RYANAIR - 3

• 125 868
  • 751
  •   1
Отговори
# 90

И аз да се похваля с първи билети с Раян , взех от тези по 10 евро до Атина. Да питам те на същинското Атинско летище ли кацат или на някое друго?

Не можах да намеря информация в сайта. Някой помощ  Praynig
[/quote]

Ако полетът ти е до ATH, то тогава:
Athens International Airport "Eleftherios Venizelos"

https://en.wikipedia.org/wiki/Athens_International_Airport

Т.е. лети се до същинското летище.

# 91
Наистина онлайн чата работи. Е, почаках един ден да се свържа... и е само на английски, но сътрудничката успя да прибави бебето към закупения билет срещу 20 евро. Билетът беше закупен за 9.99 евро  Simple Smile

# 92
А ти как така забрави бебето? Мислеше,  че е безплатно ли? 

# 93
Да, мислех, че е безплатно и не знам защо реших да си взема само билет за възрастен. Чак като го купих ми просветна, че нещо не е наред...

# 94
  • София
Бих искала да ви попитам - Тези билети, например до Пиза, на цена 15 евро, освен тях има и 18 евро летищни такси. И така билета става на цена над 30 евро. Права ли съм, или някъде натискам нещо повече.

Последна редакция: чт, 11 авг 2016, 14:31 от J.R,

# 95
Ако става въпрос за еднопосочен билет и цената, която виждате е 14.99 €, то тя включва съответните данъци и такси. Вероятно добавяте допълнителна услуга като избор на място, приоритетно качване или нещо друго.

# 96
  • София
Това ми изписва - "Крайна цена на всички билети без такса за обслужване"
В полети до Пиза гледам
Отиване и връщане - 30 евро. Като дам в сайта "избери" и директно ми начислява тези 18 евро "такса за обслужване"

# 97
А в сайта на Райън ли ги гледате или на esky и тн?

# 98
  • София
Това ми изписва - "Крайна цена на всички билети без такса за обслужване"
В полети до Пиза гледам
Отиване и връщане - 30 евро. Като дам в сайта "избери" и директно ми начислява тези 18 евро "такса за обслужване"

И аз като индианец да питам, че цъках на няколко дестинации - винаги излизат по 18 евро на човек такса обслужване, та за четиримата идва 72 Е отгоре.

# 99
  • София
хааааа, ми дааааа
В сайта на е-скай съм
Благодаря

# 100
  • София
 bouquet

# 101
хааааа, ми дааааа
В сайта на е-скай съм
Благодаря

Е-Скай естествено не работят без пари, затова. Иначе не виждам какво би спечелил човек ако купи от ескай вместо директно от компанията.

# 102
  • София (Възраждане)
Чета, че от 1-ви ще е задължително да се купи място, ако пътува и дете. Двама възрастни + дете сме. Ако купя билети сега без да чакам 1-ви, мога ли да разчитам, че при обаждане до кол центъра ще ни сложат тримата заедно, без да плащам допълнителните такси или само единият от възрастните ще получи сигурно място до детето?

# 103
Съжалявам, ако въпросът ми е глупав, но защо даденото времетраене на полета и часовете за излитане и кацане се разминават? Например дадено е 3 часа и 35 минути, излитане 16:55 и кацане 18.30, т.е 1 час и 35 минути. Влиза и времето за проверка, настаняване и тн. или е нещо друго?

# 104
  • HH
Съжалявам, ако въпросът ми е глупав, но защо даденото времетраене на полета и часовете за излитане и кацане се разминават? Например дадено е 3 часа и 35 минути, излитане 16:55 и кацане 18.30, т.е 1 час и 35 минути. Влиза и времето за проверка, настаняване и тн. или е нещо друго?
Часовете изписани на билетите са съответно местно време на излитане и местно време на кацане на началната и крайната дестинация. Ако имаш билет за връщане и погледнеш него, ще видиш същото времетраене, но ако смяташ часовете ще ги изкараш 5 часа и 35 мин примерно newsm78 Предполагам летиш за острова  Flutter

Общи условия

Активация на акаунт