RYANAIR - 3

• 125 875
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
В Атина, Раян кацат на Венизелос, нали?

Да

# 46
  • Варна
Мерсаж. Далечко е наистина, а и транспорта от край време до там е скъп. Но то къде в Европа не е скъп?

# 47
Май ни излъгаха с тези цени. Аз не видях никакви цени по-ниски от 13 евро, но те и вчера бяха такива. Снощи до 2 и нещо след полунощ нямаше също! Сутринта сега.... подвеждаща реклама нищо повече.

# 48
В момента има под 20 евро до няколко дестинации, но връщането е проблем.

# 49
Има за 7.99Е както е казала Bled и за 9.99 видях до Пиза мисля..., но от търсачката на главната страница. На другата не излизат тези цени.  Peace ( тази, на която те пренасочва като натиснеш банера с промоцията)  Wink

# 50
Райнър не лети за Пиза..... промоцията върви за България и Румъния. Тук обаче цените са вчерашни /по едно време дори ги повишиха/ докато от Букурещ има и по 5 евро.  Показва се отношение с тази"промоция" Явно са пуснали няколко билета за пишещите  в БГ мама, аз обаче не видях цени под 13 евро в София, а за 5 въобще пък да не говорим. Но защо да ни свалят цените, като сме готови да плащаме повече? 20 евро /5 евро все тая.

# 51
  • София
Има за 7.99Е както е казала Bled и за 9.99 видях до Пиза мисля..., но от търсачката на главната страница. На другата не излизат тези цени.  Peace ( тази, на която те пренасочва като натиснеш банера с промоцията)  Wink

Точно, и купувам всичко, което е под 10 евро, не е ли достатъчно ?
Да и до Пиза...

Райнър не лети за Пиза.....-----------------------

Сега пък няма да лети до Пиза ???

Аз как съм купила и тези билети ?

myRyanair
Полети
Sofia до Pisa
14:30 - 15:30
1 x Пълнолетен fare 9,99 €
Pisa до Sofia
15:55 - 18:50
1 x Пълнолетен fare 9,99 €

Общо за плащане 19,98 €

Ще вися аз да ги чакам да станат 5 евро, ако въобще се получи...
Ако станат 5 евро, ще искаме после пък да ни дават по 5 евро за да летим !!!

# 52
  • София
Не само, че летят до Пиза, ами това беше и една от първите дестинации от София. Аз виждам в момента цени под 10 евро до Кьолн, Атина, Айндховен, Милано.

# 53
  • HH
Ще вися аз да ги чакам да станат 5 евро, ако въобще се получи...
Ако станат 5 евро, ще искаме после пък да ни дават по 5 евро за да летим !!!

Това ми хареса.  Peace

Досега цена не ме е спирало, като ми трябва билет си купувам. И се възхищавам на хора, които могат да си плануват почивката от сега за другото лято. При мен този интервал е около 5 месеца, но билетите ги взимам около 2 предварително.

# 54
https://www.ryanair.com/gb/en/cheap-flights/?from=SOF&to=PSA … o-date=2017-03-25
 не зная как се случва на мен ми излиза, че няма такава локация!

# 55
https://www.ryanair.com/gb/en/cheap-flights/?from=SOF&to=PSA … o-date=2017-03-25
 не зная как се случва на мен ми излиза, че няма такава локация!

Тъпа им е търсачката, направо си избирай дестинацията от тук https://www.ryanair.com/gb/en/

И аз се разочаровах от намалението днес, щях да избера нещо ей така за спорта, може да има бъг на сайта и утре да пуснат, знам ли?

# 56
Благодаря, може би така ще стане! Peace

# 57
Аз също резервирах за Пиза на 10 евро. Не можах да разбера изискванието за резервиране на място при пътуване с дете, кога влиза в сила и така и не го направих. Всъщност пробвах, но детското място излизаше на редовна цена, а не безплатно.

# 58
  • София, България
Наистина имат доста добри цени понякога, специално за вчера обаче, нещо не успях да се ориентирам. Със сигурност цени от 5 евро не видях за нито една дестинация. В крайна сметка като имат рекламна кампания за билети на цена от 5 евро, трябва да можеш да си купиш на тази цена. Тук не дискутираме дали 10 евро билет е скъп или не.

# 59
Записвам се и аз да следя. Преди месец беше нашето първо пътуване с Ryanair, а и като цяло със самолет Grinning Всичко мина отлично, надявам се и за напред да е така Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт