Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 784
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 1 065
Психо-терапевтите не са медици. Само психиатрите са.
Има няколко учебни пътеки за да станеш психо-терапевт като най-популярните са със 2-3 годишна специализация след Бакалавър Психология и 5 години и терапевтична работа преди да можеш да работиш самостотялно с клиенти.

Кристина ако беше запомнила добре аз пишех против яслите ,а не градините.  Peace
За другото с темата и теб самата ти писах какво мисля и се надявам да се отърсиш от тази си среда и отношения, защото заслужаваш да си щастлива.  Peace

# 1 066
  • София
Алгафари е завършила психология (вероятно е бакалавър, иначе нямаше да пропусне да се пише, че е магистър) и това е единственият легитимен документ. И това е психолог, а не психотерапевт. Ако беше с магистърска Клинична психология, щеше пО да се приеме за психотерапевт, малко по-близичко е. А това с биоенергиите като го прочетох..., мерси!

Може и да греша, но не зная какъв документ всъщност са й издали от въпросния Вест дойче академия. Интересно, че никъде не пише какви са образователните степени - дали бакалавър, магистър...

# 1 067
  • Куциндрел
На мен пък много ми хвалят Владимирова и то като детски психолог. Rolling Eyes

# 1 068
  • София

Да не бъркаш Ани Владимирова с Ани Коцева?

# 1 069
  • Куциндрел

Да не бъркаш Ани Владимирова с Ани Коцева?
Мне, не я бъркат, баш Ани Владимирова ми препоръчват. Нямам много вяра на препоръката обаче. newsm78

# 1 070
  • София
Алгафари е завършила психология (вероятно е бакалавър, иначе нямаше да пропусне да се пише, че е магистър) и това е единственият легитимен документ. И това е психолог, а не психотерапевт. Ако беше с магистърска Клинична психология, щеше пО да се приеме за психотерапевт, малко по-близичко е. А това с биоенергиите като го прочетох..., мерси!
Да, завършила е и практикува, какво странно има. Ако не беше тивито, нямаше да взима толкова високи хонорари, предполагам. Има хора, които с години ходят при нея и са доволни. Аз не бях, или поне не напълно. Ходих близо година и налях доста пари.

# 1 071
Алгафари, доколкото съм чела, е специализирала психотерапия в Германия. Което й дава право да се зове "психотерапевт". Доколко е добра или не, нямам преки впечатления.

# 1 072
Да, завършила е и практикува, какво странно има. Ако не беше тивито, нямаше да взима толкова високи хонорари, предполагам. Има хора, които с години ходят при нея и са доволни. Аз не бях, или поне не напълно. Ходих близо година и налях доста пари.

Мадлен е завършила психология по времето по което нямаше бакалаври и магистри. Само като факт го казвам, нямам наблюдения за нея като професионалист, познавам я бегло.

# 1 073

И на мен.Във въздуха ги хващала проблемите.

# 1 074
Нищо не знам за Алгафари и не мога да коментирам.
Но двете най-добри школи за психо-терапевти наистина са именно Германия и Америка. Но обучението далеч не е 2 години ,а 3 пъти по толкова след Бакалавър. Peace

# 1 075
  • Once there was a Hushpuppy...
Захаросах си пъпеша, който и без това е убийствено сладък Crazy

# 1 076
  • Куциндрел

И на мен.Във въздуха ги хващала проблемите.
Не знам колко да вярвам, а препоръката за нея идва от моя роднина, която също е психолог, но в друга област. newsm78

Хъше, да не ти залепна езика на небцето от захар? Mr. Green

# 1 077
  • Once there was a Hushpuppy...
Цецко, залепна ми, ма от друго Laughing
Не е за разправяне ooooh! Омешах малко питиета снощи Sunglasses

# 1 078
  • Куциндрел
Цецко, залепна ми, ма от друго Laughing
Не е за разправяне ooooh! Омешах малко питиета снощи Sunglasses
Не така, какъв е този изказ? Захаросай малко, де. Joy Joy Joy

# 1 079
  • София