RYANAIR - 3

• 125 805
  • 751
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Можеш.да поискаш седалка, но трябвада си носиш специално столче. Без право на багаж, освен 5кг бебешка чанта, която и без място се полага. За размер на чантата обаче нищо не намирам.

# 226
  • Бургас
Здравейте!Купих преди малко билети 13-15 октомври за 2 нощувки-София-Пиза, 2 възрастни и 2 деца.Пак никъде не ми даде опция да платя 4 евро възрастен за седалка и детето с безплатно място.Калкулира си ги по 8 евро всяка newsm78.Така че пропуснах....а сега на резервацията никъде не виждам кои места са се паднали?

# 227
  • София (Възраждане)
Местата се разпределят при регистрацията, не при разервацията.

# 228
  • София
Здравейте,

Ние ще пътуваме до Пиза - 25.10. - 27.10. по 10 евро на човек. Общо ни излезе 60 евро отиване и връщане - 2-ма възрастни и дете на 3 г. Като и за детето платих 10 евро.
Въпроса ми е:
Колко багаж мога да взема за себе си като чанта (освен дамската) + за детето. В сайта никъде не успях да се ориентирам. На първа страница видях, че може до 20 кг., но ние като сме за няколко дни не мисля, че чааак толкова ще ни трябва - освен няколко чифта дрехи за мен, мъжа + детето Simple Smile
Ако някой ще пътува в този период до там ще се радвам да се запознаем и да пътуваме заедно Simple Smile

# 229
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® и ние ще пътуваме с дете на 3 години, близо 4. Питах в чата им и ми казаха, че има право на същия багаж като нас. Мисля, че всички деца над 2 год.пътуват с билет, като за възрастен и съответно имат право на същия багаж, като възрастните.

# 230
  • София
®˙·٠• АлЕкС •٠·˙® и ние ще пътуваме с дете на 3 години, близо 4. Питах в чата им и ми казаха, че има право на същия багаж като нас. Мисля, че всички деца над 2 год.пътуват с билет, като за възрастен и съответно имат право на същия багаж, като възрастните.
Много ти благодаря Simple Smile И нашата е на 3.4 г. тогава ще е на 3.5 г. Само май аз нещо не мога да се ориентирам в размера на чантите какъв трябва да ни е.....за първи път ще летим и от сега ме тресе треска.
Иначе и аз видях, че над 2 г. билетите са като за голям човек, което е напълно нормално.
Видях и че летището е близо, а до Милано е извън града....много ми се искаше да отидем до там, но нещо в последния момент се разубедих.
По натам мисля пак да резервираме до някъде тъй като наистина цените са приемливи Simple Smile
P.S. Ще се радвам ако някой пътува в този интервал и да си правим компания?

# 231
 https://www.ryanair.com/bg/bg/useful-info/help-centre/terms-and- … s-and-conditions6
Ето виж тук инфо за багажа. На първа страница в темата също са записани.  Peace

# 232
  • София
https://www.ryanair.com/bg/bg/useful-info/help-centre/terms-and- … s-and-conditions6

Мерси. Просто наистина не погледнах като хората. Сега видях и точните размери за багажа Simple Smile Ще се радвам ако има и някой преди нас да сподели инфо за пътуването как е минало и т.н. Simple Smile

# 233
Алекс, ние летяхме с първият полет до Пиза през април. Всичко мина чудесно -съвсем нормален полет. Имаше леко закъснение, но го преодоляха. Предложиха ни да сложат кабинния багаж в багажното, но ние отказахме, защото гонехме автобус от Пиза до Флоренция и не искахме да губим време да чакаме багажа. Летището в Пиза е много малко.

# 234
Ще пътуваме през ноември за Милано и се записвам за да следя темата.

Алекс, браво на вас, че сте се навили да отидете с малката. Ние много мислихме, но за първи път ще сме без него, защото реших, че ще се изморява много и за всички ни ще е мъчение. Малко ме гризе съвестта в тази връзка Embarassed

# 235
  • София

Алекс, браво на вас, че сте се навили да отидете с малката. Ние много мислихме, но за първи път ще сме без него, защото реших, че ще се изморява много и за всички ни ще е мъчение. Малко ме гризе съвестта в тази връзка Embarassed

Ами едвам навих мъжа ми, а не искам да я оставяме. Обмислям да си вземем кола под наем и с нея да се движим на ляво и дясно. А за спането - тя може и без обеден сън Simple Smile Ще видим дали не греша....

А за Милано се бях навила, но ме спря това, че летището (Малпенса) е доста далеч от града и определено с малката ще си е приключение. Simple Smile Да си изкарате хубаво в Милано и после ще чакам отзиви от теб Simple Smile

zigizagi,

Много ти благодаря за инфото. И моя мъж иска да отидем до Флоренция. Мисли да отидем с влак. Вече е се е информирал за цените и горе долу часовете. Но ще видим като отидем дали ще стане Simple Smile

# 236

Ами едвам навих мъжа ми, а не искам да я оставяме. Обмислям да си вземем кола под наем и с нея да се движим на ляво и дясно. А за спането - тя може и без обеден сън Simple Smile Ще видим дали не греша....

А за Милано се бях навила, но ме спря това, че летището (Малпенса) е доста далеч от града и определено с малката ще си е приключение. Simple Smile Да си изкарате хубаво в Милано и после ще чакам отзиви от теб Simple Smile

zigizagi,

Много ти благодаря за инфото. И моя мъж иска да отидем до Флоренция. Мисли да отидем с влак. Вече е се е информирал за цените и горе долу часовете. Но ще видим като отидем дали ще стане Simple Smile
Непременно ще разкажа.
Нашия си спи още и си търси съня. Не ми се оставя и на мен изобщо.
Извинявам се за спам-а, това беше последно Embarassed

# 237
  • София
Някой пътувал с полет до Тревизо? Интересуват ме вариантите за придвижване до Местре, от там трябва да хванем влак. Има някакъв шатъл, но някой ползвал ли е другия вариант- с автобус и влак Тревизо-Местре, по евтин е, но май е много по-бавен newsm78

# 238
Няколко пъти сме летяли до Тревизо, но с Уиз, последно 2012. Автобусът спира и в Местре, но не помня цени

# 239

Мерси. Просто наистина не погледнах като хората. Сега видях и точните размери за багажа Simple Smile Ще се радвам ако има и някой преди нас да сподели инфо за пътуването как е минало и т.н. Simple Smile

привет, ние наскоро пътувахме до Пиза и обратно за седмица - натам в понеделник и връщането следващия понеделник, всичко мина съвсем ок и нормално
на отиване самолетът беше пълен и наистина на гейта предлагаха на доста хора да им вземат ръчния багаж в товарното, полетът излетя с 15 минути закъснение, но кацна съвсем точно в определения час
на връщане пък самолетът беше с доста свободни седалки, и буквално човек можеше да си избере друго свободно място, тръгна навреме и кацна в София 15 минути по-рано
като цяло много съм доволна и от двата полета, дори ушите ми не успяха да заглъхнат от височинното налягане, а това ми се случва често[чак до стягане в гърлото...] и е доста неприятно усещане

Общи условия

Активация на акаунт