се опитваш да ми кажеш с това "имаш проблем" - надявам се, не се опитваш по този начин да омаловажиш изказването ми. Нито обвинявам другите за нещо си (what the fuck?!), нито живея с чувство за вина, не знам откъде го измисли това. Опитвам се само да ти покажа, че безцеремонното ти изказване "жените, които имат повече от три деца, трябва да се замислят какви липси имат и да потърсят специалист" (по памет) е също толкова логично, колкото и изказването "я па тая, смята се за хубава и успешна, а носи рокли втора употреба". Както в твоите очи първото е логично, така в нечии чужди - второто.

# 130
Не знам сирен, но като казвам какво мисля, без да ми пука как ще ме възприеме отсрещния, защото не ми е никакъв, излиза че съм отвратителна. Почнах да мисля, че съм отвратителна, пък никой не ми го е казал. А темата не е за мен, аз по скоро се впечатлих, че хората са ме запомнили.
А иначе в реала съм много усмихната.

Кристина, ако си центрирана в  себе си и и осъзната, съвсем ествествено не би те интересувало мнението на другите (освен ако не искаш да го знаеш). И нямаше да имаш никакъв проблем с чуждото възприемане на това ти каква си. Защото ще знаеш каква и коя си и ще си в мир с това.
А ти явно не си - и оттам тези чуденки, очаквания и разминавания.

# 131
Аз много си харесвам дрехите втора употреба, не се срамувам да си кажа, че са втора употреба, не мисля че това има отношение към успеха. Собственикът на икея също носи втора употреба.
Аз изпитвам чувство за вина към теб и ми е мъчно за това, което сподели преди. За това написах това извинение. Ти си от хората, които са ме разтърсили. Кой какви рокли има, не ме интересува.
Стана ми неприятно, че съм мрънкалник, не съм си давала сметка. Мислех, че съм позитивна.

# 132
Ами явно не съм съвсем в мир със себе си. За това се вкиснах.

# 133
  • Пловдив
И аз имам рокли втора употреба, купени не щото съм нямала пари за нови; съпоставих изказванията просто.

# 134
Ами явно не съм съвсем в мир със себе си. За това се вкиснах.
Да те успокоя - никой не е постоянно.. Hug
Просто не правим драма от това.

Общи условия

Активация на акаунт