iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 79

• 70 265
  • 712
  •   1
Отговори
# 555
Аз вече се моля да получа каквото и да е известие-поща ,митница такси и ДДС ,на всичко съм съгласна,стига да си получа пратката !Вече имам дежа вю  Mr. Green.Миналата година не си получих пратка на същата стойност и съдържание като сегашната .Сега чакам от 27 .07 поръчка и ни звук ни стон   Mr. Green.
Има ли някой да чака от 20-тина дни като мен ?Какво ще рече " частично проследяване "?Какъв е пътя на една пратка горе-долу ?
Дано да четат-много са крадливи в Габровската митница /поща  #2gunfire.Тук някой се облажва за моя сметка  #Cussing out

# 556
Аз вече се моля да получа каквото и да е известие-поща ,митница такси и ДДС ,на всичко съм съгласна,стига да си получа пратката !Вече имам дежа вю  Mr. Green.Миналата година не си получих пратка на същата стойност и съдържание като сегашната .Сега чакам от 27 .07 поръчка и ни звук ни стон   Mr. Green.
Има ли някой да чака от 20-тина дни като мен ?Какво ще рече " частично проследяване "?Какъв е пътя на една пратка горе-долу ?
Дано да четат-много са крадливи в Габровската митница /поща  #2gunfire.Тук някой се облажва за моя сметка  #Cussing out

Аааа четат, чета и още как и много се радват на поръчки над 40 $ Два пъти не ми взеха една и съща такса.

# 557
  • София
И мойте  последни две поръчки са на митницата.Пуснати са с разлика от 1 ден двете,имам само едно известие ,в пощата ми казаха че най вероятно е само за една пратка.На известието от митницата не пише номер на пратката възможно ли е и двете да са там и с едно известие да ме уведомят или и за двете пратки ще получа по отделно известие.Ако е така с доста дни има разлика в доставката.
medlab моите са от 29,07 и едното известие е пристигнало на 09,08,но аз не бях в София и днес си взех митническото изветие,а за другата не знам в пощата нямат нищо все още.

# 558
Моята поръчка е за 54 $,и предната,която не получих беше толкова .Поръчки за 20-22 $ си идваха нормално и бързо.Като чета как всички си получават пратките,много се ядосвам  Mr. Green.Само аз ли пазарувам от iherb в Габрово ,толкова ли са огладнели тук  #Cussing out за моите хранителни добавки ?Най-лошото е,че няма на кого и как да се оплача .

# 559
И аз вече чакам около 20 дена  Thinking
Моля се да мина между капките, но да дойде в пощата, та дори и по-късно да я получа.
Макар че скоро заминаваме.

JMB946 - Код за отстъпка за първа поръчка.

# 560
  • София
И двете поръчки са ми по 32-38 $
Как да разбера кой ордер да пратя за коя поръчка или и двата ?

# 561
На известието трябва да пише тегло, по него се ориентирай

# 562
  • София
И аз чакам 20-тина дена вече и ни звук ни стон от поръчката ми. Моята поръчка си е за митница, но се надявах да отиде в пощата, като останалите които получих преди това. Бих изчакала още 10-15 дни само да дойде в пощата за да не се налага да се разкарвам до митница, че .......  Crazy

# 563
И аз вече чакам около 20 дена  Thinking
Моля се да мина между капките, но да дойде в пощата, та дори и по-късно да я получа.
Макар че скоро заминаваме.

Аз ще се радвам да дойде ,макар и на митиница.Дори и с таксите ще ми излезе по-евтино,отколкото да поръчвам пак и да загубя цялата сума .Купувам Глюкозамин,хондроитин и МСМ  за мъжът ми,взема ги вече 1,5 год . и не може да се нахвали колко по-добре се чувства .Вече  пита къде са му хаповете и още повече ме изнервя .Всеки ден проверявам в пощенския ми клон  -нищо . Ходих в митницата -там няма жива душа и гледат като отровени  #Cussing out.
Успокоявате ме ,че има и други да чакат пратките си .Ако нищо не дойде до другата седмица ще вдигна скандал,но не знам къде -в митницата или в централната поща .
Къде първо попада такава пратка в малкия град ?

# 564
Моята поръчка най-после пристигна  Joy и то в пощата. В поръчката имах шампоан, който частично се беше разтекъл. Писах им на чата и те ми изпратиха имейл , че ми възстановяват парите само за шампоана. Когато влезнах в Пейпал ми отчита възстановената сума, но по сметката ми в банката все още не се вижда. Знаете ли до колко дни ще ми се възстанови реално по банковата сметка?

да си повторя питането  Simple Smile

# 565
  • София
Здравейте! Мисля да правя първата си поръчка от iherb. Съвсем малка ще е - около 10 долара. Но искам да опипам почвата първо. Grinning Изчетох няколко от темите, но успоредно с това чета и няколко други -  за митницата, пазаруване от Китай и пр. и не се сещам дали тук или в някоя от тях бях прочела за това колко време "чака" пратката да бъде получена в пощата или респективно митницата. Върти ми се в главата 20 дни.  newsm78 Някой може ли да ми припомни? 
Заминаваме другата събота на почивка за една седмица и мисля да пусна поръчката тези дни. Мисълта ми е, че ако пристигне пратката по време на почивката ни, ще мога да я взема със закъснение (максимум 9-10 дни).

# 566
Момичета,има ли някоя от вас да е купувала шампоана против пърхот http://www.iherb.com/Jason-Natural-Treatment-Shampoo-Dandruff-Re … fl-oz-355-ml/6253, за ми даде мнение и съвет дали е доволна (силната му миризма не ме притеснява)

# 567
Моята поръчка най-после пристигна  Joy и то в пощата. В поръчката имах шампоан, който частично се беше разтекъл. Писах им на чата и те ми изпратиха имейл , че ми възстановяват парите само за шампоана. Когато влезнах в Пейпал ми отчита възстановената сума, но по сметката ми в банката все още не се вижда. Знаете ли до колко дни ще ми се възстанови реално по банковата сметка?

да си повторя питането  Simple Smile

2-3 работни дни обикновено.

Код за отстъпка при първа поръчка - SOV733

# 568
И аз чакам поръчка от 26 юли, би трябвало да е за пощата. За първи път се бави толкова. Става въпрос за София. Гледам, че пише Estimated Delivery August 1, 2016 - August 29, 2016. Доста голям ми се вижда диапазонът. Ха, дано да ни пристигнат, макар и по-късно.

# 569
Рошличка, затова те съветвам да си пуснеш поръчката точно преди да заминете. Така ще си сигурна, че дори и по-рано да дойде, ще си си тук вече и ще си я вземеш спокойно.
Затова и аз изчаквам, защото и ние скоро заминаваме за поне 2 седмици и по-добре да пусна поръчка точно преди отпътуване.  Peace

А и щом е за 10$, съм сигурна, че ще ти пристигне в пощата.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт