iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 79

• 70 253
  • 712
  •   1
Отговори
# 375
Е как нали някой сподели че си е взел пратките на място не е било с куриер.

# 376
Е как нали някой сподели че си е взел пратките на място не е било с куриер.
Аз това предпочитам  Peace

JMB946 - Код за отстъпка за първа поръчка.

# 377
На място от митница могат да се вземат. Или ако не са били задържани на митница, а са дошли направо в пощенския клон.

# 378
Ако се ползват услугите на пощите задължително ли куриер ги доставя,няма ли опция от клона по адрес ? Като им знам работното време на куриерите на пощите......
.

# 379
Преди когато ми е отивала в митница си взимах пратката от митнически клон в поща предполагам че и сега ще е така, няма да може в клона по адрес.

Последна редакция: вт, 09 авг 2016, 18:37 от Niss

# 380
Ако се ползват услугите на пощите задължително ли куриер ги доставя,няма ли опция от клона по адрес ? Като им знам работното време на куриерите на пощите......
.

Не, няма опция за доставка до пощенски клон, поне към момента.

# 381
  • Вдън горите тилилейски
Момичета аз явно съм късметлийка - пратката ми от 31.07 за около 22 $ (без доставката), са ми я донесли днес у дома от пощата без такси, без митници.  newsm44

# 382
  • Добрич
Банковото извлечение каква информация съдържа?

Чакам две поръчки платени с различни карти, от различни банки. За едната ползвам ДСК директ, но там не намирам опция за банково извлечение. Само транзакции по карти в табличен вид и може да се разпечата. За другата получавам съобщение на e-mail при всяка транзакция и също мога да го разпечатам.

Това дали ще свърши работа?

Все още нямам известия, но ги очаквам и като ви чета, се подготвям. Дано да ги получа в пощата.

# 383
  • София

Чакам две поръчки платени с различни карти, от различни банки. За едната ползвам ДСК директ, но там не намирам опция за банково извлечение. Само транзакции по карти в табличен вид и може да се разпечата. За другата получавам съобщение на e-mail при всяка транзакция и също мога да го разпечатам.

Все още нямам известия, но ги очаквам и като ви чета, се подготвям. Дано да ги получа в пощата.

Трябва да е посочена датата, на която са изтеглени парите, сумата и името на сайта.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

# 384
В петък пратих на мейла снимка на поръчката от сайта, също и на плащането, сканирано известието и попълнения гръб. В понеделник ми се обадиха че е готово. Днес на гише 13 платих 20 %плюс 3,50,на друго място 12 лева и на трето си взех пакета. С едно ходене. И за мен последната поръчка засега. Просто се оскъпява много.

# 385
Да ви кажа, в началото много се уплаших от митници, цени, ДДС, куриерски услуги и прочие. Обаче одеве седнах - смятах, сравнявах... До сега нито един продукт не ми излезе по-изгодно да купя от БГ.
Ето само един пример:
Хиалуронова киселина на НАУ, на промоция.
http://www.iherb.com/Now-Foods-Hyaluronic-Acid-Double-Strength-1 … -Veggie-Caps/8227
 - в iherb - 36 лв с ДДС – не слагам цената за представяне от БГ пощи и таксата за документите. Тя е една и съща, но ако купиш повече неща, тя ще се разпредели.
А ето и същия продукт от България - 77,07 лв на промоция също.
http://www.fhl.bg/products/product/331/hyaluronic-acid-100-mg.html
 Ами... разликата е съществена. За мен, де. Също така е от значение, че продуктът, поръчан от iherb не е за правен за Източна Европа.
Та, като цяло, шокът от това, че трябва да плащаме повече е разбираем, но... все пак, ножът все още е дървен...
Нека да не бързаме да се притесняваме, да видим как ще минат пратките през митница, дали новите правила ще улеснят освобождаването им. А и аз съм сигурна, че в момента просто спират всички пратки от известни сайтове - по етикетите ги познават. Не вярвам някой да се звери да гледа сумите на поръчките. Може и това да мине. Но дори да остане плащането на ДДС и другите такси, пак е по-добре, отколкото да ги поръчваме оттук.

# 386
Така е, аз сравнявах този продукт, защото го ползвам:

http://www.iherb.com/Now-Foods-Super-Primrose-Evening-Primrose-O … -120-Softgels/851 - 120 капсули, 29 лв.
http://shop.bb-team.org/now-foods-super-primrose-oil?gclid=CKzlw … M4CFUY8GwodJSILsw - 60 капсули, 35 лв.

Ами, като го поръчам заедно с други неща, и ползвам кредит от предишна поръчка, и rewards, пак ще ми излезе по-изгодно. Да не говорим, че има продукти, които ги няма в България, например козметиката, която ползвам. Просто ще трябва да се пускат обмислени поръчки, без глупости.

Код за отстъпка при първа поръчка - SOV733

# 387
  • Добрич
Скрит текст:

Трябва да е посочена датата, на която са изтеглени парите, сумата и името на сайта.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

Благодаря, denis..  bouquet

Разпечатах си електронното съобщение от едната банка и страницата от интернет с данните от другата банка. Подготвила съм се.

# 388
  • София

Дневна промоция
валидна до   10.08 - 20.00 ч. н. вр.

$5.99
 Now Foods,
Vitamin C & Sea Buckthorn Lotion,
8 fl oz (237 ml)

# 389
аз също няма да се откажа да пазарувам има някой неща които не мога да ги купя в България да не говорим че повечето неща са на 2-на или 3-на цена. По-скъпо става сега но пак е по-евтино. 

Общи условия

Активация на акаунт