Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 537
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 480
  • sofia
Да бе, само българите не се обезкосмяват. Зелена салата, мръдни до някой плаж извън БГ където има само чужденци и хубаво се огледай. Масата са натурални, нали ги гледам всяко лято, включително и този юни.

Ето ви малко косматковци, че ми писна да чета за деца и Мамаситините житейски разбирания, time and again:
https://www.buzzfeed.com/pablovaldivia/a-definitive-ranking-of-c … eRDW3#.gf1e8XzW7q

То тези първите (последните) изобщо не могат да бъдат наречени "космати". Нямат ли и на гърба, не вАжи!  Mr. Green
Трудно приемам цялостно епилирани мъже, много са ми "захаросани"  Laughing

# 481
Да бе, само българите не се обезкосмяват. Зелена салата, мръдни до някой плаж извън БГ където има само чужденци и хубаво се огледай. Масата са натурални, нали ги гледам всяко лято, включително и този юни.

Ето ви малко косматковци, че ми писна да чета за деца и Мамаситините житейски разбирания, time and again:
https://www.buzzfeed.com/pablovaldivia/a-definitive-ranking-of-c … eRDW3#.gf1e8XzW7q

То тези първите (последните) изобщо не могат да бъдат наречени "космати". Нямат ли и на гърба, не вАжи!  Mr. Green

Тези на снимките са си съвсем нормални мъже, даже някои са си  и направо кьосета..

Обаче с космите на гърба вече влизаме в екстрема и се приближаваме към животинският вид, а не към човешкия... Mr. Green
Гадни са ми косми и на гърба. 
Но пък по-гадни са ми епилираните мъже. Не само че е педерастко, но щом те се епилират, то тогава какво ли се очаква от жените? По 5 кила силикон отпред? Не ща да участвам в подобни извращения.

# 482
Не съм и предполагали, какви драми може да предизвика престоят в пясъчнина и до какви анализи да доведе  Hug
Който, както идка да си празнува Рождения ден, за този на детето ми, е важно да е щастлива тя. Ако моят комфорт е цял ден да прекарвам философствайки във форум с непознати, със сигурност, как ще се чувства детето ми на този ден е най-важно за мен.

# 483
  • sofia
Герри, и на мен сами гадни косми по гърба. Слава богу, е рядка гледка.

# 484
  • София
Преди години приятелка ме замъкна на мъжки стриптийз. Беше гадно. Ниски 20 годишни хлапаци гледаха пошло-морно и въртяха трътки. Това остави, но един дойде да ни наобикаля и си завря обезкосмения корем в носовете. За тея двайсет косъма дето е имал не си заслужаваше подкожните пъпки. Егати и сексапила. Предпочитам горилоподобието, дори от по-близо.

# 485
  • Куциндрел
Детският РД си е за децата. Те супер се забавляват по детски клубове, а като гледам какво има в тях и аз искам ПЪК. Crossing Arms Mr. Green

# 486
Не съм и предполагали, какви драми може да предизвика престоят в пясъчнина и до какви анализи да доведе  Hug
Който, както идка да си празнува Рождения ден, за този на детето ми, е важно да е щастлива тя. Ако моят комфорт е цял ден да прекарвам философствайки във форум с непознати, със сигурност, как ще се чувства детето ми на този ден е най-важно за мен.

Ми драми са си, всяка сутрин отрано гледам да изкарам детето, просто за да не се засрещам с други майки и да не им слушам наставленията. В 11 по градинките е ад- децата са гладни, майките бързат за детската кухня и се почва едно кудкудякане...

Не забравяй, че аз не просто философствам във форум, имам и малко бебе за гледане. Ей така между другото, към другите неща. Нормално е в тая ситуация когато средното дете е на 2 годинки и няма нито съзнание, нито спомени, въобще да не се занимавам с рожден ден точно в определена дата и час. Пак ще си направим някакъв купон и приключения, но в по-удобно време.

# 487
  • София
Герри, и на мен сами гадни косми по гърба. Слава богу, е рядка гледка.
Рядко е, да.
Гнусно ми е напълно обезкосмен мъж, като гол охлюв  Sick

Мамасита, от една страна, все тръбиш как в реала избягваш други майки, за да не им слушаш наставленията, а от друга, нонстоп висиш във форум основно за майки и кандидат-майки, където пък на нас ни проглушаваш ушите със съвети и философски размишления относно гледането на деца.
Ебаси парадокса  Crazy  Tired

# 488
Хайде сега, тука не са точно майки, нито са точно жени в майчински режим. Да не говорим, че точно квачките ги избягвам съвсем лесно- те си висят по отчетните и си кудкудякат класически. Не е като да съм се завряла в темите за пюрета и да вися нон стоп там с детайли за киноата срещу авокадото. Да кажем, че коментираме мета-темите на майчинството.

