Къванч Татлъту в ЗП и СЮ, минали и бъдещи проекти и партньори-тема 51

• 68 394
  • 728
  •   1
Отговори
# 75

Ей, че сладурска... Слагам я открито, защото има много позитивно въздействие

И още една, за да спазя добрият тон на темата:

# 76
Айре  Heart Eyes и аз се надявам  Praynig
Много хубава  Башачето!  Heart Eyes И Мелиса е много красиво същество, почти като брат си! За синът и да не говорим, страхотен сладур!
На Мерве да не би да е стара тази снимка ? Може да е от времето, когато си беше слагала и силикон в бюста  newsm78  Устните на Мерве са тънки  Орси, но аз поне съм на мнение, че с каквото те е дарила природата, с това трябва да си живееш, но много хора мислят другояче, няма лошо. Само на Хънтър Тайло не мога да и простя как си обезобрази прекрасното лице с тези пластични операции, напълно излишни ... Само обезобразени от катастрофа хора не мога да ги съдя, че прибягват до тях, другото е суета ... Но, така мисля аз  LaughingВсеки има право да си прави с тялото каквото пожелае, нали ?
Ох, тази снимка от спойлера е невероятна!  Heart Eyes
Скрит текст:
Снощи шефката ми пише във фейса, че днес към 10.30 трябва наложително да отида до градината, ако ми е възможно. Отиваме 3 колежки, които заедно сме работили в предишната и се чудим за какво ни вика  newsm78 Тя излиза от кабинета си и ни казва, че е дошла инспекторка , покани ни да се запознаем с нея. Влизаме ... а "инспекторката " се оказа наша колежка, която се омъжи в Германия преди повече от 10 години  Joy Joy Joy Срещнали се снощи с Лили и се уговорили днес да се видим всички заедно  hahaha Много се зарадвах, бяхме много близки преди това. Ние изобщо бяхме много задружен колектив, ама ... Мария вика, че добре, че е срещнала Лили, иначе щяла да ни търси в предишното ОДЗ. Жалко, че не е видяла цербера  Mr. Green изпусна  hahaha
Страхотен гиф от Дива  Hug Айре  Heart Eyes събирай!

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 13:44 от queen_fenka

# 77
Фенче Heart Eyes, тоя гиф е на първа страница. мила Joy Joy Joy
ама като има нещо такова готино, го събирам де, за разлика от теб Laughing Laughing
мда, Хънтър Тайло имаше уникално лице, преди да се обезобрази....

а за твоето мнение за природата, не съм съгласна  Whistling

снимката на Мерве е нова Peace

а това в спойлера, което си споделила, много готино! Simple Smile

до послее Peace

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 13:46 от Airra

# 78
Айре  Heart Eyes  Embarassed Embarassed Embarassed hahaha
Ами аз си казвам моето мнение по въпроса, не искам да сте съгласни с мен. Аз лично и милиони да имам, не бих се подложила на това. Е, ако някой си оправи носа или ушите, става, но за устните и бюста, поне за мен е глупаво. Ама всеки сам си решава  Peace
По едно следобедно в хубава компания ?

Снощи се изкефих на този момент

До после!  Hug

# 79
Айре  Heart Eyes  Embarassed Embarassed Embarassed hahaha
Ами аз си казвам моето мнение по въпроса, не искам да сте съгласни с мен. Аз лично и милиони да имам, не бих се подложила на това. Е, ако някой си оправи носа или ушите, става, но за устните и бюста, поне за мен е глупаво. Ама всеки сам си решава  Peace
По едно следобедно в хубава компания ?

мерси за кафето Heart Eyes
аз имах впредвид нос и уши Peace

нещо са писали за Башак Peace newsm78

http://www.gazetepress.com/2014/08/18/basak-dizerin-sirri-70ler-ve-rock/

а от това може да се гръмнеш Sick hahaha hahaha hahaha hahaha

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 14:25 от Airra

# 80

На тази снимка на Башак пише, че е от 14.08.2014година!?

Фен, 1 към 1 са ни мненията по отношение на козметичните интервенции. Катастрофа или голяма злоба от страна на природата-майка, иначе НЕ. А не мисля, че Мерве е имала тънки устни. Може да не са много плътни, но никога с филъри не се получава нещо що годе нормално.

