Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 568
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 1 350
  • София
нали е в нарушение, нали ти си съвестна гражданка, която обитава едно пространство с въпросната дама! Що така, моме, изведнъж обърна плочата?

# 1 351
Не е в нарушение. Но е в сивата зона.

Между другото сме се обаждали за неправилно паркирали на 112. Знаеш ли какво става? Нищо. Нула. Все едно на арменския поп да се оплачеш.

Това нейното не е нарушение, а излагация. И ако наиситна е лъв, тигър или друго животно, така злепоставя организацията си.

Легалистично погледнато не е в нарушение- няма знак, спряла е според правилника. Обаче това не прави действието й по-малко грешно.

# 1 352
  • София
няма сива зона, но на теб ти е удобно да се скриеш. От описаното от теб, жената е в нарушение на правилника, защото е паркирала на скосеното и т.н. Ако не е 112, има ДАИ, можеше да я "щрак, марийке, на портрет" и да я постнеш... Но е по-безопасно да си в сивата зона и да се оплачеш тук.

# 1 353
То и писането на 34546 мнения на ден пак към симптомите клони... Whistling

# 1 354
Днес не е такава жега. Какво ви става? Crazy

# 1 355
  • Куциндрел
Последно беше 110 кг. и гледа лошо (иначе е пределно кротък и не пие бира, обаче респектира с присъствие и понякога го използвам по предназначение).
Всичко си казваш ти, всич-ко! Mr. Green

На тоя с джипа не го ли пита де му е акъла, че е минал вече 9 години? Mr. Green

# 1 356
няма сива зона, но на теб ти е удобно да се скриеш. От описаното от теб, жената е в нарушение на правилника, защото е паркирала на скосеното и т.н. Ако не е 112, има ДАИ, можеше да я "щрак, марийке, на портрет" и да я постнеш... Но е по-безопасно да си в сивата зона и да се оплачеш тук.
Добре де, как смяташ да тръгна да планирам снимки и обаждания на нагорещен паркинг, с количка 40 килограма и бързаща да се прибера у дома? Няма никакъв смисъл.

От друга страна ако троля малко ФБ страницата на Лайъните, може да й набият канчето. Не беше тоя, беше тая. Жена с дете беше.

# 1 357
  • София
Мамасита, интересно, каква ще ти бъде оценката относно въпросните персони и явно някаква местна клубна хай-лайф история, ако вземат, че те поканят за член?

# 1 358
Моля ти се, ротарианци и лайъни и тамплиери, това е дебилно. В България сме.

(Между другото въпросното SUV беше доста старичко и поочукано, та явно няма голяма материална файда от лайъните, така че защо изобщо да се захващам...иначе главно се занимават с инициативи за деца, което е странно, щото нали тъй, стрейнджъри са...)

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 16:01 от The Siren of Titan

# 1 359
  • София
но пък, е престижно - гали самолюбието.

# 1 360
  • Куциндрел
ее, чакай, мен къде ме пропусна! Аз съм лейчунгелът с подобаващата дебела телесна конструкция!
Теб ще те пишем като се появят внуците. Party Party Party

# 1 361
Глупости. Свикнала съм на опити да ме привлекат към клубове и идеи, за една бройка да стана е§а*и соросоида. Имунизирана съм.

Ето едно хубаво есе:

Скрит текст:

# 1 362
След като дамата е паркирала по правилата защо това трябва да е причина да негодуваш и да спекулираш?

# 1 363
Мисля, че обясних пределно ясно: може в легалистичен план всичко да ти е точно и пак да си в грешка. Може да не спазваш буквата на закона, но да вършиш нещата правилно.

Може да си по закона и пак да пречиш на хората. Например може да лобираш за закон, с който законно да замърсяваш водите. Всичко е точно- обаче пак пречиш на хората. И сега какво, Ерин Брокович истеричка с разбрицани хормони ли е?

# 1 364
  • София
Много обичаш да раздуваш дреболиите. От едно паркиране и твоето недоволство стигна до героиня на филм.

Общи условия

Активация на акаунт