София Люлин ІІІ - Люлинските мами сладурани се разхождат с бебета засмяни

• 11 711
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
  И аз много се надявам.За всеки случай си вземете дъждобраните за количките,пък ние сме лесни.
  Вижте какво пусна една мама от моя форум,и да се научите да я пеете!http://m1r0.no-ip.org/qk-cup-cop/

# 106
песента е супер, но спами целия форум Simple Smile ама големи танци въртим с бебо

# 107
  Май нещо не се получи,ще опитам пак.Е,немога,като се върне мъжо ще го накарам,или Правде,ти се сещаш за какво става въпрос,HELP!

# 108
  А,добре,значи се отваря,аз не мога обаче така да си обърна езика

# 109
# 110
Само да не вали сме там Hug

# 111
Да се оплача. Болна съм. Много ме боли гърло и ми тече носа. Пепчо и той май го прихвана от мен и цяла сутрин киха  и кашля Cry.

А тази песничка ако някои успее да я научи, еееее моля да каже как става.

# 112
  • София
Много съжалявам за болниците  Sad  Бързо да се оправят  Praynig  Praynig
Петя, на теб не ти се полага да боледуваш  Crossing Arms - хайде пийни чайче с коняче и утре на линия  Hug   bouquet
Искам да благодаря на Ирина   bouquet Днес ни заведе с Мия и записахме чаветата Laughing на детска кухня.В петък ще ядем манджи - а, дано са вкусни  Hug
Днес бяхме на бебешките за около 30 минути с Правда и Ирина, ама нямаше престрашили се от вас  Thinking
Дано утре времето е по-благосклонно към нас!
Хайде от нас за вас  Hug

# 113
Ние с Деси дойдохме,но по-късничко,а вие все бягате преди 12 CryДоста поостанахме,но никой не дойде след 12.30.
 Хей,никакви болести повече!Лятото дойде,а ние се разкисваме със зимни болести.Малкия вече се оправи,даже от имунизацията нямаше никаква реакция,значи сме си здрави.
   Дамаянти,Миа,най-накрая ще има някой с нашия режим,та да не се разминаваме

# 114
ние днес не излизахме,  Sadтаткото снощи замина за 1 месец и съм се скофтила нещо. избивам си нервите с оправяне на гардероби цял ден. тъкнмо се наканих да поизляза и пак рукна дъжд.
да вземе за се разпролети, както трябва , 4е ми писна ве4е.

# 115
  • София
ние днес не излизахме,  Sadтаткото снощи замина за 1 месец и съм се скофтила нещо. избивам си нервите с оправяне на гардероби цял ден. тъкнмо се наканих да поизляза и пак рукна дъжд.
да вземе за се разпролети, както трябва , 4е ми писна ве4е.
Марго, нас ни е завяла една вихрушка с теб. И нашия татко днес замина (макар само до края на седмицата) и аз съм се сдухала и нервясала и навсичко отгоре дребната прави гладна стачка #Cussing out А този дъжд допълва цялостната хармония. Ти сигурно кърмиш, ама аз всех, че пийнах чашка две бяло винце, ама пусто пак не ми мина...нещо ми се яде...АМА ВКУСНО

# 116
да-да  кърмя Cry, от 39 ден тотално с АМ Sad затова сножи си пийнаг едно голямо. 
ама и аз съм така мисля да се излекувам с някаква вкусна и вредна поръ4ка, пица, китайско или нещо за душата и дупето. ама да го дръмнеш делян- тръгнаха в4ера в 22 с едно мом4е и днес в 15 ми се обадиха от болоня. на фитипалди ще ми се прави той, страх да му бера  #2gunfire

# 117
Марго, Миа,
вкусното от мен, ама елате да оправите и мойте гардероби, а и не само те се за подреждане.
Аз вече съм на лятна тема, на пук на гадната настинка, и хайде заедно да си търсим оферти и местенца за почивка. Гарантирам, че и вас ще ви хване лятното настроение. Laughing Laughing Laughing
Първо съм си набелязала Копривщица и ако някоя от вас скоро е била там, бързо да докладва.

# 118
с тоз малък 4овек и засега без кола не знам как ще идем на истинска по4ивка, то си трябва цял катун.
ина4е, i dreamed about africa, в моя слу4ай тунис, ама няма , освен ако не спе4еля следващия биг брадър Simple Smile

# 119
  • София
Петя, ти се пощури с това търсене на почивки бе жена - не се ли спряхте вече на някаква оферта  Laughing
Мия, Марго, освен да се съберем в нас утре на обед, да приспим дечурлигата и да ударим по една-две-три бири  Joy hahaha с ЯКО мезе  hahaha
Уф, това време май на всички ни влияе шашаво  #Crazy #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт