Ей, че сладурска... Слагам я открито, защото има много позитивно въздействие
И още една, за да спазя добрият тон на темата:
и аз се надявам 
И Мелиса е много красиво същество, почти като брат си! За синът и да не говорим, страхотен сладур!
Устните на Мерве са тънки Орси, но аз поне съм на мнение, че с каквото те е дарила природата, с това трябва да си живееш, но много хора мислят другояче, няма лошо. Само на Хънтър Тайло не мога да и простя как си обезобрази прекрасното лице с тези пластични операции, напълно излишни ... Само обезобразени от катастрофа хора не мога да ги съдя, че прибягват до тях, другото е суета ... Но, така мисля аз
Тя излиза от кабинета си и ни казва, че е дошла инспекторка , покани ни да се запознаем с нея. Влизаме ... а "инспекторката " се оказа наша колежка, която се омъжи в Германия преди повече от 10 години
Срещнали се снощи с Лили и се уговорили днес да се видим всички заедно
Много се зарадвах, бяхме много близки преди това. Ние изобщо бяхме много задружен колектив, ама ... Мария вика, че добре, че е срещнала Лили, иначе щяла да ни търси в предишното ОДЗ. Жалко, че не е видяла цербера 
Айре
събирай!
, тоя гиф е на първа страница. мила

абсолютно споделям мнението ти
Трябва да си се родил като баба Яга, за да се наложат корекции 
Сега все още не сме го направили такъв / ние сме 5 човека от старата градина, заедно с шефката / но, работим по въпроса. Надяваме се, че ще успеем, но за това се иска време ...
уби ме просто
Ама то от чалгари какво да искаш ? Те са най-великите
И ММ е на мнение, че чалга слушат низшите духом
Не зная дали съм разбрала, де

когато го видя на сцената на митинга, тогава ще повярвам ...
Препоръчани теми