Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 761
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Once there was a Hushpuppy...
Ау, кви сте, не ми смейте, няма да искам диета Mr. Green Обещавам Peace

# 1 081
  • София
Може и да е добра с децата Ани Владимирова.

# 1 082
До психиатрите стигнахме ли? Mr. Green

# 1 083
  • София
никоя от изброените не е психиатър. А какво им е на психиатрите?

# 1 084
Хайде, да дойдат и психиатрите Mr. Green

# 1 085
  • София
Ей сега ще дойде Мамасита да се изживява като психиатър!  Wink

Но като цяло, не бойте се, всички сме пациенти!

# 1 086
...

Но като цяло, не бойте се, всички сме пациенти!
Абсолютно! Нареждам се първа.
Няма идеални хора, както няма и напълно и изцяло нормални.

Хъшпъпи, разсмя ме. Отлепи ли вече?  bowuu

# 1 087
  • Ямбол
Е, хайде сега, дойде Таис да се похвали колко много пари е дала и при кого се е консултирала и темата зави в тази посока.

# 1 088
  • София
Кво, сега, клюкарим си! Може да не сме за голямата психиатрия, но все ще ни намерят нещо за малката.

# 1 089
Лиляна, не знам. Аз не го възприемам като хвалба, но това е защото аз също говоря по този начин.
 Като се замисля май и мен така ме възприемат, че се хваля  newsm78

Кристина явно се отписа от темата и не пише вече. Или си е разрешила конфликта в главата и няма нужда от тукашната терапия  Thinking

# 1 090
  • София
Е, хайде сега, дойде Таис да се похвали колко много пари е дала и при кого се е консултирала и темата зави в тази посока.
Параноята се лекува успешно, Лиляна. Е, може би не точно при Алгафари, но със сигурност има добри специалисти, които ще ти помогнат. Успех!

Мамасита ми напомня на Казанова. Бурно ухажване, здрав секс и внезапно зачезване. До следващата дама, пардон тема  Laughing

# 1 091
Когато се разсърдих исках да се отпиша, но не можах, за това продължих да ви чета. Успокоих се защото, сте същите хора, като в реала, хората които избягвам. Общо взето ми помогнахте, но не мога да ви обясня как. Темата някак ме вдъхнови и от реала и от форума.

# 1 092
  • София
Мамасита ми напомня на Казанова. Бурно ухажване, здрав секс и внезапно зачезване. До следващата дама, пардон тема  Laughing

Ох, бе, Таис  Joy Joy Joy

# 1 093
  • София
е, какво пак мрънкаш, че сме били като хората, които избягваш! Ето, тук можеш съвсем спосойно да избегнеш някого - хиксчето горе в дясно.

# 1 094
Не сега темата си ми харесва. Не мрънкам, помогнахте ми. Дори с мъжа ми си говорехме и той това ми каза: преодолей го вече. Става въпрос за разни наши неща.

Общи условия

Активация на акаунт