iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 79

• 70 307
  • 712
  •   1
Отговори
# 435
Моята пратка много се бави този път(трета седмица вече ooooh!).Това не е добре мирише ми на митница  Thinking.Днес ще ида да проверя на място в пощата за всеки случай.

# 436
Моята поръчка за 50$ от 31.07 изпратена с Globalmail by DHL пристигна успешно, без проблеми.  Simple Smile

Код за отстъпка при първа поръчка VDN319

Тоест без митница?
Да.
И си идва в пощата, така ли? Тоест не ходиш до офис на dhl например.

# 437
Не. Отивам до пощенския клон и си я получавам срещу подпис.

# 438
На някой случвало ли му се е Maxi Hair в срок на годност да започне да мирише много силно (на мен ми мирише на водорасли) и да изглежда по този начин:
Скрит текст:
Тъкмо смятах да си довърша опаковката, която ми остана от миналата година. Никак не ми се иска да я изхвърлям, че косата ми отново започна много да капе.
Денис, може ли да се включиш с мнение?  Grinning Hug

# 439
  • София
Не. Отивам до пощенския клон и си я получавам срещу подпис.
Честито, кой град?
Айде сега повече такива постове да има ...

# 440
На някой случвало ли му се е Maxi Hair в срок на годност да започне да мирише много силно (на мен ми мирише на водорасли) и да изглежда по този начин:

Случвало ми се е няколко пъти с витамини Б да почнат да миришат, но не изглеждат като тези на снимката.

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 441
Според мен просто Макси Хеър се е овлажнил - поне така на мен ми изглежда.
Случвало ми се е с един вит. C, беше голяма разфасовка, стоеше си в оригиналната кутия, беше в срок, но въпреки това се овлажни.  Thinking

JMB946 - Код за отстъпка за първа поръчка.

# 442
  • София
Скрит текст:
Тъкмо смятах да си довърша опаковката, която ми остана от миналата година. Никак не ми се иска да я изхвърлям, че косата ми отново започна много да капе.
Денис, може ли да се включиш с мнение?  Grinning Hug
Ти трябва да прецениш дали са годни - ако миришат по-различно и гадно, не ги приемай.
Може да са се окислили или овлажнили някои съставки, но зависи и от партидата - понякога е с по-изразени /едри/ "кафяви петна" от някои съставки.

iHerb®  Код  при  Първа поръчка:     YUL919
за да се ползва, трябва да се въведе накрая, преди пускане на поръчката

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 12:16 от denis.

# 443
Доста продукти на Country Life пристигат развалени последно време. Поръчах софтгелс витамин A & D от рибено масло. Миришеха доста изразено на пластмаса. Преди това бях поръчал Country Life, Resveratrol Plus, 120 Vegan Caps - миришеха на мухъл ии директно у кофата. Дори изпразнени, капсулите не ставаха за нищо...
Инак са добра компанийка. Рядко съм бил разочарован.. защо обаче последните месеци все на такива продукти попадам и слушам...

# 444
  • София
Здравейте.
Донесоха ми пратката. Шампоанът се е разлял частично. Чудя се дали да им пиша. Може би около 1/5-та я няма. Малко са поизцапани останалите неща, но освен един чай насипен, който според мен вътре е сух, останалите неща са с пластмасови опаковки и не е драма.
Чудя се да им пиша ли за шампоана  newsm78. Какво ще ме посъветвате?

# 445
  • София
Здравейте.
Донесоха ми пратката. Шампоанът се е разлял частично. Чудя се дали да им пиша. Може би около 1/5-та я няма. Малко са поизцапани останалите неща, но освен един чай насипен, който според мен вътре е сух, останалите неща са с пластмасови опаковки и не е драма.
Чудя се да им пиша ли за шампоана  newsm78. Какво ще ме посъветвате?
Пиши им, направи и снимки - ще ти възстановят сумата, поне за шампоана.
Когато поръчвам течности, винаги ги предупреждавам да ги опаковат добре, не че го правят, но много се ядосвам, когато се получи нещо подобно, защото ако искат, ги опаковат много добре.

# 446
  • София
Писах им в някакъв чат. Бяха много любезни. Извиниха ми се. Не са искали снимки. Казаха, че ще възстановят парите за продукта. Приятно съм впечатлена.
Беше добре опакован и въпреки това някак е изтекъл през опаковките и е омазал.

# 447
Писах им в някакъв чат. Бяха много любезни. Извиниха ми се. Не са искали снимки. Казаха, че ще възстановят парите за продукта. Приятно съм впечатлена.
Беше добре опакован и въпреки това някак е изтекъл през опаковките и е омазал.

Шампоана не беше ли в торбичка? Аз също очаквам пратка с шампоан и ще видя как ще пристигне след толкова бавене на доставката този път Whistling.

П.П Цялото кашонче ли снимаш?

# 448
Денис, сега виждам, че не съм ти благодарила за насоките за добавките от последната тема  bouquet И от тогава насам съм ви изтървала какво пишете.

Да се оплача - и моята последна пратка замина на митница. За скромните $27. А предната от края на юли за $41 си дойде без проблем. Явно просто е минала метър. Сега вече си мисля да направя една голяма поръчка за всичките добавки за следващите няколко месеца, да си платя DHL и да ме представляват те и да се ослушвам кога пак ще намалее трафикът към митницата.

# 449
  • София
Шампоанът беше в нещо като твърд наилон опакован и въпреки това някак беше се разтекал и омазал. Като махнах капачката си имаше онова беличкото на гърлото на шишето под капачката, дето трябва да се отстрани, за да почнеш да го ползваш, но явно някак е успял въпреки това да се разлее.
Снимах шампоана, кашона и един чай, който беше намазан, защото е хартиено-картонена опаковката (но реално вътре си е сух). Но не са ми искали снимки.

Общи условия

Активация на акаунт