RYANAIR - 3

• 125 866
  • 751
  •   1
Отговори
# 15
 bouquet
търся изгодно Лондон до София билет края на август.. колко дни преди дата на полет е най изгодна цената забелязали ли сте?

# 16
  • Чукарландия
Благодаря за новата тема, Bradley! bouquet

С пожелание за много хубави пътувания и изгодни цени на билети! Hug

# 17
Благодаря за темата.
Есента ще пътувам с Райън за 1 седмица. Ще бъда с ръчен багаж, размера е ясен.
Чудя се дали ще може да мине 1 пинсета в него.
Важна ми е, с нея почиствам очите си.

# 18
Блис, в първият си пост не беше уточнила ''намален'' багаж за детето.

В момента има 30% намаление на багажа (по 17,85евро до 15кг в нисък сезон) и дете може да добави до 3 багажа на тази цена без родителя да го е направил.

Но ако родителят добави багаж (за същата сума 17,85), детето вече плаща по 8 евро и нещо...на практика двата багажа излизат на цената на един без намалението (25 евро).

Пак ли има оплаквания?

Да дам пример с багажа на Уиз? Ръчния на почти същата цена на чекирания при Раян.

Имах предвид ето този текст:

Цитат
Според условията на компанията, на всяко дете може да бъде регистриран багаж с 50% намаление, ако и придружаващия възрастен е при същите условия.

Според мнения, възможно е добавянето с намалена цена на багаж само за дете/деца, но отговорността за изпълнението на такова решение, нека да не е моя!

Явно не съм била достатъчно ясна. Съжалявам. Дано Брадли да ме е разбрала.

# 19
Благодаря за темата. Имам билети за Кастейон (Валенсия) за началото на октомври, които още не знам дали ще ползвам.

# 20
  • sofia
Благодаря за темата.
Есента ще пътувам с Райън за 1 седмица. Ще бъда с ръчен багаж, размера е ясен.
Чудя се дали ще може да мине 1 пинсета в него.
Важна ми е, с нея почиствам очите си.

Няма никакъв проблем, не се притеснявай! Аз си нося несесерче с ножичка, пинсета и пиличка венаги

# 21
  • Пловдив
Благодаря за темата.
През септември ще ползвам компанията - има директен полет до града, в който живее дъщеря ми.
Отдавна купих билета, но сега се чудя дали ми е нужен задгр. паспорт за държава в ЕС.
Колежка, която ги е ползвала често твърди, че чекирането е само с данни от паспорта, не приемали ЛК.

Системата те пита дали ще се чекираш с карта или паспорт, аз съм се чекирала и съм летяла и с карта, и с паспорт  Peace
Виж, не знам, ако си се чекирала с едното, дали можеш да летиш с другото  Thinking

# 22
нововъведение от 1ви септември
http://corporate.ryanair.com/news/news/160729-ryanair-cuts-the-c … n-2016/?market=en
Ще стане задължително пътуващите с деца до 12 години да закупят и изберат място за 4 евро, но за детето е безплатно

# 23
Благодаря за темата.
През септември ще ползвам компанията - има директен полет до града, в който живее дъщеря ми.
Отдавна купих билета, но сега се чудя дали ми е нужен задгр. паспорт за държава в ЕС.
Колежка, която ги е ползвала често твърди, че чекирането е само с данни от паспорта, не приемали ЛК.

невероятно ми се вижда това, радвам се, че доста хора го отрекоха като невярно

август ще летим за пръв път с Ryan Air и още не сме минали онлайн-чекирането, но в профила ми там на сайта (където като спътници съм въвела и другите членове на семейството), си има опция за предварително въвеждане на данни на документ за самоличност, предполагам, че после системата използва тях за чекирането? та видовете документи, които съществуват в това меню са Национална идентификационна карта от ЕЕА, паспорт и паспортна карта....... би трябвало първият вид да са българските ни лични карти, нали така?

# 24
Да, ние сме EEA

A valid National Identity Card issued by the government of a European Economic Area (EEA) country. (Only the following EEA countries currently issue National Identity Cards acceptable for carriage on Ryanair flights: Austria, Belgium, Bulgaria, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Estonia, Finland, France*, Germany, Gibraltar, Greece, Hungary, Italy, Latvia, Liechtenstein, Lithuania, Luxembourg, Netherlands, Malta, Poland, Portugal, Romania, Slovakia, Slovenia, Spain, Sweden, Switzerland.

# 25
Ще следя темата, благодаря  bouquet
Ryanair пуска билети от € 5 от София

# 26
ще наглеждаме какво интересно може да се появи за 5 евро, аз лично съм скептична, представям си едната посока ок да е на такава цена, но за да излезе връщането също на прилично-ниска, като нищо ще се очертае престой от 10 дни някъде, иначе ако е за уикенд връщането може да излезе златно Simple Smile но в тази връзка ще е любопитно да споделим информация кои са *проблемните* летища по техните дестинации от типа на Кастелон, за което споменаха няколко човека вече - силно отдалечени от съответния град и с неразумно високи разходи за стигане до него?

# 27
Принципно намаленията им не са с уловки, но да видим.
 Аз очаквам големи намаления от тях периодично, зимата например имаше от Букурещ до Милано по 1 евро билети.

# 28
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Аз съм летяла Пловдив-Бергамо-Барселона и обратно, като всяка отсечка беше по 6 евро - при една от европейските им промоции преди години.

Иначе проблемно летище...освен Кастейон - Стокхолм е същото положение. Евентуално можем да добавим и Мюнхен, Атина и Айнховен, които са с по-скъп транспорт, но не чак колкото първите две. Конкретно за Атина новите цени са 10 евро метро и 6 евро автобуса.

# 29
  • Пловдив
И аз тук.До Пиза летим след месец

Общи условия

Активация на акаунт