Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 281
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
  • София
И аз чакам чаши от Присан. Не помня даже кога ги спечелих, чудя се дали да отида до централния офис на куриерите и да си ги поискам. newsm78

И кана чакам, и чаши. Само със соковете приключих. И с изпиването им също.  Wink  Няма да се учудя, ако са им свършили и чакат нова доставка от Китай.   Laughing  Защото първите ги получих отдавна, а ги бях спечелила в средата на периода.

Имам смс от Спиди. Подозирам, че е дезодорант от една игра във Фейсбук. Нали наградите от Милка ги разнасят Лео? Защото това е другото, което чакам.

# 91
И аз печеля миксер от Якобс, но  с същата бележката играя и в игра на Кауфланд, която ще се тегли септември - и там искат оригиналната касова бележка. Питах дали може снимана бележка да дам за миксера в фейса на Якобс, от там ми дадоха телефон  0800 18 098 - като се обадих обаче ми казват , че линията е затворена newsm78 Та сега се чудя да давам ли бележката за миксер или да я пазя за наградата в Кауфланд newsm78

# 92
Здравейте, печелим с ММ миксерчета, да ви питам не трябваше ли и някакви ваучери да се теглят на якобс ? Шш

# 93
Здравейте, печелим с ММ миксерчета, да ви питам не трябваше ли и някакви ваучери да се теглят на якобс ? Шш
Те се теглеха всяка седмица с другите награди. Аз спечелих ваучер. Simple Smile

# 94
И аз печеля миксер от Якобс, но  с същата бележката играя и в игра на Кауфланд, която ще се тегли септември - и там искат оригиналната касова бележка. Питах дали може снимана бележка да дам за миксера в фейса на Якобс, от там ми дадоха телефон  0800 18 098 - като се обадих обаче ми казват , че линията е затворена newsm78 Та сега се чудя да давам ли бележката за миксер или да я пазя за наградата в Кауфланд newsm78
При мен нещата бяха подобни и затова дадох ксерокопие за миксерчето и ми го приеха,но това зависи от куриерката.

# 95
  • Nesebar
Късметлийски август

# 96
Получих заветния смс от Якобс. Laughing

# 97
Много късмет с новата тема и с новия месец
Влизам да се похваля със шейкър от якобс /и гледам нова темичка  Joy/ снощи получих смс

# 98
  • София
Аз от тази седмица в Якобс спечелих миксер и два шейкъра.Току що получих смс,но ми дава че линка е невалиден ?

# 99
  • Варна
Здравейте ,някои получи ли си наградата от Якобс ? Днес някаква уникално крива служителка ми се обади да каже ,че куриера бил идвал понеделник ,но нямало никого а дори не съм получила смс или обаждане за да го чакам..  ooooh!

# 100
Телефона на Якобс вече работи Simple Smile Зададох си въпроса, сега ще чакам отговор на  имейл....

# 101
Здравейте ,някои получи ли си наградата от Якобс ? Днес някаква уникално крива служителка ми се обади да каже ,че куриера бил идвал понеделник ,но нямало никого а дори не съм получила смс или обаждане за да го чакам..  ooooh!
На Якобс ги носят М&МД и те не звънят и не пращат смс поне за Варна е така

# 102
Егати простотията.
В Пловдив кой ги носи, че то се е видяло, че няма да ги дочакам, но как така?

# 103
  • Сандански
Аз от тази седмица в Якобс спечелих миксер и два шейкъра.Току що получих смс,но ми дава че линка е невалиден ?

Въведи по хубаво адреса като започнеш с "jacobs.bg" без първите символи и внимавай буквите дали са малки и големи.  Grinning

# 104
Монделийз нямат ли нова игра? Обикновено като свърши една, започва друга...

Общи условия

Активация на акаунт