Искам да кажа ... (84)

• 69 260
  • 747
  •   1
Отговори
# 720
Антигона, чета и настръхвам, май на всички историите са предопределени Heart Eyes Изключвам моята история, ами на една моя близка приятелка, дето се запозна с един господин по интернет и когато вече реши да се срещне с него, аз толкова се противях, че може да е всякакъв измислен образ, да ми каже, точно и ясно къде ще е, едва ли не по часове, ако се налага да ходя да я спасявам, пък връзката им още продължава, остави ми за смях станах с моята мнителност. Понякога и най-странните неща си имат логика и обяснение Simple Smile

# 721
Tя уговорката отдавна е такава, той реши да отиде за един уикенд с това момче, което му е бивш съквартирант, след като се уточнихме, че аз ще ходя със сестра ми и рускинята. За ужас на Сандо, обсъдено е, не ме е зарязал вкъщи с плетката и да хукне по чуждо. Не са ПЕТ дни, а за ПЕТък, събота и неделя.

# 722
Не че ми липсва, ама Сандо зачезнА нещо  Rolling Eyes

# 723
  • В Космоса
Лиляна, знаеш ли някакви курсове или уроци по информатика за най-малките ученици  в Ямбол? Племенникът ми има големи заложби по математика, има уж интерес и към програмиране (искал да прави игри и пр. Crazy) и май искаме да се развива в тази посока, живот и здраве и ако не загуби интерес. Сега ще е трети клас.

# 724
Еха, как обичам да слушам любовни истории! Антигона, много романтично е било твоето, да Го познаеш от пръв поглед! На мен бая погледи ми бяха нужни, даже от началото никак не го харесах мъжа ми, не беше мой тип. Голямо гонене ме гони, ухажване и чудо, докато предам крепостта, после обаче, както често се случва, аз клъвнах и разиграването ми излезе през носа:) Две години ни отне да премерим кой е с по- големи рога и инат и да опровергаем прогнозата за невъзможност на връзка между Теле и Овен:))
Той нахалникът още, на десетата минута от запознанството ни ми каза, че ще се ожени за мен, умрях от смях...После, като се тръшках пред приятелката ми за него, тя все ми натякваше, нали не го харесваше, нали се смееше, за какво ми ревеш сега:) Аз пък силно вярвам в Съдбата. Ние минахме през много перипетии, за да сме заедно, но всичко си струваше Heart Eyes

# 725
Жаки, и ние сме теле и овен с мм, много хубава комбинация е, пък нефелните астролози, дето разчитат, че катерицата Беатрис най-добре ще им предскаже бъдещето, могат да бълнуват всякакви щуротии.

# 726
 Hug Ooooo!!Jacklin!  Heart Eyes

и аз моя човек не го харесах в началото, даже въобще. Мислех си, че е ужасен и като вид и като човек. След което така неусетно лапнах, че сега си мисля, че е най-прекрасния на света.
Ама ние сме Овен (моя милост) и Скорпион ( той). При нас все още е напасване като характери, и двамата сме ужасни инати. Но пък има любов.

Скрит текст:
Аз преди това живеех с едно момче, той беше страхотен, мил, семеен тип, но винаги съм чувствала, че не е моя човек. Нямаше привличане, нямаше страст, просто едно удобно съжителство. Той даже ми предложи брак. Но.. живота е интересно нещо. Сега поне си имам пръстен!  Mr. Green

# 727
Жаки, и ние си мерим инатите все още, на горкия телешкото му спокойствие беше взривено от факта, че рибешката ми душа е в пъти по-голям инат от него. За мен не е новост, мерила съм си ината със Скорпион и Овен и винаги съм била отгоре. Никак не е за хвалба, всъщност, тъй като моята вироглавост рядко е насочена към нещо градивно, дори напротив - в повечето случаи е под мотото "Просто искам да стане на моето."

