RYANAIR - 3

• 125 799
  • 751
  •   1
Отговори
# 255
Нищо не трябва да правите, просто билетите остават неползвани

# 256
  • VARNA
Нищо не трябва да правите, просто билетите остават неползвани

Благодаря за бързия отговор bouquet

# 257
  • София/Хамбург
Здравейте, имам въпрос относно местата в самолетите на Райън. Понеже наскоро пуснаха полетите Берлин-София, които на мен са ми страшно удобни за пътувания през уикендите, вече си закупих за началото на Октомври на страхотни цени от по 12.90 Евро в посока. Понеже си имам едно наум от Уиз, където стандартните места са ужасно тясни и винаги си взимах от широките места до аварийните изходи, та направих същото и с Райън. Но все пак тези места са с доплащане от по 15 Евро......та се чудя дали да продължавам да го правя.

Та има ли разлика между седалките на Уиз - стандартните, и тези на Райън, или са еднакво тясни откъм разстояние за краката до предния ред?

# 258
  • София - Бургас
Даже при Райн Ер седалките са още по - малки и тесни в сравнение с Уиз.
Според мен самолетите на Уиз са значително по -комфортни Peace Peace
Ние места не сме плащали, но на връщане от Италия, стюардесата каза, че може да седнем на местата при аварийните изходи, където седалките са много широкии, най -скъпи по -принцип и намазахе тогава, но това си беше чист късмет Peaceпросто бяха празни и свободни, и не знам защото така реши - късмет, връщането бе комфортно Peace
Иначе бяхме 15 души, 4 семейства с деца и това което НЕ ми хареса, е че ни пръсна из самолета по седалки, никакъв ред и съображиние, поне да бяхме едни до други настанени, но уви #Cussing out

# 259
На мен ми е една идея по-широко в самолетите на Раян, сравнено с Уиз

# 260
Здравейте. Попрехвърлих малко темата, но все пак да попитам. Досега не съм летял с RyanAir. Трябва ми билет за ноември от Кьолн до София. Резервация с лична карта е възможна, нали? Или само със задграничен паспорт може? И относно куфара, стриктни ли са ако надвишава 15-те килограма с малко? Ааа, и последно, прочетох, че не се налага разпечатване на бордната карта както при Уизз, има ли промяна тук?

# 261
  • София
Стриктни са.
И салонния багаж е 10 кг. Днес изпращах познат от София.
Мереха багажа, караха да го поставиш в еталона.
После, като влязоха за гранична проверка видях, че се заядоха нещо с таблета на близкия. Не разбрах какво е, но баща му каза - ОС била без лиценз.

# 262
Здравейте Simple Smile
Мъжът ми ме изненада приятно със самолетни билети до Валенсия за рождения ми ден Simple Smile
Всичко хубаво, обачеее. Оказва се, че летището или още не се е настроило за тези полети от България или има голям заговор.
Моля Ви, помагайте - каца се на летище Кастелон в понеделник и няма нито шатъл, нито читава рент а кар компания, която да работи дори в часовете на кацане на полета, нито някакъв друг обществен транспорт, с изключение на "копърки". Има те ли информация дали това положение ще претърпи промяна със стартиране на полетите или трябва да се оправяме някакси Wink
Питах в "лайф чата" - уви нищо не ми казаха. Не може да се рентне кола и през сайта на Райн и съм малко в безизходица. То промоцията ще стане.... Wink
Благодаря Ви предварително Simple Smile

# 263
Те сега тръгват полетите, предполагам, че ще се организират бързо. Досега на тези дни не е имало полети, съответно   не е имало нужда от трансфер.

# 264
В сайта на RyanAir при покупката на билет, има ли някъде опция за маркиране какъв вид чек-ин избирам (както при Уизз) или тук е спестено това? Понеже никъде не видях подобна форма за попълване/избиране.

# 265
  • София - Бургас
Мариян, няма такава опция, купувай смело. Чекирането е 7 дни преди датата на полета, преди това е ти иска пари, за ранен чек - ин.  Peaceиначе е безплатно, тя системата те води.  Peace
Попълваш документа с който ще летиш - или лична карта, или паспорт, но които данни въведеш, тях ще трябва да представиш на гишетата преди полета Peace

# 266

kmo6olova летището на Кастеион е на 75 км. от Валенсия. Едва ли в последствие ще го променят, защото предполагам се плащат лицензии и е за определен период от време. На летището имат офис една доста популярна фирма за рент а кар, ето ти линк https://www.goldcar.es/, а иначе за превоз ето ти линк към автубусите които е даден на страницата на летището http://www.mediterraneoholidays.com/aeropuerto-de-castellon.
Аз не съм ходила никога на това летище, просто се разрових в страницата им.

# 267
А отзиви (може и на лични) за хотел близко до летището в Брюксел?

# 268
Здравейте , предстоят ми ежеседмични пътувания с компанията до Берлин и обратно... летяла съм с тях до Лондон вече и знам че много стриктно следят ръчния багаж да не превиши допустимото. Новото за мен / 3 г. не съм ги ползвала/ е че имаш право и на дамска чанта извън ръчния куфар. Сега започвам с въпросите- Тази чанта тегли ли се и към въпросните 10 кг. ли е?
2- Излитат от Терминал 1 , как се стига с градски транспорт до Терминал 1? Има ли автобуси м/у двата терминала на Летище София?
3- Върти ми се в спомените че има клубни карти с които си купуваш билети за бизнес клас с намаление, не помня на тази компания ли беше и никъде не срещам инфо - та има ли нещо такова?

# 269
Здравейте , предстоят ми ежеседмични пътувания с компанията до Берлин и обратно... летяла съм с тях до Лондон вече и знам че много стриктно следят ръчния багаж да не превиши допустимото. Новото за мен / 3 г. не съм ги ползвала/ е че имаш право и на дамска чанта извън ръчния куфар. Сега започвам с въпросите- Тази чанта тегли ли се и към въпросните 10 кг. ли е?
2- Излитат от Терминал 1 , как се стига с градски транспорт до Терминал 1? Има ли автобуси м/у двата терминала на Летище София?
3- Върти ми се в спомените че има клубни карти с които си купуваш билети за бизнес клас с намаление, не помня на тази компания ли беше и никъде не срещам инфо - та има ли нещо такова?

Вече са ларж с багажа, рядко гледат размерите. Преди бяха ужас.
Има безплатен микробус между терминалите.

Общи условия

Активация на акаунт