RYANAIR - 3

• 125 863
  • 751
  •   1
Отговори
# 105
Съжалявам, ако въпросът ми е глупав, но защо даденото времетраене на полета и часовете за излитане и кацане се разминават? Например дадено е 3 часа и 35 минути, излитане 16:55 и кацане 18.30, т.е 1 час и 35 минути. Влиза и времето за проверка, настаняване и тн. или е нещо друго?
Часовете изписани на билетите са съответно местно време на излитане и местно време на кацане на началната и крайната дестинация. Ако имаш билет за връщане и погледнеш него, ще видиш същото времетраене, но ако смяташ часовете ще ги изкараш 5 часа и 35 мин примерно newsm78 Предполагам летиш за острова  Flutter
Благодаря много! Съвсем логично да е така, но изобщо не се сетих.  Laughing Да, за острова.  Peace

# 106
  • София
Имам следното питане, ако някой може да ми помогне:
Когато правя онлайн чекиране седмица преди полет, на кой етап виждам на кое място са ме разпределили? Ако не ме устройва мога ли да се върна стъпка назад или пък допълнително да платя за избор на място?
Зададох въпроса си в чата на Раян, но нещо не ме разбраха и не получих адекватен отговор. Ще летя с дете, което е над 12г. и съответно не мога да се възползвам от безплатен избор на място за него, но е желателно да седим заедно.

# 107
  • София (Възраждане)
Имам следното питане, ако някой може да ми помогне:
Когато правя онлайн чекиране седмица преди полет, на кой етап виждам на кое място са ме разпределили? Ако не ме устройва мога ли да се върна стъпка назад или пък допълнително да платя за избор на място?
Зададох въпроса си в чата на Раян, но нещо не ме разбраха и не получих адекватен отговор. Ще летя с дете, което е над 12г. и съответно не мога да се възползвам от безплатен избор на място за него, но е желателно да седим заедно.

Този въпрос интересува и мен Embarassed

# 108
Райън няма да изпуснат никоя възможност да ви вземат парите, не се притеснявайте. Може да доплатите винаги.

# 109
аз оня ден направих онлайн-чекиране, може би не съм гледала внимателно, но сякаш определените от системата места ги видях чак като кликнах на бутона за завършване на чекирането и генериране на бордните карти; след няколко дни ще правя пак чекиране и ще обърна повече внимание на кой етап какво се вижда, и ще пиша тук, ако не е късно за питащите

системата ни даде три места едно до друго на приличен ред - в смисъл устройват ме прекрасно като за безплатни, но ако беше обратния вариант - не виждам сега нито в приложението, нито в сайта, възможност да канселирам чекирането и да започна отначало с платени места, възможно е да недовиждам и всъщност да има такава опция

# 110
  • София (Възраждане)
За мен няма да е късно!
Антеа, ти колко време преди полет се чекира? Пише, че ако искаш да избираш място, чекин-а трябва да е 30 дни предварително newsm78

# 111
  • София
И за няма да е късно, ще пътувам след месец.

# 112
Аз още при купуването на билетите исках да запазя места, но детското място не ми го даде безплатно и оставих да го мисля за по-късно (аз ли не направих нещо, както трябва, не знам). Но сега се притеснявам, да не изпусна момента и да останем разделени.

# 113
За мен няма да е късно!
Антеа, ти колко време преди полет се чекира? Пише, че ако искаш да избираш място, чекин-а  трябва да е 30 дни предварително newsm78

по-скоре не "трябва", а е "възможно", можеш да си купиш място и в последния момент Simple Smile

точно една седмица по-рано отваря чекирането за безплатни места, и тогава го направих, но няма никакъв проблем пак да започнеш чекирането и да си избереш и платиш предварително място (каквито са останали от предишните 3 седмици, в които е било отворено чекирането за платени места)

# 114
Ще пътувам от София до Пиза и искам да попитам полетът директен ли е защото на отиване е 1ч., а на връщане е 3ч.? Някой пътувал ли е?

# 115
Разликата идва от часовото време. Инак като времетраене е все 2 часа.

# 116
  • Чукарландия
Ще пътувам от София до Пиза и искам да попитам полетът директен ли е защото на отиване е 1ч., а на връщане е 3ч.? Някой пътувал ли е?

Разликата идва от часовата зона. Италия е 1 час назад. Полетите са изписани с часовете съответстващи на часовата зона, от където е полета. Продължителността на полета София-Пиза и Пиза-София е една и съща. Peace

# 117
А да попитам как се определят местата в самолета, без да е предварително доплатено за избор на места? Има ли шанс двама човека закупили билетите си заедно да са един до друг или е малко вероятно?

# 118
А да попитам как се определят местата в самолета, без да е предварително доплатено за избор на места? Има ли шанс двама човека закупили билетите си заедно да са един до друг или е малко вероятно?

Винаги си купуваме билетите заедно и местата ни винаги са едно до друго, без да доплащали за избор.

# 119
Има намаление на полетите до Берлин
и много евтини билети до Венеция и Милано през ноември

Общи условия

Активация на акаунт