RYANAIR - 3

• 125 898
  • 751
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте, оглеждайки билетите,виждам добри цени до   Валенсия ,летището обаче ми се вижда отдалечено от града, /Castellón de la Plana CDT/, имате ли представа от там до Валенсия какъв е транспорта, предварително благодаря.

# 61
  • София
На предната страница дълго и напоително се коментира транспорта до там.
Върни се и прочети.

# 62
Благодаря за темата Hug
Записвам се с билети от 12,99 € до Лондон и обратно, ноември, обаче като плащах ми излезе тази цена /2+13,99+2*17,50-багаж, който е намален уж/, а после в потвърждението на е-mail, цената е завишена, точно с разликата в багажа. Банката все още не е актуализирала базата и не мога да преценя колко са ми дръпнали, но дано не е по-високата цена, и защо се получава така newsm78

# 63
в профила в сайта, където могат да се добавят и данните за спътниците + номерата на личните им документи, имената на латиница ли се вписват?

# 64
в профила в сайта, където могат да се добавят и данните за спътниците + номерата на личните им документи, имената на латиница ли се вписват?
Да.

# 65
  • Варна

Както се изписват в паспортите или личните карти  Peace

# 66
  • Варна
Здравейте, ако някой може да ми отговори, ще съм ви много благодарна! bouquet bouquet

Искам да резервирам двупосочни билети за двама възрастни и едно дете. След всичко което съм избрала ( като уточня, че багаж не съм вписвала ) в отчетното прозорче в дясно, което излиза, когато стигна до вписването на данните на пътниците ми излиза и 2х15кг багаж на еди каква си стойност.
Та въпросът ми е този багаж за двамата възрастни пътници ли е и дали е за двете посоки? Или е 15 кг, на един възрастен за отиване и връщане?
Надявам се да сте ми разбрали вароса  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Благодаря предварително  Hug Hug Hug

# 67
  • На планетата Земя
Мисля, че е за един възрастен за двете посоки. Ти избираш ли го специално или системата сама ти предлага?

# 68
Здравейте!

Ще пътувам за пръв път и най-вероятно въпросите ми са обсъждани много пъти, но искам да съм сигурна.

В стандартния билет не се включва ръчен багаж, нали? Ако искам само ръчен, трябва да купя чанта от минимум 15 кг. ли? Проблем ли е лаптоп в ръчния?
В leisure plus може ли към включения багаж 20 кг да взема и ръчен? Има ли проблем картата за плащане да е на различно име от това на пътуващия?
Благодаря!

Последна редакция: сб, 06 авг 2016, 04:04 от HeHe

# 69
  • София
Напротив Раян имат безплатен голям салонен багаж до 10 кг с определени размери + малък салонен.
Този от 15кг и 20кг е платен и чекиран. Често от Раян предлагат да вземат безплатния салонен в багажното на самолета.
Мисля, че няма проблем билетът да бъде платен с карта на различно име.

# 70
Да ви следя

# 71
  • Варна
Мисля, че е за един възрастен за двете посоки. Ти избираш ли го специално или системата сама ти предлага?

Системата сама ми го начисли  Tired

# 72
Здравейте,
при регистрация в сайта на РайънЕър въведох името си на кирилица. При закупуване на билета полетата с имената ми бяха автоматично запълнени с имената на кирилица. Ще е проблем ли, ако при закупуване на билети (за мен и спътниците ми)  имената са на кирилица? Имам впредвид проблеми при последващ чек-ин, който за нас (незакупилите място) е най-рано 7 дни преди полета.

# 73
Има ли проблем картата за плащане да е на различно име от това на пътуващия? 

Няма никакъв проблем.

И аз имам въпрос: Трябва ли да се купува билет за бебе на 10 месеца? Какво се прави предварително, когато се пътува с дете на тази възраст.

Все не мога да улуча работното време на "чат в реално време" от сайта им, за да ги попитам. Тук ще знаете...

# 74
Разбира се, че трябва. От менюто с броя на пътниците добавете един Infant 0-2 годинки. За тях се плащат само някакви минимални такси, не редовен билет. Мисля че само летищните им начислява, но не съм сигурна.

Общи условия

Активация на акаунт