И не са съвети, по-скоро се опитвам да разбера какво се е случило, та общият климат е толкова странен. И защо странни неща се приемат за нормални, а когато станат наистина ненормални, то си е "отделен случай" и "не всички са така". Само дето, както казах, отделните случаи се срещат все по-често и почти нямам ден без абсурди. Затова питам- защо е така. Само че "личен светоглед" не е отговор- питам откъде се появиха тия видове личен светоглед и защо се търпят и нормализират.

# 489
Хайде сега, тука не са точно майки, нито са точно жени в майчински режим. Да не говорим, че точно квачките ги избягвам съвсем лесно- те си висят по отчетните и си кудкудякат класически. Не е като да съм се завряла в темите за пюрета и да вися нон стоп там с детайли за киноата срещу авокадото. Да кажем, че коментираме мета-темите на майчинството.

Вчера гледах как една майка със зор натикваше в гърлото на гарджето си накисната чия в кисело мляко. ... Sick
Бориха се известно време докато дойде таткото да я отмени в дежурството на детската площадка. Изпратиха майката по живо по здраво да готви нещо здравословно в къщи, огледаха се внимателно дали случайно не е на балкона,  и отидоха отсреща в заведението да хапнат бързо едни кебапчета, за да не е толкова драматичен сблъсъка с киноата на вечеря.

# 490
  • sofia

Вчера гледах как една майка със зор натикваше в гърлото на гарджето си накисната чия в кисело мляко. ... Sick
Бориха се известно време докато дойде таткото да я отмени в дежурството на детската площадка. Изпратиха майката по живо по здраво да готви нещо здравословно в къщи, огледаха се внимателно дали случайно не е на балкона,  и отидоха отсреща в заведението да хапнат бързо едни кебапчета, за да не е толкова драматичен сблъсъка с киноата на вечеря.
Joy Joy
Винаги съм опитвала храната на децата, когато бяха малки. Щом мен ме втрисаше не виждах как на тях ще им хареса. Може да ми е малко грешна логиката, ама щом не искаха нещо, не е тоя зор да го ядат.

# 491
  • София
Гери, тва са новите еко био майки, имам 2 такива приятелки  Laughing

П.П. Съжалявам, Мамасита, но за мен си олицетворение на квачката, която нонстоп кудкудяка за децата си, във всяка тема в която цъфне. Кудкудякането ти се увеличава правопропорционално на броя деца. Просто не си от най-разпространената порода, която дрънка само за кърмене и пюрета. Ти намесваш и философия  Mr. Green

Не знам какво означава, че тук не сме "точно майки", но няма друга потребителка, без значение дали с 1, 2, или 5 деца, която да се изживява като Гуру. Онли ю.

# 492
  • Куциндрел
Чиа, киноа, елда, амарант....Храни с кокоши имена не предлагам у дома.

# 493
Хайде де, почти не говоря за децата като деца, говоря за практиките и идеите около децата като цяло. Освен това с първото доста повече говорих по детски теми, и в кърмаческия дори влизах.

И то не защото ме кефят децата, а защото след 20 години сегашните златни яйца ще са се качили на МПС и не се знае какви ще ги вършат.

Всъщност фейсът ми е 90% световни новини и проблеми и отнякъде се прокрадват във фийда снимки на деца и постижения. Та понеже не ми е съвсем приятно да говоря за джихад и отрязани глави, говоря за лудостта по площадките. Ама понякога ИДИЛ изглежда по-симпатично, като се замисли човек...

# 494
  • Once there was a Hushpuppy...
Чиа, киноа, елда, амарант....Храни с кокоши имена не предлагам у дома.

Mr. Green Mr. Green Mr. Green
И аз, ама да видиш как на едно гости ни сЕрвирАха домакините няква киноа на мусака Laughing Моя мъж я гледа, цъка, пита ме кво точно ще яде и на края взе мъдро решение да остане на мезета. Че те ставаха Laughing е поне, някои от тях не съдържащи спанаци и някои неизвестни нам треви hahaha

Едвам ви изчетох, с удоволствие в тази тема.
Вече не смея да си обърна гърба за събота/неделя и веднага заключват по една хитова тема Laughing Видях, че на старите кучета също са й били катинара hahaha

Общи условия

Активация на акаунт