RYANAIR - 3

• 125 808
  • 751
  •   1
Отговори
# 210
Знам, да, но заради тоалетните принадлежности няма да мога да се вместя в ръчния, за съжаление. ...

Няма ли да ти е по-изгодно просто да си купиш тоалетни принадлежности там където отиваш?

Абсолютно сигурно ще излезе по-изгодно.  Peace

Ама направено е вече  Blush, аз толкова се потресох от тези цени вчера, че няма накъде.  Naughty
То ако трябва да добавяш и багаж, изобщо не излизат нискотарифни.

Ама каквото е, това е.

# 211
  • До морето
Някой знае ли каква е тая годишнина на Раян Еър? Целият Фейсбук е полудял.

# 212

Да не е полудял от някой вирус?

# 213

Измама е!

Ryanair
59 mins ·
Please be aware of an online scam offering free Ryanair tickets. This is not an official promotion.

# 214
  • Бургас
Здравейте! Искам да попитам има ли значение кой полет ще се избере на връщане от Пиза.Различни номера са един.FR 6415, др. 9198.Различни модели самолети ли са?Понеже и двата са по едно и също време с 5 мин. разлика- та затова питам, кой да маркирам„ ако има значение де?
Благодаря bouquet

# 215
  • На планетата Земя
Мисля, че няма значение. Не знаех за втория с разлика 5 минути, явно е пуснат скоро.

# 216
  • София
Здравейте! Някой пътувал с дете под 2г да ми помогне,да решим едина мистерия? Намерих билети по 10е в посока, тръгвам да купувам и хоп - за бебето билет 20е в посока, без право на багаж!  Shocked Laughing А сега де?! Мога ли да й купя билет за възрастен тогава? Laughing

# 217
Надали. Със сигурност няма да можеш да направиш чекин, като не отговаря датата на раждане. После трябва да маскираш бебето като възрастен на гейта Simple Smile
Може да пробваш по телефона да видиш какво ще ти кажат, примерно ако искаш да купиш билет за бебето със място каква ще е цената.

# 218
Ryanair обяви 21 нови дестинации от София
Аз купих вече до Атина през септември на 9.90 евро в посока.

# 219
  • София
Надали. Със сигурност няма да можеш да направиш чекин, като не отговаря датата на раждане. После трябва да маскираш бебето като възрастен на гейта Simple Smile
Може да пробваш по телефона да видиш какво ще ти кажат, примерно ако искаш да купиш билет за бебето със място каква ще е цената.
Толкова била цената за бебе. Билет 200 евро или 10 евро, за бебето плащаш 20евро.

# 220
  • До морето
Ryanair обяви 21 нови дестинации от София
Аз купих вече до Атина през септември на 9.90 евро в посока.

Огледах се за НГ, ама нищо интересно  Crossing Arms

# 221
Да се надяваме, че ще има Мариспоске  Hug
Нали уж от 05.09 пускат полетите. То и сега ги има де, ама тогава може да пуснат още.
Аз много се замислям дали да не направим няколко дни есента в Амстердам като летим до Айндховен.
Още малко ще му мисля   Mr. Green

# 222
Толкова била цената за бебе. Билет 200 евро или 10 евро, за бебето плащаш 20евро.
Уиз имат едно правило - плащаш цената за бебе, освен ако билета ти е под тази цена. Ако е по-евтин от таксата за бебе, плащаш като такса цената на билета, който си закупил.
Да си призная честно, на RYANAIR не съм изчела всички условия. Питахте ли ги изрично?

# 223
  • София
Да, при Уиз наистина е така. Питах ги, странна политика.

# 224

Tова е ясно, става въпрос ако искаш да му вземеш седалка какво става... Може и да не дават де, нали не са full service

Общи условия

Активация на акаунт