Томболи, игри, конкурси, награди и подаръци, анкети - 46

• 76 095
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • при късмета
И аз с тениска от Леко.
Прочетох уж правилата и после се замислих, има ли срок в който трябва да се вземат?

# 631
И аз с тениска от Леко.
Прочетох уж правилата и после се замислих, има ли срок в който трябва да се вземат?

До 25.09.16.

# 632
Айде и аз се записах с три тениски, ще пращам племенника да ги вземе. Simple Smile
Играта на Йоткер нещо не ми дава да кликна никъде през телефона, довечера ще пробвам на лаптопа  Confused

# 633
  • на североизток от Рая
Аз също спечелих тениска. Едва ли има участвали от Шумен за да се комбинирамее за получаването. Ако има, свиркайте!  Wink

# 634
  • Русе
И аз за Леко..мисля, че от Русе и околността имаше поне 2 девойки, та ако нещо измислите, пишете и мен Hug Hug

# 635
Спечелих чанта за пазаруване от Кока-Кола. Heart Eyes В един квартален магазин дават по точка за всяка закупена Кока-Кола в стъклена бутилка. Като събереш три точки, теглиш скреч карта и може да спечелиш чантата. Много е хубава! Heart Eyes
Скрит текст:

Здравейте! Промоцията с чантата за пазаруване на Кока-Кола за кой град става въпрос?

# 636
Яка е чантата.

# 637
  • Под Слънцето
Спечелих чанта за пазаруване от Кока-Кола. Heart Eyes В един квартален магазин дават по точка за всяка закупена Кока-Кола в стъклена бутилка. Като събереш три точки, теглиш скреч карта и може да спечелиш чантата. Много е хубава! Heart Eyes
Скрит текст:

Здравейте! Промоцията с чантата за пазаруване на Кока-Кола за кой град става въпрос?

Тези картончета , на които се лепят стикерите с по 1 точка , ги раздаваха като минаха на акция за реклама при нас във Варна.

Имам още  1 да върна и ще се пробвам и аз за чанта

# 638
Хайде и аз в групата с тениски от Леко Simple Smile

# 639
  • Под Слънцето
Чакам само чоколина и заръчвам  доставката.

Peace

# 640
  • burgas
Има ли бургазлийки с тениски Леко.Аз мислех щерката да ги вземе, че студентства в София , ама до крайния срок няма да е там. newsm78

# 641
Момичета и аз да питам,ако някой от София се навие да вземе и да препрати наградите към Пловдивско, да си дам и аз заявката и данните- доставка по Спиди, че ме знаят къде живея  hahaha.Ще чакам кандидати. Praynig
и аз и аз  Joy Joy

# 642
  • Под Слънцето
Добре, давам заявката на куриер и чакаме стоката във Варна  в понеделник.

Няма как да се включат повече хора, че станаха много тениски и куриера ше лудне   Joy

# 643
  • Пловдив
Момичета и аз да питам,ако някой от София се навие да вземе и да препрати наградите към Пловдивско, да си дам и аз заявката и данните- доставка по Спиди, че ме знаят къде живея  hahaha.Ще чакам кандидати. Praynig
и аз и аз  Joy Joy
Може и ние да помислим за общо пътуване. Записвам се с тениски. Simple Smile

# 644
  • София
Когато някой от София си вземе тениската може ли да каже дали има различни размери. Ще пращам да ми вземат моите и да знам какво да поръчам. 

Общи условия

Активация на акаунт