Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 601
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 1 380
  • София
Ми не, не е дебел. Като падне под 100-те, започва да изглежда кокалест. Нормално започва да изглежда при 110. Би могъл лесно и да тежи 120, като същевременно изглежда по-слаб, ама в момента няма толкова време за фитнес.

Дебела лелка са точно тоя тип жени с преляла талия и шкембе, плюс сланина по ръцете. На младини може и да са били слабички с много ограничения, с първата бременност слагат 30 кила отгоре и никога не ги свалят.

Колко кила при каква височина ми даваш според това описание? Защото смея да си запазя марката "лелчунгел".

Мда, мъжът не е дебел, а добре сложен, мъж в разцвета на силите си... Само перката на гърба му липсва.

# 1 381
Разпознала се е Контеса, друг път.
Че изпростяваш, изпростяваш. Само не ми е ясно защо твоите фенове обясняват, че не си позволяваш лични нападки, като репликата ти към Анди беше именно лична нападка. Като човек, който не си е променял фигурата драстично никога, не разбирам какъв повод за гордост е това.
Аз пък нямам никакви претенции към външния вид на приятелките си. Виж, към мъжа, с когото деля легло, имам.

# 1 382
Повечето ти аргументи са ad hominem. На състезание по дебати биха те направили на две стотинки. Справедливостта е идеална категория, вероятно знаеш. Законите и правилата са консенсуса, който крепи едно общество. Това, че "може да си в грешка макар да спазваш законите" не го повтаряй, ще ти се смеят. Не си в грешка ако спазваш закона. Точка.

A Andariel ползва red herring и slippery slope. На състезание знам как да се държа, ако исках да си говорим за неформални логически грешки, щях да си вися във форума на Джеймс Ранди, където тия неща ги чепках с години, кой как греши и с какви аргументи. В Бг-Мама тия неща не вървят, грешките са повече от изброими, ако почна на всеки постинг да отговарям и да чепкам какви са неформалните грешки, няма да стигне времето във Вселената.

Искаш да кажеш, че Холокостът не е грешка, въпреки че е бил напълно законен? Мога да ти изредя още доста законни, 100% законни действия, които са дълбоко погрешни. Например ИДИЛ спазва 100% законите на Шариата, ама пак не са особено чаровни. Преди около 2000 години пък едни хора са спазили 100% и римско, и еврейско право, законна му работа. Д-р Менгеле е имал съвсем законна медицинска практика, така да се каже. И много други. Изобщо, върховенството на закона, какъвто важи в момента, с нищо не ти гарантира смислено протичане на живота. Но може да те омотае в бюрокрация.

Андариел спомена, че едно време е качвала десетки килограми при бременност, така че предположих, че си пази една част. Не знам, може да е успяла да ги свали някак.

# 1 383
Реагирам на просташкото изказване, а и въобще не се разпознавам.
На всякакви такива плиткоумни и целящи да засегнат изказвания реагирам, както реагирам на просташките включвания на Сандоканчев в темите, защото е недопустимо за хора с претенции да се допускат до това ниво в общуването.

Ти сама си знаеш защо и какво е довело до такава липса на самоконтрол. Аз не я допускам за себе си и не търся съмишленици за подкрепа тук или навън, за да ми с стане по-добре и да се само-убеждавам, че  съм права.

Същото е и в случая с детето. Има начини да коригираш поведение и да кажеш всяко едно нещо в този свят, но се иска освен мозък и подход, възпитание , но и такт. А когато там има липси...нещата са такива каквито са.

# 1 384
  • София
Е, щом знае точно колко съм дебела, няма да е проблем да каже числа за килограми и височина.
Тя се обиди на стрейнджърр и че е никоя на чуждите деца и това, че написах, че двете с Уиш са на нивото на малки деца, но пълнолетни, по-силни и по-големи, и по-устати. Нали се имат по-високо в хранителната верига, пардон, в йерархията, та направо си е тежка обида да ги слагам с децата. Затова извади тежката артилерия, че и мъжа включи - все едно гледам ВС телешоп. За един нарцис да чуе, че е стрейнджър и никой за чуждите деца, при положение, че мечтае да бъде в главата на чуждото дете форевър, е направо смърт. Това все го забравям.

# 1 385
Откъде да те знам колко си, най-вероятно 155, 60 килограма, около средното за българска жена. Но може и да си outlier.

# 1 386
  • София
Като от експеримент си - как описваме един човек според това дали го харесваме или не и дали се смятаме за по-хай от него. Ти колко си висока на колко кила?

# 1 387
Много пъти съм писала- 165 и 57 килограма. Нося номер 42 по френската номерация.

# 1 388
Не знам къде ги виждате Шишкави и майки.  Laughing Повечето майки са красиви. Мъжете си преценяват. Много ясно, че ще си изберат жена с красиво лице , за да се родят красиви деца, а не някакви грозничета с голям и крив нос. За жените важи същото. Peace

# 1 389
  • София
Много пъти съм писала- 165 и 57 килограма. Нося номер 42 по френската номерация.

Да не мислиш, че помня какво си писала! Но е интересно, мен ме сложи с едни 10 сантимерта по-ниска, и с 3 кила по-тежка от теб самата, включително ме сложи в графата "средното за българска жена", т.е. много ти се иска съвсем буквално (а и Фройд може би казал и преносно)да стърчиш поне една глава над мен.  Joy Голяма веселба. Брей, май психолозите имат попадения с някои постановки!

# 1 390
Не говорим за идил или Менгеле, говорим за закона за движение по пътищата. Не може да си паркирал правилно и да си в грешка.

# 1 391
Между-впрочем за теглото на мъжа и височината.

Моят е със същите мерки като на Сирен ,но си има шкембенце и въобще не е слаб. Най-добре е да е 90-95 кг на 190 см ,но това е негов избор. Моят избор е той самия и килограмите му никога не са ми били важни. Държа много на характера, възпитанието, отношението към мен и как се чувствам  с него. Захаросано, но факт.

Братовчедите ми, които и двамата са програмисти и ИТ нърдове са и двамата по 200 и 206 см и са около 130-140 кг , та не знам къде отива теорията с корелацията на интелекта и процента телесни мазнини. newsm78

# 1 392
Аз съм 192 см, ако тежах 110 кила щях да съм откровено дебел. Единствената опция с тези килограми е да си нацепена батка. В противен случай излишните 20 кила (щото на 191 см препоръчителното тегло е максимум 90 килограма) не ги виждам като друго освен шкембе, паласки и мазни бутове.

# 1 393
Аз съм 192 см, ако тежах 110...
Бе, не се хващайте за всяко число и запетайка, написани от Мамасита. Както е известно, те хубавите жени не са много добре с математиката. Laughing

# 1 394
Аз съм 192 см, ако тежах 110...
Бе, не се хващайте за всяко число и запетайка, написани от Мамасита. Както е известно, те хубавите жени не са много добре с математиката. Laughing

На мен ми е интересно дали ако нейното тегло беше равно на f(x)=(y-100)+20 където y е височината в сантиметри дали щеше да ни обясни, че има прекрасна фигура, която би възбудила други освен Рубенс.

Общи условия

Активация на акаунт