# 728
  • В Космоса
Ние сме теле и коза, рогати до безобразие, но пък така си паснахме, допълваме се, имаме и много общи неща. Неразделни сме и се чувстваме чудесно заедно. В началото аз нещо се опъвах, запознахме се в Ст. град и официалната свалка беше една вечер на "Строежа", пихме водки с касис и го затворихме на сутринта, само ние бяхме останали. Аз му се оплаках, че имам проблем с диференциалните уравнения, май беше  и той с ентусиазъм предложи помощта си. На другия ден ровел в учебниците да си ги припомня и следобяд дойде, обясни ми ги, взех си изпита, всичко ток. Само, че аз още младо, зелено, много, много не го взимах на сериозно, обръщах очи и към други младежи. Embarassed Моята съквартирантка ми отвори очите, вика не го баламосвай момчето, не виждаш ли колко те харесва, колко е добър и сериозен и просто сте един за друг. Права беше!

# 729
Ха, астролозите. Хич няма да повярват в нашата връзка.
Ние сме два скорпиона  Flutter

Искам да кажа, че в неделя подреждах. Доста изхвърлих и на още толкова съм вдигнала мерника.
Но това, което успя и мен да изуми е количеството обувки.
Бройката гони трицифрено число  Shocked
Прибрани в кутии, подредени като войници, някои обувани по веднъж-два, някои няма и толкова  Mr. Green
Категорично заявих, че повече обувка няма да купя, то това не е нормално.

# 730
Ох, че романтична тема сте подхванали  Heart Eyes

Моят мъж е лъв, аз съм риби. Пасваме си идеално, той ме уравновесява и подкрепя крехката ми душа...
Бяхме колеги. Аз изобщо не исках връзка, намирах се в етап от живота си, в който отношенията ми бяха неангажиращи... А и бяхме колеги, аз нова и млада... Не исках да ставам повод за одумки. Той, обаче, беше много упорит и тънко се намърда. Аз все му повтарях, че сме само приятели  Joy Добре, че не ме е слушал и ме грабна. Известно време се криехме на работа по моя инициатива. Докато не ни хвана шефа на един футболен мач... Много ни бъзикаха. Когато клекнах най-накрая много бързо заживяхме заедно и знаех, че това е човека, с който искам да прекарам живота си. Той се доказа в серия тежки ситуации, в които изпаднахме съвсем в началото. Виждах в него равностоен партньор, вярна компания и добър баща за децата си... И още ги виждам... Разнежих се   Heart Eyes

# 731

Нима? Точно според астролозите представителите на един и същи знак градят най-здравите връзки. То е и логично де.

# 732

Нима? Точно според астролозите представителите на един и същи знак градят най-здравите връзки. То е и логично де.

Наистина ли? Имала съм партньор риби. Толкав бяхме еднакви, че чак беше плашещо. Връзката ни не се получи, но останахме много добри приятели. Според мен не се получи, точно, защото бяхме прекалено еднакви. Толкова добре се разбирахме, че прекарвахме повечето време да се изслушваме и анализираме, отколкото да имаме връзка  Laughing

# 733
  • sofia
Искам да кажа, че в неделя подреждах. Доста изхвърлих и на още толкова съм вдигнала мерника.
Но това, което успя и мен да изуми е количеството обувки.
Бройката гони трицифрено число  Shocked
Прибрани в кутии, подредени като войници, някои обувани по веднъж-два, някои няма и толкова  Mr. Green
Категорично заявих, че повече обувка няма да купя, то това не е нормално.
Само твои или на всички жени в семейството?  Wink
Моите, на фона на трите чифта на калпак на мъжкото население, изглеждат страшно много. Успокояващо е човек да знае, че не е сам в лудостта си.
Аз разчиствах дрехите на децата, а снощи правих преглед обувките.

# 734
  • В Космоса
И аз съм имала връзка с Телец и наистина с моите номера по моята тиква нещо не ме устрои работата. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт