iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 79

• 70 253
  • 712
  •   1
Отговори
# 600
  • София
И да попитам- искат всичко разпечатано и сканирано по мейла, но може ли да е на Принт Скрийн и на Word или не?  Blush Дали така ще приемат документите? Имам и онлайн банкиране или задължително разпечатка, получена в банката?
Може да е скрийншот, на Word, може и сканиран...  на pdf
Не искат документ от банката - става от онлайн банкирането Peace

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 601
dessie_d на митницата в Пловдив изкарват ЕОРИ номер за 2 минути , а освобождаването на пратките ставало за 10мин в София мисля , вчера един потребител сподели
"Накратко - удариха ми печата и си взех пратките. Точно за 10 мин с чакането. "
тук пост 228  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=933639.msg33577873#msg33577873

Така че съвета ми е вземи си разпечатки от поръчките , разпечатки от плащането,  личната карта
попълнена бланка http://morfey-logistics.com/images/documents/registratsionna_for … registratsiya.pdf   и право  митницата
Аз току що си изпрати документите до пощата в Пловдив за поредната пратка спряна на митница.
 С този ЕОРИ номер плащат ли се пак по 12лв на пратка?
ЕОРИ номер струва ли нещо и важи ли за всички пратки на мое име, които получавам?

# 602
Момичета, DHL или Global mail да избера за доставка?

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 19:40 от ver4eto_sv

# 603
  • София
Момичета, DHL или Global mail да избера за доставка?
Global mail  Peace

# 604
Global Mail избери

До миналата седмица беше globalmail by DHL

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 605
На GLOBAIL MAIL не ми излиза каква ще е цената  newsm78
освен това не ми позволява да го избера:

Shipping method is not available, please adjust your cart if you would like to use this carrier.

Carrier's weight limit has been exceeded.
    Carrier's price limit has been exceeded.

# 606

Shipping method is not available, please adjust your cart if you would like to use this carrier.

Вероятно си надвишила цената ( 100 долара) или килограмите (1.8 кг)

Orders up to $100 USD. Max 4 lbs (1.8 kg)

# 607
  • София

Надвишаваш теглото: до 1,8кг  и сумата - до 100$

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 608
ох, ами то трябва някой да чете .... Благодаря ви  Hug Hug Hug

Толкова ли е зле да съм с DHL ?

Редактирам се- всъщност кое е по-малкото зло - DHL или UPS ?

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 20:01 от ver4eto_sv

# 609
  • София
 Седмични промоции
валидни до   24.08 - 20.00 ч. н. вр.

Дневна промоция
валидна до   18.08 - 20.00 ч. н. вр.
  $3.99
Органично какао на прах  Peace

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 20:22 от denis.

# 610
  • Пловдив
Скрит текст:
dessie_d на митницата в Пловдив изкарват ЕОРИ номер за 2 минути , а освобождаването на пратките ставало за 10мин в София мисля , вчера един потребител сподели
тук пост 228  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=933639.msg33577873#msg33577873

Така че съвета ми е вземи си разпечатки от поръчките , разпечатки от плащането,  личната карта
попълнена бланка http://morfey-logistics.com/images/documents/registratsionna_for … registratsiya.pdf   и право  митницата
Аз току що си изпрати документите до пощата в Пловдив за поредната пратка спряна на митница.
ЕОРИ номер струва ли нещо и важи ли за всички пратки на мое име, които получавам?

ЕОРИ номера е безплатен и необходимо условие да се представяш сама пред митницата и да си освободиш сама пратките - така си спестяваш тези по 12 лева за всяка пратка всеки път като ти спрат нещо на митница  Peace
виж другата тема там споделяме опит кой какво и как на митницата
Скрит текст:
разбира се ако си от град в който има митница за тези със населените места без митници май няма как ще плащат всеки път по 12 лв и това си е  Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 17 авг 2016, 21:46 от MAMA GALQ

# 611
Скрит текст:
тук пост 228  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=933639.msg33577873#msg33577873

Така че съвета ми е вземи си разпечатки от поръчките , разпечатки от плащането,  личната карта
попълнена бланка http://morfey-logistics.com/images/documents/registratsionna_for … registratsiya.pdf   и право  митницата

ЕОРИ номера е необходимо условие да се представяш сама пред митницата и да си освободиш сама пратките - така си спестяваш тези по 12 лева за всяка пратка всеки път като ти спрат нещо на митница  Peace
виж другата тема там споделяме опит кой какво и как на митницата
Скрит текст:
разбира се ако си от град в който има митница за тези със населените места без митници май няма как ще плащат всеки път по 12 лв и това си е  Rolling Eyes
Да, от Пловдив съм. Благодаря ти, ще погледна и там.

# 612
 Хайдеее, вече официално и аз в клуба с първа поръчка newsm44 newsm44

"You have a pending Loyalty Credit of лв25.35 from your current order. Once your order is shipped out, this credit will be available to use. Each time you place a new order, you earn a Loyalty Credit equal to 10% of the value of the order. They expire 60 days after your last purchase with iHerb."

# 613
  • София
Добре де, а някой за София пробва ли се да освободи сам пратки, имам предвид човек, който не е навътре в нещата?
Чета и другата тема за Митниците, и останах с впечатлението, че освен че лесно може да си изкараш ЕОРИ номер, шанса да си попълниш сам митническа декларация, без да имаш солидна подготовка, клони към нулата? Ако се ползват услугите на митнически агент, пак излиза същото, а и повече.

# 614
Пратките ми от 27 и 28 юли пристигнаха заедно,получих известие на 8 август, от митницата ги взех на 9.08. За пратката от 29 юли още нямам известие  Thinking, странна работа, пощите ли се бавят с известието,митницата ли или доставката закъснява.....

Общи условия

Активация на акаунт