RYANAIR - 3

• 125 864
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
  • Пазарджик
За първи път пътувам с тази компания и имам нужда от съвет. Може ли да пътувам с дамската чанта и ръчен багаж или трябва да я прибера в ръчния? Колко цигари мога да кача без да ми направят проблем за това?

# 706
  • София
За първи път пътувам с тази компания и имам нужда от съвет. Може ли да пътувам с дамската чанта и ръчен багаж или трябва да я прибера в ръчния? Колко цигари мога да кача без да ми направят проблем за това?
Имате право на един ръчен багаж с размери 55см-40см-20см с тегло до 10кг  и една малка чанта с размери  35см-20см-20см
Защо просто не се чете първа страница на темата. Там има отговори на 90% на всички въпроси, които се задават.

# 707
  • Под гъбата
Относно ръчният багаж и лекарствата нали не правят проблем? Хапчета, инхалатор, спрей за нос?
А как стои въпроса с фон дьо тен и рол-он против изпотяване, кремче за ръце?
Знам, че за течности е до 100мл.
Винаги нося лекарства, не съм имала проблем! Сега не са ми искали да вадя пликчето с козметика. На летище София питаха имате ли ,забранени неща в чантата и толкова!

# 708
  • София (Възраждане)
Този въпрос често се бистри тук, но така и не намерих обобщение: деца на всякаква възраст ли имат право да превозват седалка за автомобил в допълнение към малкия салонен багаж безплатно?

# 709
Здравейте, момичета -
Това все още в сила ли е : от 1 септември ще е задължително за всеки, който пътува с дете под 12 години да закупи място за 4 евро, като за мястото на детето не се заплаща нищо. Това се налага, за да е сигурно, че децата ще имат гарантирано място до родителите си.

# 710
Здравейте!
Бих искала да попитам следи ли се стриктно за размера на малката чанта с размери  35см-20см-20см?

# 711
Здравейте!
Бих искала да попитам следи ли се стриктно за размера на малката чанта с размери  35см-20см-20см?

Не, изобщо, но не прекалявай  Laughing

# 712
Здравейте, момичета -
Това все още в сила ли е : от 1 септември ще е задължително за всеки, който пътува с дете под 12 години да закупи място за 4 евро, като за мястото на детето не се заплаща нищо. Това се налага, за да е сигурно, че децата ще имат гарантирано място до родителите си.

Да се самоцитирам -
Току що се свързах с Райън и това ще важи за билети закупени след 3-ти Окт

# 713
Здравейте, момичета -

Да се самоцитирам -
Току що се свързах с Райън и това ще важи за билети закупени след 3-ти Окт

Мерси за инфото, ще го включа в новата тема

# 714
Този въпрос често се бистри тук, но така и не намерих обобщение: деца на всякаква възраст ли имат право да превозват седалка за автомобил в допълнение към малкия салонен багаж безплатно?
Аз питах в чата. Казаха ми 10 или 12 години, не помня с точност.

# 715
Имаме билети за Атина и ще следя Simple Smile

# 716
  • София
Здравейте!
Информация от днес: никой дори не си направи труда да погледне, камо ли да мери  багаж. Става дума за София.

# 717
Каква е цената за допълнително закупен чекиран багаж?15кг..не намерих конкретна цена затова питам ако някой е закупувал скоро newsm78

# 718
Каква е цената за допълнително закупен чекиран багаж?15кг..не намерих конкретна цена затова питам ако някой е закупувал скоро newsm78
16 евро в едната посока /купих преди 2-3 дни до Милано/Има опция при покупката да си включиш и за двете посоки.

# 719
Колко време преди полета е най-добре да бъдем на летището, ако сме само с ръчен багаж и чек-ин е направен он-лайн? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт