ОКТОМВРИ не е толкова далече, скоро ще се гушнем с малкото човече! - тема 6

• 59 251
  • 761
  •   1
Отговори
# 690
Бяхме вчера на преглед и 45 дневния болничен.За сега беболинка си е в границите и седмиците.Насрочихме дата за секцио.Ще се раждаме на 01.10 Simple Smile Мдаааам отброяването започна и Радините вълнения hahaha

# 691
  • София !
Честито бебе lyoni88, да ви е жива и здрава малката госпожица bouquet
Стискам палци бързо да наддва и да се гушкате в къщи! На теб бързо възстановяване!  Hug

Последна редакция: сб, 03 сеп 2016, 09:29 от bunny : )

# 692
И аз мисля да правя сесия, но всичко беше заето до края на септември. Дано да изкарам дотогава Mr. Green

# 693
  • София
Аз ще я пропусна фото сесията тоя път. Обличането сутрин ми е бавен и болезнен процес, а и вече се чувствам огромна и издута като сватбена торта, само за снимки съм Laughing След време със следващото бебенце, живот и здраве, и то някъде около 5-6 месец, когато още не съм качила толкова килограми Embarassed Mr. Green Сега просто изпуснах момента.

Иначе в срядата ми е следващият преглед, тогава ще определим дата за секциото. Той АГ беше казал, че някъде около една седмица преди термина ще е, но като гледам това се падна точно по празниците в периода 22-23 септември и ме съмнява да ме запише за тогава Thinking А за събота и неделя операции насрочват ли се изобщо? newsm78 Май по-скоро не. Сигурно ще ме остави за нещо от сорта на 26-ти и ще трябва да кажа чао-чао на всеки шанс бебчето да бъде дева baby_neutral

# 694
Innerlane, и мен това ме притеснява - че съм супер подпухнала и ще изглеждам смешно. Иначе относно секциото, зависи къде ще раждаш. Повечето частни болници няма да имат проблем за празниците. Аз пък се моля да устискам до края на септември, за да не е Дева Joy

# 695
  • София
cristi, защо бре, вие с любимия какви зодии сте, че не искате дева? Mr. Green

За празниците - дано. Аз не знам защо все си представях, че през почивните дни има по-малко персонал и всички са заети само да се подмотават и скатават... Blush Laughing

# 696
Ама моля ти се! Мъж Дева е по-лошо само от мъж Риби! Тц, не ща и да чуя Joy

# 697
И аз мисля да правя сесия, но всичко беше заето до края на септември. Дано да изкарам дотогава Mr. Green

Ако искаш да питам при тези, които правиха нашите? Не знам колко взимат, че ни е подарък.
И аз се надявам бебето да прескочи девата, не че имам нещо против тях, ама знам ли, везни по-добре ми звучи, но това щще най-малкия проблем  Mr. Green живи и здрави, другото ще се нареди

# 698
Pure_nature, благодаря, но мисля да се пробвам така. Ако родя преди това, значи така е трябвало да стане Simple Smile

# 699
Innerlane, и мен това ме притеснява - че съм супер подпухнала и ще изглеждам смешно. Иначе относно секциото, зависи къде ще раждаш. Повечето частни болници няма да имат проблем за празниците. Аз пък се моля да устискам до края на септември, за да не е Дева Joy
И аз не искам да е Дева... Laughing Laughing Laughing Но в крайна сметка да се роди живичко и здравичко, пък всичко останало е без значение. Hug bouquet

# 700
И аз не искам да е Дева... Laughing Laughing Laughing Но в крайна сметка да се роди живичко и здравичко, пък всичко останало е без значение. Hug bouquet
Абсолютно! Нищо друго не ме интересува.

# 701
Мина фотосесията, сега ще чакаме обработката на снимките. Фотографката снима в къщата си в Панчарево, студийни снимки.
И аз предпочитам нашето момче да е везни Simple Smile

# 702
Аз няма да правя фотосесия. А спечелих такава безплатна от една игра. Просто не искам да имам снимки като барбарон. След раждането, живот и здраве.

# 703
На мен основният проблем са ми килограмите, качени преди да забременея. Иначе откакто съм бременна съм +7 кила, което за 9-ти месец е ок. Апетит нямах никакъв почти през всички месеци, освен по време на почивката ни в Гърция.

# 704
  • София !
Моята бебка е между 3 зодии  Simple Smile
Ако се роди в първата седмица на 9ти месец, ще е дева. Ако си се роди до термина или малко след него, ще е везни. Ако пренося една седмица, ще е скорпион /като мен/  Simple Smile . Ама да мине всичко със здраве, благополучно и да сме живи и здрави! Това е най-важно! Пък другото се нарежда.

Общи условия

Активация на акаунт