Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 083
  • 742
  •   1
Отговори
# 675
  • Под Слънцето
Тиху ся! Не сЪ издавайти ! Знаете,че ни следят от Ми5, 6 , МОСАТ , Кгб, Цру...  Joy

# 676
В правилата им изрично пише,че спечелилите, които не са от София могат да изпратят познат да я вземе наградата  Crossing Arms
Тези, които не сте от София какво пишете за квартал? Изборът е само между софийски квартали.

Аз съм отворена и писах център.  Joy Ама на центъра ще си остана.  Joy

Аз писах Витоша и Лозенец  Mr. Green

# 677
  • Под Слънцето
Я дайте някоя друга игра с тениски,че набрах опит Wink

# 678
 Взех си тениската Леко, но ми дадоха само едната, казаха само лично се получават.

# 679
  • София
Звънях на телефоните на централния офис на ОргАхим в Русе, никой не вдигна, но е малко късно. Звънях и на двата телефона на магазина на цар Борис III в София, но и там не отговарят. Аз съм от Бургас и си искам тениските. Като няма да дават на нестоличани, да го бяха писали в услонията. Утре пак ще звъня, на някой друг занимава ли му се?

# 680
В магазина на Борис имаше само 1 човек, който обслужваше, вероятността да вдигне телефона не е голяма.

# 681
Като гледам как сте луднали за тези тениски , все едно злато подаряват Joy Joy. Е Този път няма да се натискам, макар че има кой да ми я вземе от там Simple Smile

# 682
Вчера видях промоция на кока кола - при покупка на 2бр от 2л получаваш подарък чаша, имаше и от салфетките също. Май тези, които не сме от София, няма да можем да си получим тениските.

# 683
Е това е добро.

# 684
  • София
Май няма да участвам в "далаверата" с тениските...Да си ги носят... 😆😆😆

# 685
  • На брега на морето

daydream и nelito70 и аз съм от Бургас, ако искате да се комбинираме за тениските, че ми е скучно тези дни от никъде нищо

# 686
  • Под Слънцето
пфф. заблудих се  Peace

# 687
И аз съм от Бургас, бройте ме и мен за тениските Леко ... Иначе мрън мрън от никъде нищо...

# 688
  • Пловдив
Какво стана с печелившите от дм?

# 689
Какво стана с печелившите от дм?
Четох че на 29.08 ще се теглят

Общи условия

Активация на акаунт