iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 79

• 70 231
  • 712
  •   1
Отговори
# 390
.................

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 11:19 от Анонимен

# 391
  • Berlin
И аз посравнявах снощи, на Нау нещата при нас са в повечето случаи над 2 пъти по-скъпи. И с МВИ дадох пример също по-назад на Jarrow. Ясно е, че е по-евтино пак, но това разкарване на мен не ми се нрави. Laughing
Сега имам и една тежичка пратка в пощата отишла, но може и да е от Англия.

Код за отстъпка при първа поръчка - DCN033

# 392
  • София
И аз получих честитка от митницата.
Пратката е за 66 лв. Ще ми излезе с още 13 ДДС + 12 освобождаване + 3,50 пощенска услуга + 4,50 куриер - общо 33 лв. отгоре, което си е 50% оскъпяване (при 20% ДДС)  Rolling Eyes.
И аз ще редуцирам поръчките и ще пробвам с DHL като се насъберат неща за около 100-тина лв. Там поне ми я освобождават безплатно и носят, само ДДС ще дължа. Остава да си я получа в пълен състав  Wink и да не ми конфискуват нещо.

# 393
  • Бургас
 Laughing

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 09:13 от Beauty.

# 394
  • София
Пръчвам това http://www.iherb.com/Nature-s-Answer-Milk-Thistle-Alcohol-Free-2 … -fl-oz-30-ml/5159всеки месец по 4 шишенца, никаква цена на каквото и да било няма да ме спре да поръчвам. Най- доброто е за черен дроб което съм открила до сегаи го няма на бг пазара.
Денис, как успяваш да не ни скастриш, оспамихме яко темата с тази митница?

# 395
  • Berlin
vangobi, какво прави това? Simple Smile

Къде мога да видя колко ми е била тежка поръчката? Нещо не намирам в историята на поръчки.

# 396
  • София
vangobi, какво прави това? Simple Smile

Къде мога да видя колко ми е била тежка поръчката? Нещо не намирам в историята на поръчки.
Бял трън или т.н. Силимарин за черен дроб е!  2000 мг. И няма заместител тук, гарантирам! Препоръчвам, преборихме се с нещо на черния дроб, дето така и не разбраха какво е и един коментар на доктора, че има немско лекарство с високо съдържание на билката ме накара да се разровя!

# 397
И аз посравнявах снощи, на Нау нещата при нас са в повечето случаи над 2 пъти по-скъпи. И с МВИ дадох пример също по-назад на Jarrow. Ясно е, че е по-евтино пак, но това разкарване на мен не ми се нрави. Laughing
Ами не е и така. В общи линии повечето неща, където се поръчват, са си точно глезотийки.  Crazy
Тук се гледаме една друга и да не останем по-назад.  Grinning
Ето примерно кокосовото масло - поръчвам от там за близо 30 лв. 900 гр. Ами в Хит-а има едно много хубаво, студено пресовано, био за 27 лв. 1 кг. Че какво да му е различното и защо да не ходя да си го купя веднага, а не да чакам и да се чудя пълно и здраво ли ще дойде...
Друг пример - този Алкар. Взех го само ей-така за проба. Засега поне нямам нужда от сваляне на кг., но понеже тренирам, си викам защо да не постопя някоя и друга мазнинка /ако въобще е останала  Mr. Green/. Като цяло можех да мина и без него. И т.н., и т.н.

Да, за важните добавки и за нещата, които не се предлагат тук, си струва, разбира се. Но не е само оскъпяването, а и разкарването. Ако трябва да си освободиш половин ден от работа, си е кофти.  Confused

Наистина става рентабилно само за важни неща, които са много по-скъпи или ги няма тук. За другите глезотийки - не.  Naughty

Сега и аз стискам палци и се надявам поръчката ми да пристигне в пощата.  Praynig Че цялата е за децата и ми е важна. /ето и в нея детските витамини Алайв са на цена като в България - точно това сравнявах онези дни, но си ги поръчах оттам  Crazy/

JMB946 - Код за отстъпка за първа поръчка.

# 398
  • ES
Момичета, гледам, че серумите на мадре лабс са на 50% http://eu.iherb.com/Madre-Labs-Serumdipity-Hyaluronic-Acid-Facia … fl-oz-30-ml/68528
Този с хиалуроновата киселина струва ли си да се вземе?

# 399
  • have faith and be patient ..

p.p.  и някой с приключения в митница Варна ? или нашите тук си почиват ? Simple Smile

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 14:39 от С. Алекс

# 400
  • Варна
Бързо, бързо да си изтриете постовете за Варна, че да не стане проблем:-)

# 401
  • Пловдив
Ако се ползват услугите на пощите задължително ли куриер ги доставя,няма ли опция от клона по адрес ? Като им знам работното време на куриерите на пощите......
.

Не, няма опция за доставка до пощенски клон, поне към момента.

От пловдивския митнически клон ми казаха, че мога да им изпратя документите сканирани, а след това, когато се оправят с митницата, да пренасочат пратката към моя пощенски клон, от където да си я взема, след като платя с наложен платеж ДДС+таксите Peace

# 402
Преполагам че някой вече си е направил труда да посмята но да си кажа за който не е. В английския амазон има доста от добавките, естествено не всички, които се продават в iherb.
Посмятах някой от нещата които поръчвам при новите начини за обмитяване да видя какво се получава и напрактика излизаше почти същото(+- няколко лева) обаче си спестявате занимавката с митниците. Доставката до английски адрес над 20 лири е безплатна а до БГ си знаете че е евтино 2 и нещо на кг.
И като се замислих си е съвсем логично да излиза почти същото защото амазон за да вкара американски добавки на склад са платили ДДС че и мито просто ние ще си спестим разправията. Аз определено ще разглеждам опцийте за поръчка от Англия имат много сайтове за добавки някой и с по-добри цени от Амазон.
Ето този сайт ми се вижда с добри цени http://www.bigvits.co.uk/index.php

Извинявам се за спам-а знам че темата е за iherb не за други сайтове обаче предвид обстоятелствата надявам се да не се сърдите.

Последна редакция: ср, 10 авг 2016, 09:32 от Niss

# 403
Добре, де, по-евтините неща  до 30 лв (17 долара) се надявам да не отиват на митница  newsm78
При това положение, освен ако продуктът не е скъп, няма да е проблем, и няма да е скъпо при поръчка около 6 лв в момента.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 404
  • София
На по -евтините неща пък доставката вече не е 4 долара, а повечко.

И аз като Niss гледам амазоните - и в немският има доста неща и някои са по-изгодни от английския  Peace

Общи условия

Активация на акаунт