Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 486
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 1 410
Една от най-добрите ми приятелки е висока, руса и синеока якакака. Има и други такива. Не ги избягвам. Броя ги за сходни.

# 1 411

Андариел, да бъдеш себе си е най-захаросаното и естествено нещо на света Peace

https://www.stats.ox.ac.uk/~snijders/siena/DeKlepperSleebosVande … gneessens2009.pdf

https://www.psychologytoday.com/articles/200611/friendship-the-laws-attraction

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 23:35 от Анонимен

# 1 412
Що бе, забележките от типа "Ти вече трябва да имаш акъл", не вършат ли работа, че и съпружието трябва да се използва ?
Не. Самата Сирена спомена по-горе, че забележките се приемат добре, само ако са отправени от красива жена. В нейния случай забележката не е била приета и се налага подкрепа от 110-килограмово съпружие. Байдъуей, за коя социоикономическа прослойка беше характерно лошото разпределение на телесните мазнини, че 110 килограма на 191см не е никак добро разпределение без значение как ти се опитваш да го изкарваш? Много са килограмите. Много.

Последна редакция: пн, 08 авг 2016, 22:54 от Анонимен

# 1 413
Яките каки явно трябва да са и с много яки нерви, за да си причиняват подобни приятелства..... ooooh!

# 1 414
На мен ми е интересно дали ако нейното тегло беше равно на f(x)=(y-100)+20 където y е височината в сантиметри дали щеше да ни обясни, че има прекрасна фигура, която би възбудила други освен Рубенс.

A на мен ми е интересно как така във функция на хикс, променливата е игрек. Напъни за оригиналност, ама нескопосани.

# 1 415
Досадна правописна грешка.

# 1 416
Тия ги разправяй на старата ми шапка, грешките в математиката не са правописни.

# 1 417
На мен ми е интересно дали ако нейното тегло беше равно на f(x)=(y-100)+20 където y е височината в сантиметри дали щеше да ни обясни, че има прекрасна фигура, която би възбудила други освен Рубенс.

A на мен ми е интересно как така във функция на хикс, променливата е игрек. Напъни за оригиналност, ама нескопосани.
заклевам се, това го написах и го изтрих  Laughing Laughing LaughingПомислих си, че на никого няма да му пука три страници по късно, че на функция на х аргументът е игрек, при това писано от мъж, освен може би на Янечек, която разпознава интегралите и в най отнесените описания.

# 1 418
Процепите на цигулките ли имаш предвид  Simple Smile

# 1 419
Много е яко как жените се самонадъхват, че излишните им килограми били ок. И как ако свалят малко щели да бъдат недохранени. Баш си е само успокоение това. За 57- 60 ще трябва жената да е над 170 поне. Цял живот съм заобиколена от красиви жени, занимаващи се с акробатика. Знам какво пиша. За 160-165 се около 57 си е тлъстичко освен ако жената не се занимава със силов спорт. Тогава може и да повярвам, че са мускули.

# 1 420
Процепите на цигулките ли имаш предвид  Simple Smile
щях да кажа половин сол ключ, но може и да съм забравила вече какво точно беше. Помня само музикалната насока;)

# 1 421
За обикновени жени, незанимаващи се с акробатика, 60кг могат да са съвсем нормални и дори слаби за 170см. Въпрос на конструкция. Сещам се за две мои познати, и двете със слаби тела, горе-долу с еднакъв ръст и тегло. Едната изглежда като изящна кукла, другата изглежда недохранена и със стърчащи кости.

За жени в спорт като художествена гимнастика, акробатика и прочие е нормално да са слаби по сходен начин, защото се търси специфична конструкция и повечето ще са с една и съща. Също така е нормално 60кг да им е "дебело", предвид спецификата на спорта.

# 1 422
Розичке, не си права. Не е възможно всички еднакво високи хора да тежат еднакви килограми, защото  разликата в колиграмите не идва само от разликата в сланината и е вредно всички да се стремят към това. Ти си тежи 50 кг, но не наричай жените, чийто ИТМ е в зеленото, жени с излишни килограми, защото някоя девойка ще го прочете и ще реши, че е дебела, докато на Мамасита ще й се накриви шапката. Не случайно здравословното тегло варира в толкова широки граници, защото има фактори, които влияят, пък не се отчитат. Така че е напълно възможно и ти, и Мамасита да сте добре като визия, но да тежите и изглеждате различно. Това, че си 7 кг по-слаба, не те прави автоматично и по-готина. Пък и сега за жените вече не е модерно да тежат малко и да са кожа и кости, ами да имат оформени мускули, фитнес моделите са актуални.

# 1 423
Права си донякъде. Изкривява се представата за хубаво при нас. Примерно ако едно дупе не е мускулесто и вирнато за мен изобщо не е красиво. Както и ако някой почва да се хвали колко е спортен му се смеем, защото много често едно часовата тренировка за някои за нас е просто загрява преди действителната тренировка. Но като цяло най-добрият начин да провериш наличието на излишни мазнини е огледалото - къде виси и да опипаш с пръстчета къде е мекичко и клатещо се.

# 1 424
Янечек Joy трябва да съм много зле , че да се конкурирам с някоя си там от форума готина ли съм или не. Комплексарско е от всякъде. Ама не мога да се съглася че близо 60 се стоят добре на 165 см. Готина, не готина , това е просто мнение. Не мисля , че написаното от мен ще провокира вълна от анорексички.

Общи условия

Активация на акаунт