RYANAIR - 3

• 125 875
  • 751
  •   1
Отговори
# 30
Да следя и аз. Все още не съм летяла с тях, но съм си харесала Атина.

# 31
И аз така - харесва ми, че с тях могат да се направят много други връзки с други полети в Европа /и не само/.

# 32
Не успях да видя дестинации за по 5 евро. Някой успя ли?

# 33
Не разглеждах до Декември  Peace  #Cussing out

# 34
Вероятно ще ги пуснат по-късно днес

# 35
Иначе проблемно летище...освен Кастейон - Стокхолм е същото положение.
Интересувам се за летището в Стокхолм и ще съм благодарна да споделите опит.

# 36
Някой успя ли да си купи от така рекламираните билети по 5Е newsm78

# 37
И аз ще ви следя за намаленията, защото и при мен не излизат

# 38
Здравейте! Имаме планове с мъжа ми и голямата ми дъщеря (на 4 г.) да пътуваме до Италия. От информацията на първа страница разбрах че всеки пътник има право на 2 бр. безплатен багаж, но не ми стана ясно за детето. Ако е по-голямо и вече не ползва количка и столче, няма ли право на раничка? Все пак предполагам цената на билета е една и съща и за деца, и за възрастни. Иска ни се да се поберем в ръчния багаж и да не купуваме допълнителен. И още един въпрос: задължителното закупуване на място за дете и неговия придружител влиза в сила за резервации от септември или пътувания от септември? Предварително ви благодаря за помощта!

# 39
Здравейте! Имаме планове с мъжа ми и голямата ми дъщеря (на 4 г.) да пътуваме до Италия. От информацията на първа страница разбрах че всеки пътник има право на 2 бр. безплатен багаж, но не ми стана ясно за детето. Ако е по-голямо и вече не ползва количка и столче, няма ли право на раничка? Все пак предполагам цената на билета е една и съща и за деца, и за възрастни. Иска ни се да се поберем в ръчния багаж и да не купуваме допълнителен. И още един въпрос: задължителното закупуване на място за дете и неговия придружител влиза в сила за резервации от септември или пътувания от септември? Предварително ви благодаря за помощта!

Да, детето има право на ръчен багаж колкото възрастен.

За закупуването на място не е ясно от съобщението на сайта, чакаме някой който купува билети да каже как е  Peace

# 40
  • sofia
Аз ще помоля ако намерите билети по 5€ да пишете , обещала съм на децата да ги водя някъде през октомври или ноември.

# 41
  • София
Аз ще помоля ако намерите билети по 5€ да пишете , обещала съм на децата да ги водя някъде през октомври или ноември.

Любче аз снощи купих на майтап тези билети:

Полети
Sofia до Cologne
 19:15 - 20:50
1 x Пълнолетен fare 7,99 €

Cologne до Sofia
17:25 - 20:50

Дори да не отидем, много важно...

# 42
  • София

Любче аз снощи купих на майтап тези билети:

Полети
Sofia до Cologne
 19:15 - 20:50

Cologne до Sofia
17:25 - 20:50

Дори да не отидем, много важно...

Прегледах всички дати, няма вече такива цени.
За септември най ниско 13,00 евро. Ама ще сме с първолак...така, че гледаме за по-късно

# 43
  • София
Прегледах всички дати, няма вече такива цени.
За септември най ниско 13,00 евро. Ама ще сме с първолак...така, че гледаме за по-късно

В момента
Има....7,99 €
Отиване от 08 до 17-09
Връщане от 17 до 29-09
Без някои дати, които вече свършиха.
След малко може и да няма...

# 44
  • Варна
В Атина, Раян кацат на Венизелос, нали?

Общи условия

Активация на акаунт