Защо хората искат захаросана реалност?

• 64 807
  • 1 515
  •   1
Отговори
# 1 050
За Кристина ми е жал. По-скоро ми е симпатична. Зная, че е имала нелеко детство, а в момента звучи като човек, на когото много отдавна не му е било леко на душата. Много, много объркана ми се струва. Все си мисля, че заслужава по-добро семейство и живот от тези, които има.

# 1 051
Уиш нещата се подреждат, но трябва търпение. Според мен най-големите трудности са минали.

# 1 052
  • София
Стига пък вие с тая жал, ще кажете, че кой знае какво й се е случило на Кристина. Най-нормален живот си води жената, има си трудности, ама нищо фатално - то егати ожалването падна.

# 1 053
Уиш нещата се подреждат, но трябва търпение. Според мен най-големите трудности са минали.
Това е добре. Но един непоискан съвт от леля Уишмастърова- оправи си самооценката и си набий в канчето, че заслужаваш повече, а после протегни ръчичка и си го вземи. Така няма да ти дреме пудра захар ли са сипали хората върху живота си или захар на бучки.  Hug

# 1 054
  • София
Момичета, сърдих се, сърдих се, пък сега се чувствам по-добре. То си било вид терапия да ти кажат, че си нещастен лузър. Вие сте по-добри и от психотерапевт, пък нали съм стисната отчитам и факта, че сте безплатни. Усмихнат ден ви желая. Щом съм я пуснала темата, значи съм имала нужда.
Че сме безплатни никак не е маловажно  Wink Моята терапевтка навремето ми взимаше 70 лв. на час, след което задължително закъсняваше с поне 20 минути. Ма си бях избрала звизда  Mr. Green

Не знам дали си лузър, не ме и интересува честно казано, но за твое - и чуждо - добро, спри да гледаш по толкова дребнав маниер в паничките на другите.

да не е била Мадлен Алгафари? Тя такива бомбастични цени си слага и ти ги измъква с усмивка.
Същата.

Имам неприятното чувство, че темата е създадена, за да можем явно и тайно да ожалим Кристина. Без мен, твърде голям тапир съм.

# 1 055
  • София
Че то, професорите, нито психиатрите вземат толкова! А тя нито е професор, нито е психиатър, а добър търговец.

# 1 056
За мен е изключително непрофесионално да закъснява.И тогава час и половина ли и плащаше?
И въобще беше ли ти полезна?

# 1 057
Начи, да направя обобщение - Кристина, като всяка дама, сменя често гледната си точка, което се дължи на цикличност в нивата на хормоните. Събудила се преди няколко дена и видяла чашата наполовина празна. И почнала да се чуди защо, аджеба, другите не се оплакват от празнотата в чашата. И.. пуснала тема. Хубуу, ама сега, от друго хормонално ниво, вече чашата и се вижда прилично пълна. И те така!
 А пък аз да се оплача - спря ми вече цикличността на хормоните и тая заран всички по пътя ми се пречкаха и ми бяха криви. Но, като ги няма хормоните, има ШОКОЛАД!  И сега и мойта чаша е добре напълнена. Laughing

# 1 058
Че то, професорите, нито психиатрите вземат толкова! А тя нито е професор, нито е психиатър, а добър търговец.
Като има лапнишарани да и се връзват..
Много по-голям успех ще има ако си разкажеш неволите в кварталната кръчма. Хем ще повъздишат с теб, хем по-добър съвет ще ти дадат, хем пари няма да искат, а и успокоително вътрешно ще си вкараш без да има нужда от рецепта.

# 1 059
  • Куциндрел
За Кристина ми е жал. По-скоро ми е симпатична. Зная, че е имала нелеко детство, а в момента звучи като човек, на когото много отдавна не му е било леко на душата. Много, много объркана ми се струва. Все си мисля, че заслужава по-добро семейство и живот от тези, които има.
А не мен не ми е жал, защото е от типа хора, които първо пробутват на другите колко са нещастни, после грабят с пълни шепи от съжалението на околните и накрая все са добре. Мрънкането им е като средство за изгода. Такива хора има доста около нас. И разбира се, че ще научиш за нелекото й детство, няма как иначе. Wink
И да не споменавам, че всеки заслужава по-добро и се стреми към него. Mr. Green

# 1 060
  • София
ами, не е така, защото има професии, които неслучайно се казват хуманни, и хората се обръщат в момент на криза, когато всичко е трудно, включително рационалното мислене. Ходи се при терапевт първо за помощ и се очаква поне малко от малко някаква почтеност, а не да използваш схемата на гурувците - пиша книга, ходя по телевизии, обилна актьорска игра...

# 1 061
  • София
Абе то тия каки дето се показват по телевизора ... по-добре далече от тях.
Моя приятелка беше ходила при онова чудо Ани Владимирова - отишли с кръшкащия й мъж да търсят семейна конкултация и госпожата обяснила на приятелката ми, че ако не искала кръшкащ мъж, не е трябвало да се жени за толкова привлекателен такъв. Едва ли не, всичко си е в реда на нещата, приятелката ми не е у ред да спира този красив мъж да ощастливява други жени.
Та така ...

# 1 062
  • София
За мен е изключително непрофесионално да закъснява.И тогава час и половина ли и плащаше?
И въобще беше ли ти полезна?
И за мен, и й го казах.
Иначе имаше (известна) полза, да. Но не бих я препоръчала.

Андариел, тя е дипломиран психотерапевт, не е Гошо от кварталната кръчма. Взима толкова пари защото е известна. Българските лекари, особено разни титуловани светила, много обичат да праскат едни солидни хонорари. Тя е същата. Най-голяма сума досега съм давала на едно светило на кардиологията у нас, професор и т.н. Патката ми предсказа ужасии, добре, че не се оправдаха.

Но темата е за друго.

# 1 063
Алгафари психотерапевтка ли се е кръстила? Tired Психотерапевтите  и психиатрите трябва да са завършили медицина. Иначе каква терапия прилага?В началото май само психоложка се представяше.....

# 1 064
Алгафари психотерапевтка ли се е кръстила? Tired Психотерапевтите  и психиатрите трябва да са завършили медицина. Иначе каква терапия прилага?В началото май само психоложка се представяше.....

По едно време в интервюта казваше, че при Валдо Бернаскони е изучила неорайхианска терапия, отнело ѝ 2 години и 10 хиляди долара обучението. Но това го четох доста отдавна, може и да греша.

Общи условия

Активация на акаунт