Това за срещата ви днес е повече от прекрасно! Явно сте си хубав колектив и преди и сега. 

# 81
Айре  Heart Eyes newsm10
Ще преведа малко от рускините  Laughing
Скрит текст:
06. 02. 2014г. Санкт Петербург Разказ от момичето, което е било дубльорка на Фарах Владислава Базулина
Всъщност, няма какво толкова да разкажа ...не зная английски, разбирам , но съвсем не мога да отговоря. Участвах в снимките, на една сцена с коня репетирах с него, а не съм актриса. Тогава знаех само, че е актьор и изпълнява главната роля ...Пояздихме заедно на коня, а някой от масовката се провикна : " О, не на всяка може да и излезе късмета да поседи на коленете на Къванч" Тогава започнах да се интересувам кой е той ... Най- общо какво да разкажа, той ме поздрави, през цялото време се усмихваше, след това ми благодари / а аз не направих нищо кой знае какво / Много съжалих, че не успях да си поговоря с него. След това започнах да гледам Забранена Любов, изгледах филма Сънят на пеперудата. Впечатли ме. Силен филм. Вашият кумир е отличен актьор.
Само да можехте да видите как изглежда на коня ... Той не е професионален ездач, но след като потренира малко, изглеждаше много гордо и величествено на коня. Да да да ... Те не се познаваха с коня, а той си беше с характер. Но, после Къванч ето така, с една ръка ... този момент е останал в паметта ми . И все едно времето спря, а той като истински принц на бял кон ... Той е красив! И се отличава сред тълпата / снимачния екип, помощниците и другите актьори / Не зная с какво е свързано това ... но, неговата осанка и поведение ... привлича погледите. Сложно е да се обясни. Аз не съм му почитателка / за сега )))/  и обективно гледам на него като мъж- актьор. Ако това беше да речем Джоузеф Морган / а аз го обожавам / щях да пиша за него, че е супер, супер, супер и не спорете с мен ))))  А той / Къванч / сам по себе си е впечатляващ. При това, когато е в образ, той може да се покаже високомерен /разбира се,  мислейки за ролята и да не забрави нещо / но всъщност се оказа много мил ... И е толкова обикновен, колкото хората, с които говори. В този смисъл Фарах е по-различна, по-сдържана. Когато ме видя за пръв път / бях облечена в бяла рокля / тя се разсмя. Това беше много странно. Навярно е сметнала, че аз никак не приличам на нея ...
10.02.2014г. Разказ на Екатерина Малетина, студентка в театралната академия за изкуства, една от танцьорките, взела участие в снимките на бала
Снимахме два дни. Къванч се показа съвсем обикновен при общуване, не се звездее, наистина преди всеки дубъл му поднасяха огледало, за да оправи косата си, ако нещо не му харесва . Когато тръгваха да го пръскат с лак за коса той само викаше Йок, йок, йок ))) Сам оправяше косата си. Той е весело и остроумно момче, през цялото време на снимките се шегуваше. С всички се поздравява, усмихва се. Забавен такъв ... Атмосферата беше много дружелюбна. Той ни попита от къде сме дошли на снимки, къде учим. Но, да танцува валс той съвсем не умее ))) Моят партньор пък танцува с Фарах. През цялото време турския екип се шегуваха един над друг и над нас, руснаците. Главното беше, че ние не разбирахме абсолютно нищо и това беше много забавно. Помощник - режисьора постоянно ходеше и повтаряше "тишина" или "камера" той други думи на руски не знаеше )))  А главния режисьор - една такава малка смешна жена - по пет пъти бягаше и говореше нещо на актьорите, после пак се връщаше на мястото си. След всеки снимачен ден ни аплодираха за труда. Но, най-смешното беше, че нашите изядоха реквизита )))  На масите имаше подноси с плодове и кани вино /сок/ приготвени за снимките. Даже по микрофона няколко пъти обявиха " Не яжте реквизита! " но това не помогна ))) Като цяло снимките оставиха много приятни спомени, не съм мислила, че турците толкова качествено и отговорно се отнасят към работата си. Ние можем да се поучим от тях.
Орси  Hug абсолютно споделям мнението ти  Peace Трябва да си се родил като баба Яга, за да се наложат корекции  hahaha
Колкото до колектива ... бяхме, наистина. И онази го направи на пух и прах  ooooh!  Сега все още не сме го направили такъв / ние сме 5 човека от старата градина, заедно с шефката / но, работим по въпроса. Надяваме се, че ще успеем, но за това се иска време ...
Айре  Heart Eyes уби ме просто  Joy Joy Joy Joy Ама то от чалгари какво да искаш ? Те са най-великите  Sick И ММ е на мнение, че чалга слушат низшите духом  Laughing но не го поства в соц. мрежи  Joy Joy Joy
А това за Башак ... доколкото разбрах с гугулето, явно е за предаването, което води и май, че се връща модата от 70 години  newsm78 Не зная дали съм разбрала, де  hahaha

