Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 606
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 1 365
Не е едно паркиране, това е само от днес. И не говоря за паркиране, а за тенденция и за принципите зад тази тенденция. Както и не говорех за площадки, ама някои хора не могат да мислят отвъд думите и да виждат концепциич.

Иначе до момента съм видяла подобни паркирания- стотици. И да снимаш, и да не снимаш, все тая, нещата са объркани на друго ниво.

# 1 366
Между другото, като си подбирам групи от майки, виждам, че си има едно естествено разделение по социо-икономически статут и интелект. Познайте коя група има по-малък процент телесни мазнини...

Ама защо е важно кой колко мазнини има? Мъжът ти може да е дебел, майките не, какъв е тоя двоен аршин.

# 1 367
Мъжът ми не е дебел. Писах колко тежи. При 191 см. 110 килограма не са много, особено след като ходи на фитнес.

Има значение, разбира се, точно както човек си прави някакви изводи по дрехите, така и общия вид и здраве говорят за стила на живот.

# 1 368
  • Куциндрел
Сега остава да кажеш как се казва и къде работи. Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Как фино го изкара за плашило... нЕмам думи.

# 1 369
Ми Андариел така предложи- татковците са плашила на площадката. Та викам- да му употребя потенциала на човека, че не съм от майките, дето ще резват приказки, а децата ми са от отстъпчивите.

# 1 370
Дебел е, дебел е. 110 кг са много дори за мъж, висок 2 метра, а твоят е минал покрай тях от долната страна. Знам ги тия добре сложени 110 килограмови с лош поглед, дебели са си. За тази осанка може да се каже единстврно, че прилича на буца или на биче, строен 110-килограмов просто няма.

# 1 371
 Joy темата пак е поела обичайната си посока.

# 1 372
Ми не, не е дебел. Като падне под 100-те, започва да изглежда кокалест. Нормално започва да изглежда при 110. Би могъл лесно и да тежи 120, като същевременно изглежда по-слаб, ама в момента няма толкова време за фитнес.

Дебела лелка са точно тоя тип жени с преляла талия и шкембе, плюс сланина по ръцете. На младини може и да са били слабички с много ограничения, с първата бременност слагат 30 кила отгоре и никога не ги свалят.

# 1 373
  • София
За дебелите лелки има ли инструкции къде може да ходим, какво може да правим и с кого можем да говорим?  Laughing

# 1 374
Хайде да не спорим за килограми, форумният опит ми е показал, че никога няма да се разберем. Но не е честно на мъжа ти да му е разрешено да тежи 110, че дори 120 кг, а на лелката не. Не си избирам компанията по процент подкожни тлъстини, защото не смятам, че това е толкова важно, по-важно е какво излиза от устата, а не какво влиза в нея.
Екатерина, неприятна си като току цъфнеш да питаш мамасита защо не си е извела децата и да отбележиш накъде е поела темата. Ако нямаш коментар по обсъжданите проблеми, просто си трай, какъв смисъл носят неадекватните ти включвания?

# 1 375
Ми не знам, подбираш си, иначе аз все нацелвам слабички майки, при другите освен дебелината има цял сбор от фактори, които ни прави несъвместими. Не са моето племе.

Въпросът не е в теглото, а в отношението като цяло. Дори и във физически способности- например нямаше как да съм приятелка с майка, която физически не може да измине повече от 600 метра. Буквално. Обикновено хора с еднакви виждания имат и сходни тела.

Янечек, мъжът ми не може да тежи под 100 и да изглежда нормално. Един път стигна 90 и хич не ми хареса. Откакто тръгна на фитнес, тежи повече, а изглежда по-добре, което е нормално. Ако стане 120, ще изглежда съвсем различно в сравнение с жена, която години наред е тъпкала безконтролно въглехидрати и/или огромни порции.

# 1 376
Последно беше 110 кг. и гледа лошо (иначе е пределно кротък и не пие бира, обаче респектира с присъствие и понякога го използвам по предназначение).
...
Между другото, като си подбирам групи от майки, виждам, че си има едно естествено разделение по социо-икономически статут и интелект. Познайте коя група има по-малък процент телесни мазнини...
Изпростяваш с това и го знаеш много добре. Провокацията е приета, но е  несъстоятелна по същество.
Когато се изчерпат аргументите се започва с личните нападки. Слабост е да се поддадеш и издава липса на воля и сила на характера да се отстоява позицията без първична сила.

Живеем в общество и ако всеки спазва разпоредбите в парковете, на площадките, на паркинга, в супера и в у-ще, то нещата ще изглеждат другояче. Ще е много захаросано, но ще е приятно и хубаво за всеки по веригата Peace

# 1 377
ООоо, Янечек, моля не ми казвай какво да пиша.Чета темата и се забавлявам.Ако на някой не съм му приятна да ме пропуска.
Мога да кажа на Мамасита каквото преценя, както вие го правите постоянно.
Някъде да си прочела да давам наклон на някой?! Не желая и мен да ми дават.

# 1 378
Kontesa, не беше задължително да се разпознаваш. Но го направи. Ти си знаеш защо. Коментарът нямаше общо с теб, но си стоя зад мнението, че ако ще си захаросваш реалността, в един момент трябва да спреш да плюскаш и да си наложиш мъничко самоконтрол. Шкембетата, ако ще ги има, са за над 60г. възраст. За мен способността за самоконтрол и да не си изпускаш теглото от поглед говори положително за човека. Ти както искаш го приемай. И за мъжете важи с особена сила, защото техният метаболизъм е благодатен и няма извинение да не се възползват. Когато забележа, че мъжът ми почва да изпуска нишката, обикновено му казвам. И го приема и взима мерки. Няма такъв филм, в който да се раздуе до 140-150 килограма. Нито при мен има филм да си променя драстично вида с напълняване.

Ех, къде ли е Кристина за дружеско потупване по рамото на жените, дето не са взривили физиката си с раждането на дете/деца.

# 1 379
Повечето ти аргументи са ad hominem. На състезание по дебати биха те направили на две стотинки. Справедливостта е идеална категория, вероятно знаеш. Законите и правилата са консенсуса, който крепи едно общество. Това, че "може да си в грешка макар да спазваш законите" не го повтаряй, ще ти се смеят. Не си в грешка ако спазваш закона. Точка.

Общи условия

Активация на акаунт