Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 716
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 1 395
  • София
уау, тази формула е за кИфтета-гиганти!

# 1 396
  • Куциндрел
Мамасита за философстване е първа, но не може да се заяжда с финес. Като дойде момента тя да хапе и щипне опонента и започва по най-просташки да ръфа. Явно умението "драчене с акъл" не се преподава в АУБ. Mr. Green

Мъжът й е ОК на мерки и щом тя си го харесва ние можем да кажем само Алелуя. bowuu

# 1 397
Между-впрочем за теглото на мъжа и височината.

Моят е със същите мерки като на Сирен ,но си има шкембенце и въобще не е слаб. Най-добре е да е 90-95 кг на 190 см ,но това е негов избор. Моят избор е той самия и килограмите му никога не са ми били важни. Държа много на характера, възпитанието, отношението към мен и как се чувствам  с него. Захаросано, но факт.

Братовчедите ми, които и двамата са програмисти и ИТ нърдове са и двамата по 200 и 206 см и са около 130-140 кг , та не знам къде отива теорията с корелацията на интелекта и процента телесни мазнини. newsm78

IT-то са друга бира, те не са хора.

Мъжът ми ако пусне шкембе като твоя, ще го гоня с камшик да го свали. Бременен не го приемам да ми ходи.

Между другото не съм правила никакъв аргумент, та да ме хващате за ad hominem. Аргумент е "ти си в грешка, защото си дебела". Аз говоря само за теглото, без никакви аргументи. То говори само за себе си. Просто наблюдения.

# 1 398
Много пъти съм писала- 165 и 57 килограма. Нося номер 42 по френската номерация.
Освен ако не си боркиня или щангистка, не са ти ок килограмите - около 50 трябва да тежиш при тези мерки. Peace
За протокола - 163 съм и 49 - 52 кг. Мускули - с въздушна акробатика на ленти и обръч се занимавам от детството. Но 7 килограма не са чак толкова извън нормата, та не ти е нездравословно теглото. Но е захаросано да смяташ, че е ок. Mr. Green Peace

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 21:17 от Sladka-rosichka

# 1 399
  • София
А внимаваш ли приятелките ти да са максимум колкото теб високи, ако не пожелателно по-ниски? За да изпъкнеш, трябва приятелката да е по-ниска, по-дебела и по възможност по-грозна. Wink

# 1 400
  • Куциндрел
Аз съм висока 165 и знам, че не се срещат често жени по-ниски от мен, така че по този параграф Мамасита бърка. Доста по приятелките и познатите ми са колкото или по-високи от мен.

# 1 401
  • София
Средната височина на мъжете у нас е 175.2 см, а на дамите - 163.2 см. В столицата обаче средният ръст при силния пол е 178.1, а на жените 164.8 см.

ГледайтИИИИ и завиждайтИИИИ!  Wink Работата на Мамасита за фантазията й за мен стана като в приказката за хитрата сврака с двата крака. Сори, не можах да се въздържа!

# 1 402
  • Куциндрел
Поне с мъж 191 см девойките могат да минат ръста на майка си. Sunglasses

# 1 403
IT-то са друга бира, те не са хора.

Мъжът ми ако пусне шкембе като твоя, ще го гоня с камшик да го свали. Бременен не го приемам да ми ходи.

Така, така. Едните са хора, а другите извънземни Simple Smile
С камшик казваш  Joy Joy

А внимаваш ли приятелките ти да са максимум колкото теб високи, ако не пожелателно по-ниски? За да изпъкнеш, трябва приятелката да е по-ниска, по-дебела и по възможност по-грозна. Wink
Не знам какво й става днес на Сирен, но са все бисери и изпъкват, но не в положителния смисъл.

# 1 404
Много пъти съм писала- 165 и 57 килограма. Нося номер 42 по френската номерация.
Освен ако не си боркиня или щангистка, не са ти ок килограмите - около 50 трябва да тежиш при тези мерки. Peace
За протокола - 163 съм и 49 - 52 кг. Мускули - с въздушна акробатика на ленти и обръч се занимавам от детството. Но 7 килограма не са чак толкова извън нормата, та не ти е нездравословно теглото. Но е захаросано да смяташ, че е ок. Mr. Green Peace

За боркиня щях да съм 70-80. Имай предвид, че при моите килограми жените могат да изглеждат по много различни начини- при едно и също тегло от стегнати до разплути. Сега, ако говорим за девойка със склонност да е skinny-fat, сигурно ще се цели в 50 килограма, макар че и при 50 може да изглежда подуто и меко. Когато падна под 55 килограма, започвам да се разболявам. Като губя активно тегло, Майката Природа плаче. Така че килограмите ми са съвсем ОК не само от гледна точка на това да изглеждам модерно-недохранена, ами да съм и здрава. За да сваля 7 килограма, ще трябва да започна да свалям и мускулна маса, а това няма да е желателно. Затова за да "изглеждам добре" при 50 килограма със загубена мускулна маса, ще трябва да се целя вече в 45 килограма. Та шансът да се стремя да сваля 7 килограма клони към нула. По-скоро бих качила още 3 до 60, като ми остане време за фитнес ваканция. Била съм и 62 при повечко трениране, без промяна на размера дрехи.

Андариел, това average ли е или median? По принцип не забелязвам разлика, освен ако не е драматична.

Ако си подбирах приятелките с цел да изпъквам, нямаше да са приятелки, а компаньонки, познати или frenemies. Но когато кажа, че нямам пълни приятелки това не значи, че режа дундите- значи, че просто стилът ми на живот е такъв, че срещам себеподобни, вкл. и физически.

# 1 405
  • София
Но това, което написах за приятелките е съвсем истинско - като резултат от истински социален експеримент. Мамасита няма да ме хареса за приятелка. Айде, няма да ставам нагла!

# 1 406
Като губя активно тегло, Майката Природа плаче.
а като пишеш хората се смеят със сълзи;)

# 1 407
Андариел, зная за какво говориш. Има описани случаи по този въпрос.

Навремето когато тренирах всеки ден и бях във фитнеса средно по 3 часа дневно наистина се заобикалях или бях търсена само от високи, атлетични, самоуверени и умни мацки за дружки.

Освен една нисичка (около 170см) гимнастичка полякиня и едни джобен размер Казанлъшка роза то всичките ми други приятелки бяха сходни на мен. Съзнателно или несъзнателно сме се подбрали взаимно и визуално. Така и с мъжа ни навремето ни казваха, че си приличаме доста.

Но и тогава и сега държа на друго в приятелството или в една връзка. Не толкова на външността ,а на вътрешността предимно. Другото е бонбонена опаковка и пределно преходно.  Peace

# 1 408
  • Куциндрел
Като губя активно тегло, Майката Природа плаче.
а като пишеш хората се смеят със сълзи;)
Майка плаче, грамофон свири. fiuuuuuu

Явно аз съм най-баламата тук, защото последното, което гледам дали някой е дебел или нисък. За мен е важно да можем да си чешем езика с приятелките и да се хилим.

# 1 409
  • София
уточних, за да не каже някой, че лъжа или се заяждам.

Оказа се, че съм от високите и обожавах да нося високи обувки. Чак на стари години разбрах, че другите момичета/жени ужасно са се дразнели. Хм, пак трябва да се върна към старите навици - действат освежаващо.

Общи условия

Активация на акаунт