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 16:34 от queen_fenka

# 82
да, тая снимка на Башак е от 2014, но сега я е сложила в ИГ си Peace
а иначе за статията, нищо интересно и пикантно Wink

Фенче Heart Eyes , мерси за превода bouquet bouquet
много ми беше интересно Simple Smile
как Киво е викал Йок Йок, като са го пръскали с лак за коса Joy Joy Joy

# 83
Айре  Heart Eyes и на мен ми беше интересно, докато го четях. Ама не са успявали да го напръскат с лак за коса, щото е викал Йок, йок, йок  Joy Joy Joy Joy Направо си го представих  hahaha
Ох, беее ...

готино!

Ще взема пак да си го изгледам, липсва ми този сериал  Heart Eyes

# 84
 Crazy

ами те май ги затриха сериите със суб. Whistling

# 85
Аз мога и на руски да си го гледкам  Mr. Green На тях поне им уважават труда и не ги трият  Crossing Arms
Хайде при Кузейката!  Heart Eyes

Приятно гледане!  bouquet

# 86
 Whistling ooooh!

С пълна пара тече организацията на свикания от Ердоган митинг на 7 август. Мотото е "В името на демокрацията и мъчениците от 15 юли"

Призивът на Ердоган е  на този митинг да дойдат всички партийни лидери, всички спортисти и хора на изкуството.

Лидерът на основната опозиционна партия заяви, че няма да присъства лично, ще ипрати свои представители.

Но властта и нейните привърженици подготвят трескаво митинга. Транспортът в неделя ще е безплатен. Митингът ще се предава от всички телевизии.

Организацията сред хората на изкуството се води от музикалния продуцент Polat Yagci. Вече се появиха списъци на известни музиканти, които ще бъдат там. Предполагам, че другите продуценти ще се постараят да организират и те подопечните си актьори и творци. Въпросният Полат е осигурил яхти, които ще тръгнат от Бебек, за да откарат известните имена ?????! Целта е да могат спокойно да стигнат до площада и да се качат на сцената. Ще бъде предоставен специален превоз на "звездите", които не искат да идват с личните си автомобили.  Имало такива, които заради вражди, не искали да бъдат заедно с определени имена. За тях са наети специални яхти.  Rolling Eyes

И няколко изречения от една днешна статия, свързана с митинга.

"Прочетохме списъка с имената и виждаме, че ще присъстват от İbrahim Tatlıses до  Orhan Gencebay, от Kenan İmirzalıoğlu до  Yılmaz Erdoğan, от Hande Yener до Murat Dalkılıç , от Ata Demirer до Kıvanç Tatlıtuğ’.
Но ще бъдем много щастливи, ако до тях видим Таркан, Сезен Аксу и Джем Йълмаз / те бяха много критикувани, че не са заклеймили публично опита за преврат/. Очите на народа ще търсят тях. Дори и имената им все още да липсват в списъците, вярваме, че и те ще бъдат там, за да празнуваме с гордост победата на Втората война за независимост."

лекинка Hug

# 87
Айре  Heart Eyes когато го видя на сцената на митинга, тогава ще повярвам ...

Лека! smile3524

Последна редакция: чт, 04 авг 2016, 23:08 от queen_fenka

# 88
  • Плевен / София
Айре  Heart Eyes когато го видя на сцената на митинга, тогава ще повярвам ...

Лека! smile3524
това е супер....аз съм пак на кино.... Party

# 89
Гости  Hug wavey
Ето, това е ... вярвам, че и тази година класацията ще е такава  Peace

Последна редакция: пт, 05 авг 2016, 00:48 от queen_fenka

Общи условия

Активация на акаунт