iHerb.com - най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 79

• 70 247
  • 712
  •   1
Отговори
# 525
Поръчах Алкар-а аз, мерси за споделеното намаление. От опаковката, която пия не виждам ефект аз, но реших да му дам шанс още веднъж  Mr. Green.

# 526
Момичета, за Бургас как е положението с пратките Rolling Eyes от известно време всичко ми пристига в пощата дори и със суми над $40 та се чудя докога ще се радваме на това снизхождение от страна на митници.

Също да попитам имам този продукт поръчан преди време, как се приема и какви биха били ползите от него? Embarassed
 http://www.iherb.com/Nature-s-Way-EFAGold-Evening-Primrose-Max-S … 120-Softgels/1961

# 527
  • Стара Загора
Трети месец пия този колаген http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-Collagen-Types-1-3-Powde … -1-oz-200-g/19109 ,една опаковка ми стика за 1 месец.Трябва да поръчам пак ,но се чудя пак същият ли да избера или този http://www.iherb.com/Neocell-Super-Collagen-Type-1-3-7-oz-198-g-Powder/6074?

Близки са като цена,кой е с по-добро качество?

да си побутна питането Embarassed

# 528
Аз като сметнат за моята поръчка - дали ще направя 10 поръчки за до 30 лв и ще им платя доставката + 1.50 за всяка или ще направя цялата поръчка / за над 300 лв / и ще й платя ДДС +15.5 лв при мен излиза едно и също  Crazy
Иначе бих искала да ви попитам можете ли да ми препоръчате Л Карнитин?
 bouquet
6tastliva
На всяка пратка, всеки път, ще се плаща за Митническа декларация едни 12,00лв.
Според мен, трябва да се пускат поръчки:
-  до 30лв /16-17$/ без доставката -  те дори и да пристигнат на митница се плаща само МТакса 1,50лв.
- за по-големи суми, над 70 до 100$ -   ще се плащат:
                    15,50лв + ДДС - ако си я вземеш от митницата  и
                    22-24лв + ДДС - ако ти я донесе куриер на адрес
Таксата на куриера зависи и от теглото на пратката.
Така че, всеки си смята и изчислява какви поръчки да пуска.

# 529
Верчето–СВ, помисли пак добре. За над 300 лева ще платиш и мито  Wink

JMB946 - Код за отстъпка за първа поръчка.

# 530
  • Бургас
Момичета, за Бургас как е положението с пратките Rolling Eyes от известно време всичко ми пристига в пощата дори и със суми над $40 та се чудя докога ще се радваме на това снизхождение от страна на митници.

За сега и при мен е така само в пощата идват и то пратки над 50 60$

# 531
Поръчах Алкар-а аз, мерси за споделеното намаление. От опаковката, която пия не виждам ефект аз, но реших да му дам шанс още веднъж  Mr. Green.

Точно и аз като теб! Peace

Имам сигурно 1/3 от опаковката неизпит, но...желанието да ми подейства е тооолкова силно, че не устоях на намалението  Laughing
Само да му мислят митниците, че .... #2gunfire

В тази връзка - нещо промяна в шипинга забелязах, което засега ме устройва Wink
код за отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com WCF746

# 532
6tastliva, нали само ДДС, или пропускам нещо за митото newsm78
Аз смятах така: ако направя 10 поръчки до 30 лв. Сметките са ми следните
10×3.59$ доставка = 35.9$
10 ×1.5 лв на митницата = 15 лв.
Това прави около 80 лв.
Иначе 1 поръчка - 60 лв ДДС + 15.5 =76.5 лвтакси за попълване и тн.
 newsm78

Верчето–СВ, помисли пак добре. За над 300 лева ще платиш и мито  Wink

JMB946 - Код за отстъпка за първа поръчка.

# 533
Надяваме се поръчките до 30 лв изобщо да не ходят на митница, а директно в пощата, тогава нищо няма да се доплаща.
Иначе за пратка над 150 евро(300 лв) освен ДДС се заплаща и Мито, трябва и EORI номер за освобождаване...

Код за 5 $ отстъпка от iherb.com - SDB331

# 534
Bradley Cooper, благодаря!
Четох на предишните страници, че и малки пратки отиват в митницата и се заплаща такса от 1.50 лв. А нямам времето да ходя за малки пратки до митницата повече пъти. Но ще се ограничава в поръчката до около 280 лв да съм сигурна,  че няма да има мито.

# 535
  • София
Момичета..и по-конкретно Денис Mr. Green .... Мога ли да помоля за препоръка за колаген за кожа? Пия в момента Неосел : http://www.iherb.com/Neocell-Super-Collagen-C-Type-1-3-6-000-mg-250-Tablets/16589
Може да си внушавам, но кожата ми, смятам, подобри вида си от него..Въпроса ми е, малко късно де  Laughing , но хубав ли е този колаген, защото обмислям да взема още една опаковка или да препоръчате друг? Най-вече за кожа ми трябва!!!

# 536
Доживях да се разправям и аз с митници - досега всичко идваше в местната поща и само веднъж се е налагало да плащам 3,50лв+ДДС... Е, сега получих известие за колет, после от пощата документи за попълване, че ще ме представляват, които трябвало да занеса обратно или да отида до бургаШката поща... Изпратих всички документи на мейл, обадиха ми се да помолят за още един и днес отивам до местната поща да си получа колета. Всичко това ще ми струва 12+3,50+ДДС... а чакам още един колет - може би ще е последния за доста време Close

# 537
днес отивам до местната поща да си получа колета. Всичко това ще ми струва 12+3,50+ДДС
Значи все пак разнасят пратки до пощенските клонове.

# 538
Аз пък си пратих сканирани нещата до митницата в петък и днес - вторник още нямам отговор. Ега ти обслужването!

# 539
  • на последния етаж
Аз пък си пратих сканирани нещата до митницата в петък и днес - вторник още нямам отговор. Ега ти обслужването!
И аз в петък и до днес - нищо. Вече се чудех дали са получени...

Код за отстъпка при първа поръчка от www.iherb.com - KJB032

Последна редакция: вт, 16 авг 2016, 12:03 от Лита

Общи условия

Активация на акаунт